Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
cocki
tag
Could not connct to mastr server csak ennyit ír ki na ez mitől lehet pedig eredeti a játék az accountomat is felismeri de mégsem látom a servereket kérlek segítsetek
-
cocki
tag
de mit merre mennyit és hogyan most lett adsl-em magyarázzam már el valaki hogy, h mit kell beállítani ahhoz , hogy menjen a játék? Mit takar amegfelelő beaállítás ?
-
cocki
tag
lenne egy kis problémám a játéékkal. a dolog ott kezdődött , hogy ma felszereltem a szereld magad adsl melyet az extrenetnél vettem. Ez mind szép és jó. Fe is mentem a steamre fel is upgradeltem mind a hl2-met mind a cs:s is. aa probléma ott leledziik hogy hiába vagyok beregisztrálva valamiért nem látom a szervereket akármi is van de offline mármint botokkal tudok kergetőzni. Ám még nem állítottam be sem az ip címemet sem a dns kiszolgálót a kapcsolatoknál. N a hol a hiba mert már igazán szeretnék cs-ni. -
Kokot
csendes tag
up
-
Kokot
csendes tag
CSSnél hogy kell szervert kreálni hogy ne dedicated legyen ?
másolt hl2 dvd -
Rizzo
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy hogyan tudom beállítani a config.cfg-ben, hogy egy gomb lenyomására vásároljon? Az 1.6-os configomból átmásoltam a parancsokat, de nem reagál rá.
Pl.:
bind ''KP_LEFTARROW'' ''ak47;buyammo1;buyammo1;buyammo1'' -
rebi.
tag
Egy kis észrevétel,lehet más már rég tudja de én ma vettem észre.

A cs soiurceban a create serveren a net_graph 3 nálam alapból 33 ticratet mutat,az ''in'' és az ''out'' 33''.
Na ha viszont felmegyek egy olyan netes serverre ahol 100ticrate van vagyis az ''in'' és ''out'' 100 at mutat,disconnectálás után create serveremre megyek akkor ott is 100at mutat az ''in'' és ''out''
Ha valaki botozni akar create serveren akkor menjen fel előtte egy 100ticrates serverre disconnectáljon és utánna indítsa a create servert és a cl_interp-et állítsa 0.01 re,ha cpl vagy gps guit használsz akkor abban alapban ennyi.
A cl_interp-et amúgy neten gamelésnél a pinghez kell állítani
pl: ha 30 a pinged akkor cl_interp 0.03 ha 50 a pinged akkor cl_interp 0.05...stb!
Remélem valakinek hasznos info. -
sziasztok! mér van az ha kikapcsolom a voice -t akkor ha használják a gémbe visszakapcsolódik? valaki help mert nemszeretem.
-
djinn
csendes tag
az a legnagyobb bajom, hogy 800x600ban jol megy a jatek de a TFT miatt iszonyat csunya igy a kep...
esetleg ehhez nincs mely highfps modell? -
petyus11
tag
Hi!
Árulja el valaki hogy honnan tudnám letölteni a botok??
Nincs otthon netem, de szeretnék vele játszani!
-
Soni.20
tag
Valami Uppot pls., mert mennék már 576kbyte-ba

-
bbking
aktív tag
Nem, az van, hogy elindulnak a játékok, csak valami függvényében fagynak ki. PL bizonyos mapoknál, amik szerintem jobban megterhelik a rendszert. Szal így megy a játék, meg minden okés, és egyszercsak vége... ,fekete képernyő, monitor kikapcs. Vagy megáll a kép, fagy 30mp-ig aztán kilép winbe, hogy a VPU recover alaphelyzetbe állított a grafikus gyorsítót, mert nem válaszolt a meghajtó kérésére (vagy hasonló). Mondom a kártya sosem volt húzva, szal nem tudom miért kell visszaállnia defaultra.?!

Ha kikapcsolom a VPU recovert, akkor széjjel esik a kép és csak a reset segít...
Segítettem? -
Soni.20
tag
Hi!
Most fogom megvenni a játékot, de előtte lenne néhány kérdésem:
Mennyire laggol? Az elején olvastam hogy a netkódja nem vmi jó.
Valami olyasmit is hallottam régen hogy nagyon egyszerűen lehetett fejest lőni, ezért
sokan nem szerették. Mi miatt nem szerethetik a Source-t azok akik az 1.6-tal játszanak még mindig? Sorry a hülye kérdésekért, de olyan játékot szeretnék most venni amivel elvagyok egy jó darabig
-
bbking
aktív tag
Tualjdonképpen ez 100%os hibaarány, mert ezzel a 3 játékkal játszom és mindháromnál bemondja az unalmast... Azóta már própáltam egysmást... Szal CDjén lévő driver, legujabb driver, legujabb előtt driver, mind1, mit rakok fel ugyanaz a hiba. Alaplap biosából a legújabb van október 12-i asszem (abit AN8)... Húztam winXPt újra kb 5ször, és prof-on is és home-on is ez van... Tudom, hogy onnan tudnám meg a legbiztosabban, hogy vga, ha berakok egy másikat, de erre, most nincs lehetőség... Szerinted videokari??
-
capafog23
őstag
Vedd meg eredetibe, ha megveszed a hl2-t akkor alapból benne van a source is. A steamdown-ról meg itt ne beszélj mert illegális.
-
kukipapa, te annó nem quake-eztél?
-
Valaki világosítson fel please!
Ha megveszem a HL2, akkor a sourceot hogy is tudom leszedni?
Midenki mást mond
Nem annyi, hogy fogom elindítom steam, és csinálok egy új Accountot? Nah de, ha odáig eljutottam, utána tudom letölteni steam-en keresztül a source-ot?
-
HI paramparya!
NEm jön be, sem az steamdown.org, sem az steampowa.uv.hu
Mindegy, úgy is meg akarom venni HL2, és akkor majd megcsinálom valahogy...
Amúgy azt mondták , nem érdemes így leszednem ,mert lehet megszívom.... érted
és akkor ugrik az 1.6-os acc-ém is. -
-
HolloW
senior tag
Ilyen kártyval nem is lesz fix 100 fpsed, source guiról nem tudok.
Itt van egy high fps config és mellé sok hasznos beállítás Bővebben: link -
djinn
csendes tag
sziasztok!
elore is elnezest kerek, de nem olvastam vegig az osszes postot.
azt szeretnem megtudni, hogy hogyan lehet source-ban novelni az fps-t illetve, hogy letezik-e mar valami GUI source-hoz?
fps-sel kapcsolatban annyi, hogy A8N-E lap, 1giga ram es egy x700pro configgal 1280-as felbontaasban(tft) 50-60 fps-re is leesik neha
es meg 800x600-ban sem tudom produkalni a fix 100fps-t
-
HolloW
senior tag
válasz
armandusy
üzenetére
Letöltöd a STEAM klienst. Innen Bővebben: link
Telepíted, csinálsz egy accountot, az eredeti cd-kulcsod beregisztrálod. Egy ilyen menüpontot kell keresned, hogy ''Active product on STEAM'' Bővebben: link . A ''Games'' fülnél meg letöltöd a CS:Source-t. -
armandusy
aktív tag
aki vágja hogy kell felinstallálni a cs sourcot meg beindítani az plzz msn itt a címem ronibrazil@hotmail.com
köszi -
Pavel
csendes tag
Kaptunk egy sszerverelhelyezési felajánlást egy 10megás vonalra. Tudnátok ajánlani egy medium configot egy 16-20 fős fun/public szerverre?
-
bbking
aktív tag
Ezen már én is filóztam... Meg is néztem riva tunerrel és amikor bekattan akkor a GPU olyan 61 fok feké van a memo meg asszem 43-45, de erre nem vennék mérget... Ez sok? Elég szép hűtése van a karinak pedigm memohűtőjei is vannak a hátlapon, mondjuk azok a picik sztem annyit érnek mint halottnak a csók, de mind1... Jah, amúgy X800GT HISről van szó...
Nemtudom, szerinted a videokariba lehet a hiba? -
bbking
aktív tag
Hi all!
Nemrég vettem új konfigot és valami mindig hazavágja a rendszert.(konfigom adataimnál) Minden okés, amúgy win megy forever, szal ok, csak a játékokal van gáz. Elindítok egy játékot és játszok, egyszer csak amikor a gép gondolja ''bekattan'', a kép megáll, ismételgeti az utlosó 1mp hangját (ez meg úgy 30mp-ig), aztán monitor kikapcsol fekete képernyő és vége...(aztán reset) Ezt pl collin McRea rally 2005, 2004nél csinálta. CSSbe, és egyszer asszem CmC2004ben is volt egy ugyan ilyen, csak nem kapcsolt ki a monitor, csak akadt és utána kilépett winbe és azt monda, hogy a VPU recover alapbeállításaira állította a grafikus gyorsítót. Ez szép és jó, de nem voltak elálítva, tök defaulton ment minden. Egyszer méga a CSS azt is kiírta, hogy ''failed to lock index buffer in CMeshDX8::LockIndexBuffe''
Hát ennyi... Jah, mondanom sem kell, hogy minden defaulton van biosba... Semmilyen hardver elem nincs húzva...
Mivel lehet a baj??? Videokártya??? Vagy más? -
F-ECT$
titán
válasz
paramparya
üzenetére
Én config.cfg-ben állítok be mindent, azután azt írásvédetté teszem, és így nincs vele gond

-
FReak_
tag
Köszi a segítségeteket,már visszatudtam állítani dx 8.1-be!!!!!!!!!!

-
paramparya
őstag
Az autoexec.cfg-be írd bele a mat_dxlevel 81-et, és meg is van oldva.
-
rebi.
tag
-dexlevel 81,ha ez van beírva a löncsopsönszödbe akkor az minden indításnál újra dx81 be teszi a gamet,és mindíg be kell állítanod a video cuccokat.
Figyi beírod löncsopsönszbe (-dxlevel 81) belépsz a játékba beállítod amit akarsz kilépsz és kitörlöd a -dxlevel 81-et,így meg kellene maradnia azoknak amiket beállítottál!
Van másik módszer is dx változtatására,konzolba is lehet változtatni''mat_dxlevel 81'' vagy amit akarsz.
Ha ez nem segít akkor nemtom mi lehet,én már régóta nem állítgatom a dx-et,régebben nekem így ment jól ezekkel a parancsokkal. -
FReak_
tag
HI!
Az miért van hogy dx 8.1-ben nem tudom menteni a beállításokat? (mint pl.:bumpmap,vide beállítások) minden beépéskor ugyanarra teszi....
autoexec.cfg -t használok -
Ptech
addikt
Nem akartan emiatt új totyikot nyitni, így kérdeznék egy lehet hogy nagy hülyeséget.
Megvettem még jó régen a HL-Generationt 3 CD-n(HL+Opforce+CS+Richochet+Blue Shift...)
Nemrég költöztünk, meglett az ADSL, így neten is ki akaram próbálni. Steam kliens letölt, account bereggel, OK. De ezután UPDATE-eli magát, ami annyit tett, hogy letöltötte az egész HL-t. Nem lehet ezt egy sima peccsel +oldani, és nem letölteni az egész gémet? Biztos és vok a n00b, de nem vágom a témát..vki help, plz.
-
paramparya
őstag
Tényleg, van még acc-od? Kérdeztem a topicodban, de nem reagáltál még...
-
paramparya
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Hát, én még aS-en láttam nyomulni sokat (gondolom sejted, melyik
), de már pár hónapja nem találkoztam vele... 
-
Predator666
aktív tag
Hmmm, most derült ki h egyik általános suliban osztálytársam, most évfolyam társam CS-zik

És most derült ki-->X Factor, aki látja kérdezze már meg a rendes nevét
Mert pl foggalmam sincs h ki.. -
kukipapa
csendes tag
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!
A cs:sourceban a képernyő jobb alsó sarkában nekem egy olyan kis táblázat van játék közben ,ami mutataja az fps számot meg minden ehhez hasonlót(nem az a fajta amelyik a konzolból aktiválható mert az csak az fpst muatatja) ,de ez eltakarja a töltényszámot.Nagyon zavaró.Nem tudom melyik szerverről jöhetett le,de akármi töröltem ki a cs:souce mappában ,nem tűnt el.Csak annyit kérek legalaább azt mondjátok meg ,hogy hova tölthette le a gép?

[Szerkesztve] -
csekki
csendes tag
válasz
paramparya
üzenetére
az én configommal szinte mindig 100 fölött van az fps, igaz én tuningolom rendesen a 6600-amat 500/660-on játszom!

szerk: 1024-be nyomom
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Mióta van ez az új steam picit elszaródott a css-m. Indítanám a játékot, ki is írja, hogy 100%ready, de a duplakatt után elkezd tölteni valamit a steamről, és csak egy kis szöszölés után indul el. Ha ezután kilépek és ismét elindítom, akkor már jó. Más tapasztalt ilyet?
-
válasz
paramparya
üzenetére
Az cool
, akkor holnap küldöm a mailt, hogy mit is kell tennem hozzá ...
-
paramparya
Én az 1.6 acc-mett, egy haveromtól kaptam...
Pontosan neki 2 key volt az eredeti HL1 game-hez, és az egyiket nekem adta belőle...
Tehát nekem nincs meg, csak mákom volt és kaptam egy accountot.
Mindenesetre mozgatna a CS:S...
bár 1.6 -al is elvagyok

-
fradi81
veterán
helo
Az AV voice changertől nektek is akad a csé kb 10mp-enként? -
Predator666
aktív tag
válasz
paramparya
üzenetére
beszéltem az ''összekötővel''
mert ugyebár máson keresztül szerzem, és 1200ért adja.
Szóval ennyi az ára. -
paramparya
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Háde' mé'?

2k-ért lehet már venni hl1-et...
-
Predator666
aktív tag
válasz
paramparya
üzenetére
ugyanannyié, sajna.
-
paramparya
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Nocsak...

1.6 acc mennyié' van? -
Predator666
aktív tag
korábban voltak kérdések, hogy honnét lehet megszerezni a cs:s-t.
Nekem vannak eladó, már regelt hl2 accounjaim 3500ért
Szóval akinek kell vmi -->telo. meg eprsze van 1.6és CZ account is.. -
XanD3R
senior tag
válasz
paramparya
üzenetére
vedd meg a 6800 ultrámat
azzal szépen megy -
válasz
paramparya
üzenetére
Hát azért a 6600-ra nem mond6ó, hogy erős közép kategóriás VGA...
Sima 6600 szerintem elég gyenguska...
Nem sértésnek szántam...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i: Jah bocs cs:s
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
Nem cs:sc, hanem cs:s

Hát, nem tudom, hogy jobb lesz-e, nekem sima 6600-zal is 70-100 közt ingadozok (100 fölé nem engedem, minek?
), 800x600-on, minden leggyengébb, plusz még különböző cfg-fájl-beli változásokkal le van butítva a graf szinte a végtelenségig :S
Ez ne rémisszen el, mások szerint sem normális, hogy nekem ez így megy
-
válasz
paramparya
üzenetére
oké majd, akkor küldöm a mailt...
Ugyanis én 1.6 al tolom az ipart, de kiprószálnám a cs:sc-ét is...
Az a baj cs 1.6 al nem túl jó az FPS-em...
Igaz ki vannak cserélve a modellek elég bestre, de elvárnám ,azért a konfigommal a stabil 100 FPS-et, de sajna ha 9-9 en, 10-10 en nyomjuk mondjuk aztecon, akkor néha lemegyek 60-80 fps közé és ez edegesít...
Pedig 800x600 ban tolom 76.45 driverral 6600gt-vel, ami még húzva is van...
CS:SC meg már szerintem kicsit korszerűbben van megírva, és jobban menne a gépemmel, mint a '' kissé régi móde 1.6'', de lehet tévedek. -
Gergőőőő
csendes tag
TI, akik ebbe a topic.ba írtok, Ti vagytok a legnagyobb netes arcok!!!
Ezért kérem a segítségeteket!
Ezt az oldalt kellene népszerüsíteni: http://www.regionaplo.hu
Hogy lehet megcsinálni, hogy a keresőbe minnél jobb helyen legyek?
Válaszokat ide: kisterseg@regionaplo.hu -
paramparya
őstag
-
Be megyek pl: Media-ba és meg tudom venni , így külön a cs:sc-ét?
Haza megyek felteszem a gépemre és már tudom is nyomni neten?
-
válasz
paramparya
üzenetére
Azt hallottam a Condition-Zero csak singly ...
Amúgy köszi a felvilágosítást. -
paramparya
őstag
Van CS 1.6 (meg előtte lévő verziók, mint 1.5, stb.), utána jött a cs:cz (condition zero), ami 'nem sikerült túl jól', nem lett nagy sikere, és utána jött ki a hl2 source motorjára épülő cs:s, ami az 1.6 átültetése kisebb-nagyobb változásokkal, ezekkel mind lehet neten gamelni
-
Predator666
aktív tag
válasz
-Jackson-
üzenetére
Jah erre gondoltam én is, de ha pl volt olyan h tök fasza volt a pingem csúcsidőben akkor mivan?
Máskor meg éjfélkor is akkora sz@r volt h csak na
A szolgáltatónak a feladata, hogy fix sávszéltosszon ki, nem? Szóval ez jogilag nem megengedett, h váltakozzon...
Vagy tévedek? -
-Jackson-
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
sztem hasonló a gond mint nálam is szokott. van egy központi antenna, ami elosztja a sávszélt az előfizetők között. most ugye megemelték a limitet, de ezáltal a többi előfizetőnek is magasabb a sávszélessége. ez akkor jó, ha kevesen vannak fent ugyanarról az antennáról (hajnali 3 mondjuk), cserébe csúcsidőben kevesebb jut, mert mindenki netezik, tölt stb.
legalábbis én erre gondolok, nekem mikrós netem van. -
LCD
csendes tag
Hi! Igaz-e hogy ha eredetibe is van meg a Source de nem A osztályos az ip-címem nem tudok kapcsolodni a szerverre? PÉNZKIDOBÁS LENNE-E MEGVENNI?

HELP! -
Predator666
aktív tag
Kérdem én az itteni okos embereket. Majdmingyá megfogalmazom csak előtte elmondom mi is történt valójában
Szóval van nekem egy olyan szolgáltatóm hogy wla. Nem tudom mi köze van a wlanhoz de mindenesetre korábban tökéletes pingem volt és 512-768 között ingadozott a sávszél. Nem rég szakadozott állandóan és tök fos volt, akkor kiderült hogy ''új rádióseszközöket telepítettek, de már gőzerővel dolgoznak a hiba elhárításán ami fellépett'' ezt 4 hétig javították, addig ugye no CS. Aztán sikerült vmit''kijavítani'' másfél megabit lett a sávszél, azaz duplája ám a pingem az olyan 40-300 között ignadozik
Ennek van értelme?
Tudna valaki mondani szolgáltatót ami neki van, meg hgy milyen a pingje/ms-se? Vagy ez hogy móüködik? Lehet olyat hogy korlátozzanak vissza 768-ra delegyen jó a ping? Vagy lehetezzel tenni valamit? Esetleg váltsak szolgáltatót?
Pls help
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Az lenne a gondom h. a minap vettem egy asus v9999gt-t (6800gt sima ddr 128mb rammal)
szal a 9700pro karimon olyan 40-50 fps-t futott vígan maxon a játék! Namármost ezzel a karival meg 30-40 az átlag de van h, úgy beszaggat mint az állat! Mondjuk én nonsteam verzióval játszottam és nem is updatelttel!
Most itt nálam van a gond vagy csak az a gebasz h. nincs updatelve a srác
A gépem 2500@3200+Barton, 2*256DDR400 elixir, asus v9999gt
Anno nekem volt egy olyan problémám h. húzott procival hibaüzenetet vágott ki... lehet h. ez a gondja most is??
(Amúgy minden játék tökéletesen megy csak ezt nemértem miért szopat)
A segítséget előre is köszi! -
aWesoMe06
csendes tag
Császtok egy kérdést szeretnék feltenni az igaz hogy a Half-life-ot és a cs-t megvette az EA?

-
ocsi19
senior tag
hi,
az utolsó Update óta naggyon durván akad a cs-m
nem tudtok valami megoldást
-
rebi.
tag
válasz
Predator666
üzenetére
egérbiszbaszok,

valami egérgyorsítás meg ilyenek,nemtom pontosan.mármint igencsak kikapcsolja a gyorsítást.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lenne egy kis problémám a játéékkal. a dolog ott kezdődött , hogy ma felszereltem a szereld magad adsl melyet az extrenetnél vettem. Ez mind szép és jó. Fe is mentem a steamre fel is upgradeltem mind a hl2-met mind a cs:s is. aa probléma ott leledziik hogy hiába vagyok beregisztrálva valamiért nem látom a szervereket akármi is van de offline mármint botokkal tudok kergetőzni. Ám még nem állítottam be sem az ip címemet sem a dns kiszolgálót a kapcsolatoknál. N a hol a hiba mert már igazán szeretnék cs-ni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)