Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Na basszus ezt nem fogjátok elhinni
. Eladtam a jó kis e5200-ast, így nem maradt proci a gépbe, mondom keresek bele valami e3300-as félét, lenne is egy de még nem sikerült elintézni. Délelőtt feladtam az e5200-ast, mondom frankó akkor most egy ideig nem lesz gép. Délután aludtam egy jót. Lejövök a géphez, itt volt a döglött e2140-es félrehányva már egy ideje, mondom berakom baj nem lehet, berakom hűtő nélkül, bootol a gép, aztán kikapcs, mondom mi a tököm ilyen nincs, levettem a kupakot megpasztáztam rá a hűtőt és indít, hát azt hittem lefordulok a székről, simán felállt a win és megy a proci. Kb 5-6 lapba kipróbáltam nem működött már legalább egy éve, mint ha le lenne sarkazva, most meg így elindul
A PH legjobb e2140-es procija újra működik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- New World - az új Amazon MMORPG
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Eladtam a jó kis e5200-ast, így nem maradt proci a gépbe, mondom keresek bele valami e3300-as félét, lenne is egy de még nem sikerült elintézni. Délelőtt feladtam az e5200-ast, mondom frankó akkor most egy ideig nem lesz gép. Délután aludtam egy jót. Lejövök a géphez, itt volt a döglött e2140-es félrehányva már egy ideje, mondom berakom baj nem lehet, berakom hűtő nélkül, bootol a gép, aztán kikapcs, mondom mi a tököm ilyen nincs, levettem a kupakot megpasztáztam rá a hűtőt és indít, hát azt hittem lefordulok a székről, simán felállt a win és