- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
sanyez
csendes tag
válasz
bagyulajuve #4921 üzenetére
Köszi szépen. Sztem ma meg is érdeklődöm.
-
sanyez
csendes tag
-
sanyez
csendes tag
Úgy látom kicsit tényleg butavagyok ennek az instaljához. Én csak az csináltam hogy amit leszedtem a netről(majomparádé) azt simán felteszem ami rajta van, és annyi játsuok vele.
KELL EZEN KÍVÜL MÁST IS CSINÁLNI? LESZEDNI VALAHONNAN? Ha igen kérlek írjátok meg. Nagyon szépen köszönöm előre is. -
sanyez
csendes tag
válasz
japeen_hun #4900 üzenetére
A hl2-t és a source-ot egybe adják 5000-ért?
-
sanyez
csendes tag
A hibaüzenet: ''Your version does not match the servers, please restart the game''
De mondom csak 3 napja csinálja -
sanyez
csendes tag
Nem.
-
sanyez
csendes tag
Próbáltam menni hozzátok játszani, de sajna szintén nem sikerült(hibaüzenet)
Szal nektek vmi más van meg az tutti. Please GIMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sanyez
csendes tag
Hát bazz, én ezt nem bírom tovább h itt szenvedek ezzel a szarral. 3 napja még minden okés volt most meg mintha vki direkt bombázna uazzal a hibaüzenettel mikor be akarok lépni egy szerverre. Már 3 féle cs verziót szedtem le és mindegyiknél uazt írja ki.
Nem tud vki vmelyik torrentes oldalon egy olyan verziót ami nektek is meg van és kafán mükszik is?(mondjuk: endless,majomp,savaria stb....)
Nagyon megköszönném, mert így nem tok vele játszani.
[Szerkesztve] -
sanyez
csendes tag
Lehet hogy hülye kérdést fogok feltenni, de van külömbség a CS Source és a steam közt?
-
sanyez
csendes tag
Sikerült megtalálnom a szervert, de ide is azt írja ki nekem hogy ''the version does not match the servers''(lehet hogy ez még mindig a patch11 hiánya miatt van
Ti milyen verziót és melyik patch-el használtok? Én a CSS nO STEAM a 10 es patchel+master server patch. Mert 2 napja még mindenhova fel tudtam menni most meg nem, hogy van ez nem értem
-
sanyez
csendes tag
Én vmi 11 es patchről hallottam a srácoktól akikkel játszottam, hogy azért nem tudtam belépni. De már szedem
Az IP alapján hogy lehet megkeresni a szervert?
Mert szivesen játszanék veletek. -
sanyez
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy negy problémám. Régóta játszok már a cs-vel a neten és eddig mindegyik szerverre fel tudtam menni, de tegnaptól nem enged fel csak 1-2 re(amik szarok). Azt írja ki h az én verzión nem egyezik meg az övékkel. ha vki tud megoldást a problémámra kérem írjon, mert jó lenne egy kicsit puffogni éjszaka. Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest