- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6240 üzenetére
Az angolok elég sokmindenben tehetségtelenek, bár nem tudom, hogy a mi szar netünk kinek a hibája, vagy az o2-é vagy pedig a BT Landline-é...
16mbites netet használunk hárman, és sokszor egy rakás fos az internet...
Ha valaki tölt, már esélytelen játszani, meg alapban is vannak vele gondok...
Egy 16mbites netnek többet kéne nyujtania....
Mondjuk valószínüleg hamarosan ketten maradunk a netre... Akkor talán jobb lesz... -
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6237 üzenetére
Mondjuk pár nap alatt többet is lehet online fejlődni, mint botokkal hetek alatt. Az más kérdés, hogy alkalmasint meglehetősen frusztráló, de ki kell használni a spectator módot is, én egy csomó mindent onnét tanultam.
Mgint más kérdés, hogy a pályák megismerésére, vagy a különböző fegyverek kipróbálására nem rossz dolog némi botozás.
p
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6234 üzenetére
Pillanatnyilag a legszarabb melóim vannak még két év tartózkodás után is, hitelkártya adósság a nyakamban, per pill nem érzem így
De majd megoldom és jó lesz
Hogy on is legyek, meg tudnátok mondani, source-ban mennyire használhatók a botok? Ha majd eljutok a noti vételig, eléggé rá akarok menni a source-ra és először csak botoznék, hogy újra megismerjem a játékot, a pályákat meg ilyenek... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6231 üzenetére
pixmania-n néztem 489 font plusz 22 font postaköltség, és kb 4 nap alatt kiszállítják, de majd ha aktuális lesz úgy is utána járok (egyébként UK-ben lakom, itt egy fokkal talán olcsóbbak a notik, bár régebben pont egy másik Toshiba volt majdnem ugyanannyi otthon mint itt.)
Már jó lenne újra css-ezni cz meg 1.6 helyettDe valszeg csak jövőre lesz valamikor megvéve.
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #6223 üzenetére
Ez csak egy láma kérdés tőlem, de én nagyon úgy vettem észre, hogy a Source inkábbb a procit szereti. Beletoltam a bátyám gépébe a x800pro-t egy Athlon xp2100 mellé, és hát semmivel nem lett gyorsabb, mint egy GeForce Ti4200. Pedig maga az x800pro teljeen játszható értékeket tud produkálni egy erős procival. Szóval csak azt akarom mondani vagy kérdezni, hogy esetleg ha elég erős a procija, akkor talán DX7-ig visszavéve a grafikát, talán elfuthat rendesen, nem?
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #6177 üzenetére
Pont abból van a vita hogy ott a jel és fix5 a latency. Van egy-két adminkartársam aki ki is vágja az ilyet. Mondjuk multkor volt egy srác fix1-es latencyvel de olyan szerencsétlen volt nem bántottuk
Ebből a +jelből akkor van baj ha közbe jó a statod is mert rögtön szemet szúr mindenkinek. Mondjuk nálad nincs ilyen gond
Mindig minuszos
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6161 üzenetére
játszani kell sokat és meglehet tanulni. nekem is haver mutatta, azóta "simán" már nem is játszok. már tudok mindent kiívülről, fajokat, skilleket stb.
2 fajta van: wcs 0.75 és 0.77a 0.75 a jobb mert kevesebb faj van és azok jobban meg vannak csinálva, meg nincsenek annyira durva dolgok.
a 0.77-esen nagyon el van szállva minden. olyan fajok vannak hogy le sem lehet lőni. 100%-os!!! láthatatlanság
viszont itt vannak jó mapok. pl. dust extented, a d1 meg a d2 össze van építve meg még más is van rajta, rohadt nagy pálya de király nagyon
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #6156 üzenetére
Várj, én nem azt mondom, hogy nem lehet tisztességesen elérni ilyen statot, és mindenki csíter, aki ilyen stattal tolja. Én nem tudom elérni, de ettől ez lehetséges, épp ezért sosem csíterezek le senkit, aki jó stattal rendelkezik, még akkor sem ha pedig tényleg úgy gondolom. Bannolni sem szoktam ezért senkit, csak a sorozatos TK-ért nyomok votebant, a többi nem érdekel.
De olyan nincs, hogy egyik körben kurva jól megy, amikor rászólsz, hogy csal, akkor sehogy nem megy, aztán hirtelen, mikor bírálók eltűnnek, ismét kurva jól megy. (Mellesleg egy sarkon sem tudott a srác úgy befordulni, hogy ne tudta volna egyből, hogy hova kell nézni. Nagyon, nagyon csúnyán csalt.)
Továbbá azért a 39-11 és a 33-1 között jelentős különbség van. A 33-1 arányaiban a 363-11-hez áll közelebb. Ami azért messze nem 39-11. Szóval az, hogy valaki 3-4 szer többet lő, mint amenynit kap, az rendben van, de hogy 33-szor
-
Zsombe
senior tag
válasz
Genius007 #5999 üzenetére
Hogy mennyire játszok jól, azt szerintem döntsék el mások, mert én úgy vagyok vele, hogy "öndícséret gyalázat". Source-ban mindig pluszos statokat hozok, de változó eredménnyel (átlagban kb. 4-5-tel többet ölök, mint halok, de azért előfordul 16-3as stat is). Szerintem ez ahhoz képest nem rossz eredmény, hogy 2 napja Source-ozom és kb. 1 évet kihagytam CS-ben.
Elég jó csapatjátékosnak tartom magam. Legalábbis anno koleszos LAN partykon jól együtt működtem másokkal, na meg a munkahelyemen sincs panasz arra, hogy ne tudnék a kollégákkal összedolgozni (mármint szakmailag, nem CS-ben).
Egyébként sokáig 1.6-oztam (2002-től kezdve), de az utóbbi időben eléggé inaktív voltam, államvizsga, most pedig a munka miatt. De úgy néz ki, hogy azért esténként 1-2 óra CS belefér az időmbe.
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #5984 üzenetére
Vagy én. Mondjuk engem könnyebb észrevenni a mezőny végén.
Ja, amúgy egy jobban sikerült 20-as meccsen már van, hogy 5-6 fraget is sikerül lőnöm. Vagy a többiek figyelmetlenek, vagy én fejlődök valahova. Mondjuk az én szintemről csak előre lehet menni.
Szerk: Amúgy ha jól láttam, egy másik (harmadik) moderátor kolléga is benézett rövid időre a már fent lévő kettő mellé. Majd indítványozom a Ph! menedzsmentnél, hogy ha már ennyi mod (is) játszik, csináljunk egy szervert a Ph! szerverén*.
* Félreértések elkerülése végett: nyilván nem megoldható a dolog (nem technikailag), nehogy valaki komolyan vegye.
p
-
qdak
addikt
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #5952 üzenetére
sajna csak hungary jöhet mert a külföldieket rühelljük. sorry. Most nem kimondott mindet csak aki nem magyarul vartyog és idegesítő. Szóval ne vedd sértésnek hogy kiraktuk a nem magyarokat de igazából ettől 30%ban stabilabb a szerver. Igy megbeszéltük és eldöntöttük hogy akkor filter és nincs külföldi ember. De ha nagyon szeretnéd akkor küldd el az ip-címed azt betehetjük kivételnek és akkor be tudsz jönni.
Sorry másképp nem megy. Elég a sok magyar 5-6-7éveseket hallgatni meg mutézni a külfödiekre már nincs energy -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #5946 üzenetére
Zolás: Szoktam látogatni. Nagy jó kis szeró, csak így tovább!
Jajjj, egy esetet had meséljek már el
! Múltkor felmek egy szeróra, azt beleszól a mic.-be egy gyerek. Hát azt hittem, hogy ez csak hülyéskedik, vagy hangtorzítóval csinálja. Vékony hang, de nemtudott még rendesen beszélni se. Kiderült, hogy 6 éves. 5 évesen kezdett el css-ni, de beszélni rendesen még nem tudott. De bizton állítom, hogy előbb látott css-t mint megtanulni beszélni. Durva ez a világ.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Genius007 #5936 üzenetére
Na ja..A németek azok csirák
A Diamond szerót is birom voltam már ott párszor mindig vagytok sokan
De multkor fölmentem a Heax clan szerverére(87.229.109.48:27030) ..Be megyek ..voltak kb 6-an köszönök: hi all ..megszólal egy Heax-os a mikrofonon: .."mi az hogy hi all talán helótok vagy valami"
..Erre beirom : pf(nincs most mikrfonom) Heax-os: "Ne püffögj mert bant kapsz"..na mondom lol..de barátságos vagy vazze ,már köszönni se lehet vagy mi ..elég hurkák ezek is ..9/1-es statnál el is mentem..
-
illusiON
őstag
-
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #5920 üzenetére
Fogalmam sincs, soha nem játszottam még neten CS-t, mindig csak lnapartikon, ott is csak ágyútöltelék voltam. Kicsit gyakoroltam ugyan offline botokkal, de ezek meg buták, mint egy... mint egy bot.
Egyébként fél órája megjött a kódom, úgyhogy már regisztráltam is steamen tlnptr néven, most telepítek, aztán jöhetnek majd a tippek, hogy hol érdemes nekiállni, mert tényleg full kezdő vagyok.
p
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #5894 üzenetére
Ne már, tényleg így működik, hogy nagyobb FPS-hamarabb múlik a vakulás?
Ez rohadt kiábrándító. Még a Quake III idejében megbocsátható bűn volt a framerate függő viselkedés, de 2008 végén?
Ez a flash amúgy is valami rohadt szemét dolog, én olyan hosszú ideig vagyok állandóan vakult, hogy mindig újratöltök közben, mert még arra is bőven van idő, aztán meg csodálkozok, hogy két egymás után eldobott flash után még hogy tud fejbe lőni, hát lehet, hogy így? -
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #5889 üzenetére
Ha belövöd a cfg-ben hogy fps max 100 akkor nem hal be akkor se ha 50 jön szembe akkor se. Feleslegesen dolgoztatod a vasadat 100 fps feletti értékekkel mert egyszerűen nincs annyi infó amihez 100fps feletti érték kell csében. És a rázós helyzetekben mint amit írtál hogy többen rádrohannak nem dolgozza magát halálra a géped mivel csak 100 fps-t kell megjeleníteni nem 200at vagy felette.
Vazze egy ideje PHzom de nem is tudtam van ilyen totyikPedig gondolhattam volna
na majd ezentúl -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #5875 üzenetére
Ezaz, csinálok eggyet warra, ami q***ra adja, és a bindeket is lecsökkentem stb stb és eggyett publikra. Vki tudna egy olyan cfg-t ajánlani ami jól adja? Vagy egy olyan oldalt ahol találok ilyeneket?
Jójó, persze alap cfg, persze, de ma már nagyon kevesen használnak alapot, én se akarok kilógni.
-
-
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #5667 üzenetére
Tudom ezt ecseteltem Ventrin..
Hát nemtartom valószinűnek, mivel nagyonsokat költenek a tecnologiára, Minthogy hetente mennyenek ki javítani
Amúgy ha nekem jó a pingem akkor 9-12ms, de eza gáz hogy A Városban netezőktöl függ mennyien vannak onlány, és hány torrentezik.. -
mindfreak
őstag
válasz
Genius007 #5648 üzenetére
Hosszú ideig szenvedtem én is az 1 Mbites nettel (50-70 ping), bármit csináltam nem jött össze, nem adott be semmit, ami érzésem szerint pedig talált. Persze éreztem, hogy nem velem van a baj... Mióta gyorsabb netem van (ping: 15-25), azóta pont fordítva van: olyanokat ad be, amihez szerintem közöm nem volt.
Source-ban ez különösen igaz, mert nagyon el van csúszva a hitbox a modelltől. Ezen elvileg segít az "cl_interpolate 0" console parancs, de ha jól tudom szabálytalan.
-
mindfreak
őstag
válasz
Genius007 #5627 üzenetére
Anno az egész csapatomnak loptam CSS accountot. Magamnak még pár 1.6-ost is.
A sok birka megosztotta DC-n a Steam mappát, mert nagy volt a mérete. Abban benne van a felhasználó usernév. A jelszó meg sok esetben ugyanaz, mert lusta valami nehezet kitalálni. Beléptem, gyorsan e-mail és jelszóváltás, bye-bye account. Ennyit erről, hogy nem felelőtlenek!
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #5624 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű!Haver accját is lenyúlták.Pedig mióta a spanja wowját valami köcsög keylogger útján pofán csapták,azóta különösen odafigyelt a saját cucca biztonságára.Egyébként heteken keresztül el se indította a steamet.Szal egyáltalán nem volt felelőtlen,mégis lenyúlták...Úgyhogy az ilyen szar kis g*ci acclopókat bassza meg szárazon hátulról egy talicska aprómajom meg egy néger falu!!! :kurvadühössmileycsakoperamininnemlátom:
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Genius007 #5599 üzenetére
Giga P45-öt ne ajánlj olyannak akinek fogalma sincs a tuningról, mert megutálja a gigabyte-ot, ugyanis ehhez erősen érteni kell mit állítasz be. EP35-DS3 bőven elég wolfdale tuninghoz, sőt egy P31-DS3L-el is el lehet menni akár 4ghz-ig is, az meg 15 alatt van és tökéletesen jó, ha nem akarja agyonhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest