- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azért futtatom a sajátot, mert elfér, meg nem kell keresgetnem külföldi szervert.
Mivel az idle plugin fizetős, így saját megoldásokkal sikerült megoldani, hogy csapatba rakjon elvileg akkor is, ha háttérbe megy a GO, meg nincs már pályaváltás, így ki se fagy ha alt tabolsz belőle.Persze ilyen idle/nem idle player kezelés nincs, és nem is érdekel, aki akar lövöldözzön felőlem, olyan mindegy.
Cserébe nem rakok be fél perces reklámot motd ablakba.
Amúgy valószínűleg akiknek ennyi idle szervere van, a reklám miatt csinálják. -
ch003067
addikt
Az a Blue Titanium jó kis skin
Pár napja kérdezősködtem itt a topikban eladó Asiimov, meg ilyen értékesebb skinek miatt, mert én is szeretnék fogadni velük, hogy már nyerjek egy pár dollárnyi cumót.... Eddig kb 15$-nyi cumót buktam el, és az ilyen kisebb fogadások jöttek be..... Kezdem unni
-
93.189.118.16:27014
Ha jön update akkor ez is újraindul magától, meg néha szórakozok a debiannal, attól beállhat néha
Ha ki alt-tabolok, akkor pályaváltáskor kifagy a GO, bár az a német idleken is előfordul, így nem tudom hova tenni a dolgot. Bent hagyhatod bármikor, nincs idle kick. -
Én a saját DM-en idlézek mert általában csak resetkor van pár ember, ilyenkor meg már nem, így sok vizet nem zavarok
Régen 5 perc / map volt, akkor is kiesett a heti 6 cucc, most 7 perc / map, így is kb.
Nálam úgy megy, hogy kb. 5 napig semmit se kapok, aztán 1 nap alatt kijön 4 cucc, majd következő napba kettő. Bár általában csak éjjelre hagyom fent 3-4 órát mostanság, tök feleslegesen megy nulla értékű izékért egész nap a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest