Hirdetés
Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
ezek a helyes parancsok

Bővebben: link -
FReak_
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: láttam egy képet aminek az alján ki voltak írva különböző adatok mint pl.:ping,fps,loss,choke... Na az érdekelne hogy ezeket hogyan lehet előhozni a játékban? Köszi
-
Pjotor1986
tag
tomka asszem nem a legjobb helyen kérdeztél ez nem warez topic
-
Tommmmka
senior tag
hi all! most jöttem meg külföldről és mire hazaértem a hugom gallyra vágta a gépet

az lenne a gondom h. nem találom azt az oldalt ahol le lehet tölteni az a**ti-St*am verziós CS:s-t ha v.ki tudja az pls válaszoljon vagy küldje el a mailemre!!
Előre is nagyon kösz! -
he7edik.
addikt
akkor is 80 80 használj
mindenkinek jobb a pingje kisebb rateknél
soxor a server állitja be a rateket nem számit hogy mit írsz a consolba -
he7edik.
addikt
válasz
Attis1982
üzenetére
Console lehúz=> beírod rate 20000 (enter) cl_updaterate 80-tól 101-ig (enter) cl_cmdrate 80-tól 101-ig (enter)
A ''rate'' parancsal azt tudod állitani hogy mekkora sávszéleséget foglajon le a játék.
A cl_updaterate és a cl_cmdrate-el a szerveröl mpként érkezö ill a szerverre küldött csomagok számát állithatod be.( 512kbit/s net vagy annál gyorsabbnak már a 101 is bírnia kell elvileg) -
Attis1982
tag
Hello.
Miert van az hogy kis docogessel fut a jatek?
Valami rate hulyesegeket irkalnak de mi az? Es hogy allitsam be korrektul? -
F-ECT$
titán
Rohadt WoW. Alig marad időm css-zni

-
F-ECT$
titán
Hát én úgy vagyok vele, hogy az 50 feletti ping már kezd egy picit zavarni, szóval én ritkán megyek külföldi szerverre. (Arról nem is beszélve, hogy mikor keresem a szervert, akkor ír 24-es pinget, mikor meg belépek, akkor folyamatosan 70-80.)
Az hogy Nálad miért ilyen nagy a szórása a pingeknek egyelőre nem tudok mit mondani, de legalább a többi probléma megoldódott
-
Chandler
senior tag
hali
valaki nem venne fel a klanjaba? -
FReak_
tag
Kösz!
1.Tegnap este felakartam menni kedvenc német cz szerveremre amin átlag 50-es a pingem,de akkor 300 volt,megnéztem még egy pár szervert de ott is beállt 300 körülire.Ekkor megnéztem a source-ot,de ott minden ok volt.
2.Letöröltem az ase-t,hátha azzal van a baj,demost már fel sem tudom rakni
3.Ma újraraktam a windowst,újraraktam a source-t.de nagyon lassan frissíti 50-60kbit/sec.
Na ezek mitől lehetnek? -
FReak_
tag
Az mitől van hogy most 50kbit/sec -kel frissíti a steam a source-ot?Tegnap óta az ASE-t sem tudom felrakni,megáll a telepítése.A steames szerverkeresőnél megtalálja a szervereket,de hihetetlen nagy pingek vannak.512-es netem van,jelen pillanatban 524-et mértem.Ha tudtok plz segítsetek!

-
F-ECT$
titán
válasz
duracell89
üzenetére
Persze, de a Pro-k közül senki sem azzal nyomja

-
duracell89
senior tag
hogy egy klasszikust idézzek:
''Aki pro, az görgőssel, és teszkópaddal is pro.'' -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Azt azért nem írtam, mert bruttó 12k és a mellé már csak mondjuk egy qck fér bele az árba, azt meg nem merem ajánlani, amíg ki nem próbáltam

Egyébként jöhet más 5let is, én is kíváncsi vagyok, hogy ki mit használ / ajánl
-
F-ECT$
titán
válasz
Pjotor1986
üzenetére
Első nekifutásra pl Steelpad 4D + Logitech MX511.
-
Pjotor1986
tag
Hi! szeretnék 1 új egeret meg egy hozzá illő padot venni css-hez. mit tudtok ajánlani amivel komolyabban is lehet játszani, de mégse hagyom ott a családi kasszát a pénztárnál
15 körül kéne kijönnie a pad+egérnek -
Hidi^
aktív tag
azér énse nyomom roccul

-
F-ECT$
titán
Azt csak azért írtam, hogy azokból a példákból össze tudod állítani a sajátodat. Itt nézz körül: Bővebben: link
-
Kaoru
senior tag
nem szeretem a nem az általam csinált scripteket

kösz a spraylogo infot. -
Kaoru
senior tag
Lenne egy kérdésem, itt ha buymenu scriptet akarok írni, akkor ugyanazok a parancsok vannak, mint régen az 1.5-ben és nem folytatta az 1.6 új rendszerét (értsd: mindig a buymenu slotjait kell megadni, nem a fegyver nevét, mint 1.6-ban).
Illetve spraylogo mérete mekkora lehet max? -
Trak
addikt
Jó látni, hogy a játék elején még kezdő, CS-t szinte nem is ismerő játékosokból, mára feltörekvő (minden FPS számít, gamer egér kell stb..
)CS fanok lettek
-
rebi.
tag
válasz
Elbandi
üzenetére
Ha fps_max 101,akkor nálam nagyon ritkán,megy le 70fps re,és így csak 100-és 70 fps között ingadozik.
Ha nem szabályozom le az fps-t akkor akár 200fps ig is felmegy,és akkor 200-és 70fps között ingadozik,és ez az ingadozás nem jó!
100fps maximálisan elég,hogy pontosan tudjak fejre rántani!
-
F-ECT$
titán
válasz
Elbandi
üzenetére
Szerintem az az ideális, ha annyi fps-ed van, amekkora frissítéssel megy a monitorod. Így a látvány és a fizikai engine szinkronban van. A legideálisabb az lenne, ha annyiszor küldene (rate-ek) és kapna (server tickrate) csomagot a gép, amennyi az fps, de ez leginkább csak lanon megoldható, mivel 100 fps esetén minden gépnek tudnia kellene a stabil 100 fpst, és a késleltetésnek folyamatosan 10ms alatt kellene lennie.
-
Elbandi
aktív tag
miert jo ha az ftp maximalva van?
-
rebi.
tag
Hát ja,igazad van,tanúlom is keményen!

Amit a warokon lőtt fragekből csinálok,az már profi lesz,csak azt nem fogom elkapkodni.
Lesznek benne szép duál-awp-fragek,duál-gránát-fragek,glockal egy lövés két kill
,
tunkpower,egymásutánsorozatfejeshegyek,stb..

És már sokmindet tudok használni a szerkesztőprogiból,és azokat is használom majd!
De azért jól jönne a segítség olyan embertől aki nagyon vágja ezeket!
-
rebi.
tag
Egy kis source movie,igaz publicfragmovie,meg nem is annyira profi mint amiket mindenfelől lehet leszedni,de az enyém,

és majd csinálok jobbat is.
Bővebben: link
Készülőben van egy warokról összevágott movie,az már profin meg lesz csinálva,csak még kell hozzá pár percnyi anyag!
Ha van valaki aki tudna nekem segíteni,intro,és a befejezés megcsinálásában,azt megköszönném,ugyanis ahhoz semmi tűrelmem nincs!
F-ECT$ a kedvedért egy kis késelés is van benne.

-
F-ECT$
titán
válasz
duracell89
üzenetére
Az a baj, hogy a SourceTV fele annyit se tud, mint a HLTV

-
duracell89
senior tag
Megvan az első CB Nations Cup siker: Bővebben: link !
Magyarorszag pwned!
-
P.Dude
őstag
Hey nekem nemmegy.Ehez internet kell?
-
npp
csendes tag
válasz
belahege
üzenetére
Itt nézd meg: Bővebben: link
-
belahege
aktív tag
bocsi ezt írja ha haverom föl akar jönni az ip alapján a gépemre
''LAN servers are restricted to local clients (class C).''
régen működött ugy hogy ő fel tudott jönni az én otthon indított serveremre.
tudtok segíteni?
köszi -
rebi.
tag
Marad a razer,sokkal jobb,mint mx518 as barátom!

-
Pete!
csendes tag
Most raktam fel és a játék isten viszont a gépem nem^^Tud vki vmit javasolni console parancs stb...akármi

-
rebi.
tag
Na vettem új egeret,és most az egérsensel szívok,még szerencse,hogy nem késeltek le,mert elég nehéz forgolódnom,nem lesz könnyű megtalálni azt a senset amivel rántani is jól tudok,és meg is bírok fordulni!

-
Trak
addikt
Én már egyszer vagy kétszer csináltam backup-ot a HL2+Source-ról, és utána simán vissza is tudtam rakni az új windowsban, de most nem...
Most fel kellett raknom a Steamet, felrakni CD-ről a HL2-t (20-25 perc), aktiválni, updatelni (kb 30-40 perc), és utána a régi könyvtárból átmásolni a cfg-ket, szerverlistát, mapokat, hangokat stb.
Úgyhogy most jó sok pluszmunkám volt vele. -
Pete!
csendes tag
Ha valakinek esetleg lenne egy felesleges accountja, akkor azt szivesen megvenném.

-
Trak
addikt
Na, azért csak sikerült

Játszottam is pár órát, és örülök, hogy annyira azért nem jöttem ki a gyakorlatból
Voltam első is, már le is csítereztek... szóval minden ami kell. -
Trak
addikt
Leginkább szarul van megírva a game, hogy ezeken a gépeken nem megy rendesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De most nem foglalkozom ilyenekkel, mert ideges vagyok erre a szemét játékra...
Új rendszert raktam még vagy 2 hete, és most gondoltam visszarakom a backupból a játékot, és játszom egy kicsit. Szépen rányomok az exe-re, el is kezdi kitömöríteni, vagy 5 percig csinálja, amikor benyögi, hogy rakjam be a bacup 2. CD-jét
Hát az anyját azt...
DVD-re kértem a mentést, így 1 db exe lett, akkor meg milyen tetves 2. CD- rakjak be basszus???
Most rakhatom fel CD-ről az egészet.
Lesz vagy fél óra, vagy mégtöbb a sok upgrade miatt
-
rebi.
tag
Sajna a procimat is vissza kellett vennem,mert nem bírja a 2500Mhz-et,mert levettem róla a vízhűtést! Utálom ebből a szempontból a gamet,ehhez nem elég semmilyen gép!
Legalábbis nekem mindenképpen kellene a 100fps-mert szerintem ha nincs annyi nagyon gáz játszani! Kíváncsi vagyok van olyan akinek sosem mutat 100 fps-nél kevesebbet,és annak milyen gépe van!? -
fradi81
veterán
hol kell a dx-et átállítani? pl9-ről 7-re, optionsban nem lehet mert szürke.
-
F-ECT$
titán
Akkor ez: ''megvan a 100fps-em,(állandó 100)'' - hazugság volt

Egyébként ahogy már írtam párszor ezek a visszaesések leginkább proci miatt vannak ilyen beállításoknál. Nekem pl 1600x1200/6/16-ban is megy 100-at a vst, de a stabil 100 még 1024/0/0-ban sincs meg, néhol visszaesik. (Compoundon volt egy olyan rész, ahol vagy 10 ember lőtt, 3 füst, nagy tér -> 40 fps
) -
rebi.
tag
Elvileg a cfg-miatt nem kéne eltünni a hulláknak,cl_ragdoll_physics_enable 0,ezzel tünnek el a hullák.
Nemtom pontosan miért volt,de miután azt a valamit(cl_ragdoll_collide ''1'') nem írtam bele jó lett a gama.
Viszont most minden low-on van(800/600-dx8),és így ez a kis cfg-nem számít sokat,szinte semmit(5fps) VideoStesztben 200fps.
Ezelőtt 800/600 minden high-on volt,és akkor a -dxlevel 80 al és a cfg-vel 50-55 fps-t kaptam. VideoStesztben 200fps volt!
szóval a low-ra állításal uyganott vagyok,és így már stabilabb a 100fps,de sajna még így is lemyeg néha 70-80 ra is!
Egyébként fps_max 101 el játszom,így stabilabb a dolog! -
F-ECT$
titán
Tudod, hogy miért?
Ezzel a configgal ha meghal vki, akkor az eltűnik, ugye? Na most az nem eltűnik, hanem a pálya egy bizonyos részére kerül. Mivel a ütközésfelismerés be volt kapcsolva, ezért 10-14 ember 1 helyre pakolása esetén ez igencsak komplex számításokat igényelt a procitól... -
rebi.
tag
cl_ragdoll_collide ''1''
Ez a parancs volt a ludas!
fakk,emiatt szívtam. -
rebi.
tag
Tegnapelőtt volt elősszőr ilyen gondom,de kezdek rájönni valamire,mégpedig,hogy ha az fpsnővelő cfg-met execelem, csak akkor van ez a gond!
Az fpsnővelő cfg-ben ezek vannak:
// Graphics config
mat_specular ''0''
mat_bumpmap ''0''
mat_bloom ''0''
cl_phys_props_enable ''0''
cl_phys_props_max ''0''
cl_ragdoll_collide ''1''
fog_enable ''0''
fog_enable_water_fog ''0''
r_avglight ''0''
r_decal_cullsize ''1''
r_rainsimulate ''0''
r_rainsplashpercentage ''0''
Ha nem töltöm be akkor semmi gond,csak valamivel kevesebb az fps-em.
De akkor is érdekes,hogy kőr elején amikor 20ember van akkor simán megy a game,amikor már csak páran vannak életben akkor meg lemegy 6 fps-re,lehet egy bízonyos parancs okozza ezt!
Melyik lehet az? Ha lesz időm egyenként kiszedek parancsokat és hátha rájövök!
-
duracell89
senior tag
válasz
Predator666
üzenetére
iNf!N!tY-SkillS
-
Predator666
aktív tag
Nah , és a bcsz-ről vki vmilyen info?
Duracell: mi a neev a klánotoknak? -
fradi81
veterán
Hi
Úgy döntöttem hogy majd megveszem ezt a gamét, ki tudja hol lehet kapni Szegeden és hány K
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, illetve vannak még azért páran.