- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
bolcsodal #5555 üzenetére
A1-el az első 3-4 golyó megy közép és nagy távon is kb azonos pozícióba, míg A4-el az első 1-2.
A sebzésük teljesen azonos.Én is sokat váltogattam őket attól függően hol játszottunk, de alapvetően az A1 karakterét jobban kedvelem. Viszont az A4 szélesebb körben használható és ha az A1-nek megfelelően lövünk vele, akkor közel azonos pontosság elérhető.
Ettől függetlenül az AK maradt a császár.
-
Arkennys
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz
bolcsodal #5313 üzenetére
Én GO-ba beleraktam 640 órát (vannak bőven akik többet). Ennek a 90%-át idén nyár közepe óta, mivel megjelenés után sajnos nem nagyon volt rá időm.
A pre-source korszak 95%-át még won kulcsos rendszerben toltam le, ami szerintem simán volt 5000+ óra. Nem sokat jelent.
(#5312) bolcsodal: Én 40-100fps között ingadozó játékkal tolom, átlag 60-70-el teljesen alap grafikán. Van belőle hátrányom érzésem szerint, de ha megvan a stabil 100+ fps, akkor sok bajod nem lehet. Nem ez lesz a szűk keresztmetszet.
-
@rglaaf
veterán
válasz
bolcsodal #5164 üzenetére
Én tegnap este jártam igy, hajnal1-kor lejött a steam-en a játék 10perc mulva már hivtak 5v5 warozni kb annyi időm volt hogy nagyjából a senset beállitsam
hát mit modjak nem volt rossz, azt se tudtam mit hol miért vegyek
első benyomás alapján jó kis taktikolós gém ez meg kell szokni, belejönni és jókat lehet ezzel játszani
-
stefyY
őstag
válasz
bolcsodal #5164 üzenetére
5100 óra COD2 gyűlt össze nekem a 7 év alatt, CS-ben annyi tapasztalatom van, hogy suliban párszor 1.6-oztunk haverokkal...
Kb. a nullával egyenlő...pubolni én sem szoktam, felidegesít...botoztam, ott nincs is kihívás igazából...haverokkal játszok competitive meccseket, itt még kevésbé is húzom fel magam, mint codban, mert tudom, hogy lowacska vagyok...
De szoktam lövögetni, 10-15 fraget összehuntolok egy MR15-ös meccsen...
Apropó PH-s team, valakinél láttam kint PH!-s prefixet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged