- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeetR
aktív tag
válasz
pr1mzejEE #22538 üzenetére
Pasha és a ~3k, itt az összes reakció.
-
b05co
tag
válasz
pr1mzejEE #22164 üzenetére
Félreértitek annak a jelentését, hogy az adott map milyen map. Mégegyszer leírom, hogy nem attól T vagy CT map valami, hogy ki nyeri, hanem hogy a pálya felépítése és a spotok kinek kedveznek, illetve, hogy mennyire nehéz visszavenni egy adott lerakót. Mi most nyertünk egy MM-et Irenicus kollégával Nuke-on, úgy hogy T-ből hoztuk... Ettől a Nuke még világi CT map marad... Tehát összefoglalom, D2 T map minden más CT
Ennyire egyszerű.
ui.: Office meg nem "war" map, hanem casual, illetve a túszos mapok kivétel nélkül T mapok, mivel ott ők védenek.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #21805 üzenetére
Sheriffnél nekem 2-3x volt olyan, hogy a watch menüm full sötét volt, mégse dobott le. Viszont ha nova kollégákkal voltam és kikaptunk, akkor azonnal leestem.
Egyébként beragadni úgy lehet, hogy novákkal megyek, lövök 30-35-öt, mégis kikapunk. Ezzel nincs semmi baj, mert pl. a gyengébb rangú ismerőseim jobban tudnak fejlődni.😊Csirke 🍗
-
Coccolino_O
őstag
válasz
pr1mzejEE #21536 üzenetére
Nem lesz ez mindig így. A jövő az esportban van, legalábbis én úgy látom. Ha lenne sok pénzem, tuti, hogy ebbe fektetném bele. Kínában és Dél-Koreában már sztárként kezelik a játékosokat. Szóval csak idő kérdése, hogy ez iszonyat nagy üzlet legyen. Amikor pedig ez megtörténik, onnantól sokkal szigorúbbak lesznek a szabályok, nem lesz lehetőség ennyit "csalni".
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #21361 üzenetére
Húha, akkor én is csalok
Privát profil+ van 3 pisztoly skinem
Ezzel a baromsággal amúgy már engem is fárasztottak
Nekem csak azért privát a profilom, mert:
1. Senkinek semmi köze mim van
2. Mikor 2 hét alatt bejelöl 50-60 ember, akkor inkább átállítom privátra. Azóta fele ennyi jelöl csak be. -
b05co
tag
válasz
pr1mzejEE #20964 üzenetére
Nehogy bele fektess bármennyit is
Add el a ládákat amiket dob, abból a pénzből azonnal vedd meg a kövi coint 3 accal és dobasd ki minden héten az itemeket. Már ezzel a módszerrel nagyon sok pénzt fogsz látni az accodon. Amikor én meguntam a tradelést nullára takarítottam az inventorymat és azóta is kiszedtem sok lóvét, meg játékot vettem miegymás és most is van 20-30-40 euró az accon a semmiből...
-
warmonger441
aktív tag
válasz
pr1mzejEE #20878 üzenetére
na ez az amit nem értek. nekem közelre nem adja így sprayelve mint neked távolra
am ZeroDK, igazad volt: kicsit jobban adja a kattintgatást a 64 tick... kicsit kisebb célkereszt kell hozzá mert mindig a fejek szélét lőttem eddig (régi demokat visszanéztem -_-), feltéve h eltaláltam a fejkörnyékét
(#20884) takessz: juuuuuuj teljesen fair ajánlat... sry... először azt néztem be hogy te kérsz xrayért awp-t, aztán meg az állapotokat.
-
realmdrude
tag
válasz
pr1mzejEE #20871 üzenetére
Igen, az új mapok nekem sem jönnek be, viszont ennek ellenére még a startkor megvettem. A küldikért azért kaptam pár skint, és is is adtam őket eddig össz. 1$-ért. Nem jött vissza a coin ára, de nem vesztettem semmit, mert úgy is olcsó skinekből jött össze a passra a pénz.
-
bolcsodal
addikt
válasz
pr1mzejEE #20802 üzenetére
Milyen kéne legyen? Idén januártól 8.1- on megy a jatek nálam. Nézz vissza a topikban milyen effektekkel...
Mondjuk ezek közül nagyrészt instabil tuning okozta a fagyásokat...de a mikro stuttering a win8.1-hez köthető driverprobléma (cold start-tal orvosolható volt).
-
laceszgamer
addikt
válasz
pr1mzejEE #20575 üzenetére
Nekem a " kedvencem " ilyen téren az volt mikor 4 hasonló nevű emberkével kerültem egy csapatba. Elején tök jól indult, nyertünk pár kört, aztán totál megkergültek, azzal szórakoztak, hogy elállták a kijáratot meg hasonlók... ha leavelek büntetés ha maradok meg trollkodnak... végül kiléptem, megúsztam 30 perccel, de az ilyenek minek állnak neki játszani?
Utána megnéztem a profiljaikat, mind friss pár órás játékidővel... most azért vették a játékot, hogy trollkodjanak?
-
SamS20
senior tag
válasz
pr1mzejEE #20517 üzenetére
Mivel mostanában nem sokszor tudok menni ismerősökkel az olyan botok mellé meg akiknek még mikrofonja sincs és csak szaladgálnak a pályán mint valami mérgezett egér nem fogom a pénzemet költeni
Ezt csak akkor csinálom ha mmbe ismeretlen botok ellen játszom, nem mondtam h mindig ezt követem de volt már rá elég sokszor példa. Sőt olyan is volt h szóltam a többieknek h ne vegyenek semmit az ellenfél úgyis econ van és lehoztuk. Kevo meg gránát és csókolom, azért mert a játékosok 95%a úgy csinálja mint ti, és kipróbálok valamit aminek Szerintem van értelme ne legyek már le nézve.Más a véleményetek, az oké, nekem is más. Úgy beszéltek a csrol mintha élvonal béli csapataink lennének, a válogatottunk világ színvonal lenne és ti szartatok volna a spanyol viaszt. Pár oldallal vissza láttam h más is le lett tronfolva
-
bager13
senior tag
válasz
pr1mzejEE #20466 üzenetére
"de aztán egy idő után szinte ciki p90-el menni."
Ciki hát...főleg,ha D2-n B-t vagy hosszút védve p90-nel ledarálom mind az 5-öt. Persze ekkor a legnagyobb p90 noob vagyok. Érdekes módon az ellenfél fordított esetben nem tudja ezt megcsinálni, AK-val röhögve lelövöm őket.Tudni kell melyik fegyver mikor jó; ez az arcoskodás ,hogy én nem használom ,mert ciki...hát...
A másik ilyen "megvetett" fegyver az autosniper, érdekes NIP vs Fnatic döntőn is láttam, hogy előszeretettel használják a fiatalok. Hiába, azok is noob-ok... -
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE #20393 üzenetére
Toscan volt FaceIt-en is mikor még ott játszottunk. Korrekt kis map volt, szerettem, de utána kivették a szavazási lehetőségek közül. Ha lesz MM-ben, akkor majd pár körre biztos benevezek. Season is simán bekerülhetne már amúgy, rettenet jó pálya, ESEA-n sokat játszunk rajta.
-
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE #20323 üzenetére
Pénzt azt feltöltötte Steam-re, meg ez a hülyeség elvileg 14.-én el is tűnne automatikusan, csak a netbankon keresztül kéne kapjak valami tranzakciós hülyeséget, hogy jóváírták. Ez 1-2 napba beletelhet, csak hogy múltkor egyből megkaptam ezt a tranzakciót, és nem volt ilyen figyelmeztetésem.
Várok egyenlőre, aztán megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest