Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Régen én is erre gondoltam, hogy biztos a táp gyengélkedik már (azóta még a GTX480-at is hajtja, szóval gondolhatod...
).
Akkoriban kipróbáltam kb. 20 driver-t vele, mások gépeiben is ki lett próbálva (egyiknél érdekes mód legfrissebb driver-ekkel sem volt gond, míg másiknál ugyanaz a gond jelentkezett). Na mondom biztos a lapommal lesz akkor a galiba. Nagy tortúra árán sikerült gariztatni (pontosabban visszakértem a lap árát) a lapot. Közben már addig vettem egy másik lapot, amiben egy ideig jól ment, majd ugyanaz volt a gond. Na gondoltam (kb fél év után), hogy én ezzel nem szórakozok többet, eladom a kártyát áron alul és veszek egy másikat (így lett a 480).
Végül is a végére jól jártam, annyi különbséggel, hogy egy gyengébb lapom (most is az van) lett, de kihoztam a dologból egy jobb kártyát.Én azt ajánlanám, hogy teszteltesd le ismerőssel/ökkel a kártyát és úgy biztosra fogsz menni. Vagy legalább 75%-ban leszel benne biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

).
LendvaiFeri1