- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Na basszus ezt nem fogjátok elhinni
. Eladtam a jó kis e5200-ast, így nem maradt proci a gépbe, mondom keresek bele valami e3300-as félét, lenne is egy de még nem sikerült elintézni. Délelőtt feladtam az e5200-ast, mondom frankó akkor most egy ideig nem lesz gép. Délután aludtam egy jót. Lejövök a géphez, itt volt a döglött e2140-es félrehányva már egy ideje, mondom berakom baj nem lehet, berakom hűtő nélkül, bootol a gép, aztán kikapcs, mondom mi a tököm ilyen nincs, levettem a kupakot megpasztáztam rá a hűtőt és indít, hát azt hittem lefordulok a székről, simán felállt a win és megy a proci. Kb 5-6 lapba kipróbáltam nem működött már legalább egy éve, mint ha le lenne sarkazva, most meg így elindul
A PH legjobb e2140-es procija újra működik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Eladtam a jó kis e5200-ast, így nem maradt proci a gépbe, mondom keresek bele valami e3300-as félét, lenne is egy de még nem sikerült elintézni. Délelőtt feladtam az e5200-ast, mondom frankó akkor most egy ideig nem lesz gép. Délután aludtam egy jót. Lejövök a géphez, itt volt a döglött e2140-es félrehányva már egy ideje, mondom berakom baj nem lehet, berakom hűtő nélkül, bootol a gép, aztán kikapcs, mondom mi a tököm ilyen nincs, levettem a kupakot megpasztáztam rá a hűtőt és indít, hát azt hittem lefordulok a székről, simán felállt a win és