- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Cxgrav
aktív tag
Nekem is volt tegnap ilyen, hogy kiirogatta, hogy rossz a verzió... bezártam Steamat, újraindítottam és jó.... de azt is megpróbálodhatod hogy újra bejelentkezel az accountal.
Amúgy sárcok, nem mind1 hogy boltba veszi, vagy a Steambe tölti le a game-t és úgy játszik? Sztem többet ér ha a Steambe töltöd le ebből a szempontból, mert akkor tuti működő leszTudom msot az jön, hogy: Dehát akkor megvan Cd-n
Tudom nekem is ez a bajom hogy 1 hete nem tudom letölteni a Sourcet
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Valaki pls segítsen. 4 napja ezt írja ki ez a tréé Steam:
[link]
Minden mást telepít, kivéve a Sourcet
[Szerkesztve] -
Cxgrav
aktív tag
válasz
satomee #4839 üzenetére
Na a sima Cs + a HL felmegy, azt elindítja a letöltést... de a Sourcenál kiírja hogy túlterheltek a serverek az installhoz... a Sourcehoz felkell tenni a HL2-őt? mert pl a sima Cs csak a sima HL-el együtt intallálható...
Amúgy ellehet menteni a gamet. Steamben jobb klikk a gamera, kiválasztod a BACKUP menüpontot és elméletileg megy... nekem kiírja hogy nem lehet, de állítólag lehet
De én a SOURCE-t akarom feltenni, de nem engedi
Valaki pls, írjon hogyan tudnám feltenni
[Szerkesztve] -
Cxgrav
aktív tag
Hali skacok!
Lenne egy kis problémám. Van HL2 kuponom, lekapartam, aktiváltam minden zsír, de sajnos, a Cs: Sourcet nemtudom vinyóra menteni, mert mindenáron telepíteni akarja a Steam. Hogy tudnám vinyóra menteni az installját?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest