- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Darla
tag
válasz
japeen_hun #4827 üzenetére
Naja ezt már próbáltam, és úgy ment tényleg jól, de nehogymá egy 3 megabites kapcsolatnál még ekkora pingem legyen. Amikor nem ment a torrent akkor kb 15 volt a ping. Valami más megoldás kéne nekem. De azért kösz!
-
Darla
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám. 3 megabites netem van néhány napja. A tesómmal osztozunk rajta egy router segítségével. Az a baj, hogy ha játszok a CS-vel nagy a pingem (50-100). Játék közben többen is mondták, hogy laggolok, meg akadozik a karakter mozgása. Mitől van ez? A böngészés meg a letöltés az megy királyul, csak a CS nem. Tesóm torrentezik a másik gépen de le van neki korlátozva. A szerverek amiken játszanék, automatikusan beállítják nekem a rateket. Tanácstalan vagyok! Ha valaki tudna segíteni az jó lenne. -
Darla
tag
Nem tudja valaki, hogy a CS melyik portot használja? Hogy lehet ezt megnézni?
-
Darla
tag
válasz
satomee #4795 üzenetére
Az a baj a de_port-al, cs_militiával, meg az összes ilyen nagy pályával, hogy...nagyok. Nagyok és nyitottak. A de_port-on a pálya egyik végéből átlátni a másikba, naná, hogy zabálja a videókártyát. Rengeteg a tereptárgy, nagy a látótávolság. Nem hiszem, hogy szarul lennének megírva, de kétségtelen, hogy a cs_militia a legszebb pálya a CSS-ben, kell neki erőforrás.
[Szerkesztve] -
Darla
tag
Nekem 1 giga memória van a gépben a 3200-as proc és a 6600gt mellett, és hdr-en kívűl minden max-ra van beállítva. Hdr egyáltalán nincs bekapcsolva. Az 50 és 100 fps közti különbséget én sem szoktam észrevenni, szóval engem nem zavar, ha csak 50 az fps. (De ha az alá menne akkor már morcos lennék
)
-
Darla
tag
Lehet hogy proci kéne, nemtom. Nekem egy 3200+ -os AMD-m van és egy 6600GT és azzal is megy maxon a játék. Tény, hogy 100 fölé ritkán megy az fps, de nekem ebből még nem volt gondom. Szerintem így is jól lehet játszani. 7600GT-vel biztos hogy több lesz az fps-ed, de akcióban ugyanúgy le fog csökkenni.
-
Darla
tag
Bővebben: link Sajna source-os video kb. 3 van összesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest