- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
regener #20586 üzenetére
1. Azt mondtad mész BF3-azni, de mégis itt vagy... -> nem vagy egy szava hihető ember.
2. Fullba nyomod a retardot (elb*szott fogadás minap, most meg az offerkedésed).
3. Minek kell ezeket leírnod? Minek kell ilyenekkel elárasztani a topikot? Unom már hogy elvesztette a topik a normális témákat és minden a skinekről, fogadásról meg az ezekből adódó sírásról/örömködésről szól. -
törölt tag
válasz
regener #20527 üzenetére
Van még bug:
- Sourcemod and Metamod do not work on Linux Servers anymore. As a result, many community servers that use custom game mechanics like Deathmatch, Surfing, HS only etc. will not work anymore. You will need to wait for an update from both Sourcemod / Metamod and the server owners.
- Hammer is not working at all
- Big performance drops in the Mac version
- Breakout mission drops do not show up in inventory
- Loading de_cache in casual competitive crashes
- Opening the scoreboard results in a temporary FPS drop
- [Mac] A lot of performance issues
- [Mac] Raw mouse input setting can not be changed
- [Mac] In-Game chat does not work (does not send messages when pressing enter)Unconfirmed bugs: (These are bugs that only some people are experiencing)
- Game crashes when pressing Q when dead
- When playing Arms Race mode, you will reach gold knife level after having killed someone with the first SMG
- Game crashes when opening buy menu in DM games
- [Mac] Game crashes when viewing scoreboard and using voice chat at the same time -
pr1mzejEE
addikt
válasz
regener #20270 üzenetére
Semmi infóm nincs, meg sem vettem ezt az operation-t. Én csak dust2, mirage, nuke, inferno, train és cache-n játszom. Mostanság elmentünk 1-2-t cobblestone-ra meg overpass vagy mi a t*kömre, jah meg office-t is kipróbáltam pár hete, szóval nálam ez a missziós dolog az új pályákon eléggé felejtős és nem is izgat, meg sem néztem a mapokat sem
Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy win 7 és 8.1 között a játék futtathatóságában mi a különbség? Nem lesz kevesebb fps vagy macerásabb dolgok előjönnek-e, ilyesmikre gondolok.
-
Slystyle
őstag
-
-
Coccolino_O
őstag
-
NagyZ01
tag
-
Talisman
csendes tag
válasz
regener #20118 üzenetére
nem akarok ünneprontó lenni de az a % az csak azt mondja meg, hogy a jelenlegi kártyaárak mellett mennyivel olcsóbb vagy drágább boostert kapni -% esetén annyival "többet" fizetsz mintha külön-külön megvennéd őket (ugye ha foil is van benne akkor más a leányzó fekvése, de ugye nem ez az alapértelmezett)
amire te gondolsz, arról nincs érdemi információ, hiszen csak akkor jön "létre" egy booster amikor valaki kirakja az adott játék kitűzőjét, és ezt sorsolja ki a rendszer, figyelembe véve, hogy ki hányas szintű és hogy kaphat-e (ugyebár minden 10. lvl megugrásával +20% eséllyel indulsz ezekért)
-
warmonger441
aktív tag
válasz
regener #20023 üzenetére
ha magasabb beállításokra teszem kevesebb lesz az fps. Vagy ezt most nem értem O.o ha felteszem high-ra és kikapcsolom a TMK-t akkor több lesz az fps? O.o (mondjuk kinézem a cs-ből... 8x élsimítást jobban bírta mint a 4-et xD
(#20026) ZeroDK: Az úgy laza O.o win7 64bit ultimate?
(#20025) BTminishop: mire gondolsz? vírus nuku, 0% töredezettség, hőmérséklet 40-50C.
-
-
Lengyi
aktív tag
válasz
regener #20044 üzenetére
2 hete próbálok fogadni loungeon (most fedeztem még csak fel a fórumot olvasva) de egyszerűen nem megy. Mindig kapom a 7 napos figyelmeztetést. Sajnos az életvitelemből kifolyólag nincs olyan, hogy egy teljes hétig ugyanabban a városban tartózkodnék. Nem tudom mi alapján szűri a dolgot, én erre gyanakszom. Nem tudtok valami megoldást?
-
regener
veterán
-
Slystyle
őstag
válasz
regener #19818 üzenetére
Ezért mondom, hogy inkább találgatás és némi érzés. Nekem is volt már rang lépésem döntetlen meccs után, sőt olyan is, hogy 2 bukott meccset követően 2 nyert meccsem volt, amelyekből az utolsó supreme-ek és sasok (én dupla ak akkor) ellen volt. Ezután léptem fel sheriffbe, azóta azon is ragadtam, mert már nem MM-ezek, csak nagyon ritkán.
Ha rangot akarsz lépni, a legbiztosabb az, ha sokat nyersz egymás után, ezért is írtam ezt, mint elsődleges szempont. -
-
regener
veterán
válasz
regener #19370 üzenetére
Ja ezek tegnap délelőtti (mármint hétfő) fogások, az eddigi legnagyobbak:
[Kattinthatóak]
(#19372) hNp88
Az AWP 3 kulcs.
Az AK pedig: AWP | Snake Camo FT + M4A1-S | Dark Water MWSpoiler:
28.-a éjfél után pedig lesz egy M4A4 Bullet Rain MW-em. (1 főnix láda +hozzá 1 kulcs + 0,12es P2000 skin.) -
maximilian4
addikt
válasz
regener #19041 üzenetére
Biztos vagy te benne, hogy bármelyik testrészre 1 hit? Már csak azért mert most volt vele küldim és maximum csak akkor 1 hit ha tényleg szinte olyan közelre mész vele, hogy könyebb késsel vagy pisztollyal leszedni. Egyébként meg ilyen 1hit 80-90-eket adott, úgy hogy így is iszonyat közel voltam..
-
PAtr0n
addikt
válasz
regener #18968 üzenetére
Akkor jól állok, eddig így játszottam. Tehát Gyorsítás ki, nyers bemenet be.
ZeroDK:
Köszi neked is. Már csak a megfelelő érzékenysége kell belőnöm. Anno az 1.6-ban, 3-mas érzékenység körül játszottam, itt egy kicsit magasabb, 4-re vagyok belőve. De úgy érzem még csökkentenem kell, hogy jobb legyek. Lehet az lesz a tuti itt is. -
nagy.renato
csendes tag
válasz
regener #17848 üzenetére
Ez nagyban függ attól is, hogy milyen szerepet töltöttél be, tehát milyen teljesítmény nyújtottál a nyereségek és veszteségek alatt. Nekem volt már szint lépésem közel azonos győzelem és veszteség után (max. 2 különbséggel a győzelem javára), de amikor vesztettem többnyire első, vagy második voltam a csapatomban, sőt max. 3-4. az összes játékost nézve. Döntetlenkor is lehet szintet lépni például.
A második viszont igaz. Full gáz a játék több szempontból, de akkor sem adnám fel semmiért.
-
ch003067
addikt
válasz
regener #17544 üzenetére
+ pr1mzejEE
Köszi az infókat
Jót mosolyogtam rajtatok
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged