- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Elég ..., besokalltam!!!
Nagyon valószínű, hogy nem csak az e8400-es procimat hanem az ep45-ud3r lapomat is eladom.
Mert igaz, hogy az eddig újratesztelt régi eredményeimnél lényegesen jobb eredményeket érek el (pl. régi: 1,168V@4266MHz, új: 1,168V@4311MHz ), általában plusz 45-70MHz-el, de hihetetlenül bosszant, hogy nem értem ennek a lapnak a tuningolási-logikáját.
Ráadásul míg megtalálom az "optimálisnak" vélt beállítást, egy-egy teszt olykor 3-5 óráig is eltart ..., mint a fenti is.Szinte biztosra veszem, hogy ez a lap + proci páros, ha nem is sokkal (de még az is lehet), de többre képes, mert azt nem tudom elképzelni, hogy így a kellő ismeretek és tapasztalatok hiányában, az újratesztelt eredmények (kb. tíz) mindegyikénél a maximumot tudtam volna ebből a párosból kihozni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest