- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Lehet nem vagy már fenn, mert ....
Mindenki felvett engem, meg minden, aztán már úgy volt mint MSN-en, hogy volt vagy 120 ismerősöm friends-be, és akivel nem mixeltem éjjelenként, meg nem waroztam, és nem is írt, stb ... azokat mind letöröltem, most van kb. 40-50 friends. -
Pompi
nagyúr
Hehe, sejtettem
Én n00b!4n³ néven vagyok, néha valami kiegészítéssel, tegnap pl. a game előtt elfogyasztott nedűre való tekintettel 5 puttonyos voltam
Én anno nagyon sokat cséztem, az első béta megjelenése után nem sokkal csöppentünk bele, ha jól emlékszem 2000 magasságában. Volt egy jó kis baráti társaság, rögtön klánt alapítottunk (muhaha - ez volt a neve), volt saját klánszerver, sokat lanoztunk stb. stb. Aztán a csapat is szétesett, rengeteg időnk is ráment és szép lassan abbamaradt a dolog, én ha jól emlékszem az 1.6-nál tettem le, azzal már nem is játszottam. Igazából az egész PC-s játék témát abbahagytam, vagy legalábbis minimalizáltam, néha elővettem valami autószimulátort és végigvittem 1-1 FPS-t, de multiban nem játszottam. Tehát kimaradt egy 4 év simán.
Jóideje terveztem, hogy jó lenne kicsit néha felmenni és lődözni, de nem nagyon tudtam rávenni magam. Aztán most szeptember végén valahogy megtörtént, felraktam és aktiváltam a már jóideje a polcon figyelő HL2 accountot és elkezdtem megint játszogatni.
Az első alkalmak egyikén amikor még leginkább tölteléknek éreztem magam a tunkoláshoz és azt sem tudtam merre vagyok arccal (jó-jó persze most se vagyok sokkal jobb), valamelyik nagyarcú poligonhuszár lenoobozott, egyetértettem vele és gondoltam valami ilyesmi jó is lesz nicknek -
parandroid
félisten
Az avatarom alapján alapvetően kitalálható.
Ehhh, ma sikerült kiérdemelnem egy 6 órás bant magamnak.
Ha látok valami mozgást a távolban, és odalövök gondolkodás nélkül, akkor richtig összejön a fejes, és persze, hogy teamkill lesz.
Ma kétszer is. A harmadik meg úgy lett meg, hogy B-ről lőttem ki pisztolyos körben CT kezdő felé, mert jöttek a CT-k, erre egy csapattárs elémrohan az ajtónyílásba. 17 in 1-et adtam neki, de ebbe is belehalt, és már jött is az autokick. Pfff.
Szóval van még hova fejlődnöm.
A másik, amit nagyon utálok, amikor a kör végén konzolban visszanézem, hogy miket adtam, miket kaptam, felsorol 5-6 enemyt, akiket sebeztem, mindegyik kapott olyan 50 és 90 között valahol, de killem nem lett egy sem abban a körben. Á, ez de bosszantó bír lenni. COD4 abból a szempontból jobb, hogy ott kapsz pontot az assistért is.
p
-
Hulk24
senior tag
Én most német szerveren nyomom pár hónapja és elmondhatom hogy ismerem azt a kb 60 embert (alap emberek) akik odajárnak, van köztük tuti pro is de még soha nem vettem észre, hogy szídnának vagy csalónak neveznének akár engem vagy mást (azért biztos előfordult már). Franciák is járnak oda, talán ők egy kicsit indulatosabbak, de nekem még ők is beleférnek a kultúrába...
Feltünt, hogy sokszor gratulálnak egy jó lövésért vagy, ha esetleg jól fejez be egy kört az illető...
Nem rég voltam fent aszem a BB2-n egy éjszaka, kb. 10en voltunk fent, hát ami ott ment minden volt csak nem játék...mondtam is, hogy szökőévente egyszer jövök magyar szerverre, de a kabaré az mindig megvan...
-
-
Genius007
őstag
Hát nekem ebből kellene valami : www.genius007.extra.hu
Ami ott van Clanname felül, oda kellene valami jó kis PH-s cucc!
-
mindfreak
őstag
Lassan két éve nem waroztam már és nem is szándékozok. Hidd el azt is meg lehet unni, főleg, ha napi rendszerességgel játszol éveken keresztül. Publicon kivűl máshova nemigen tudok menni, de bocs már, ha megtanultam játszani az elmúlt 8 évben a játékkal (CS, CSS) és emiatt tönkreteszem pár kezdő játékélményét(?)... mellesleg engem ez motivált anno (meg sok mást is), de ma már mindenki csak fűrdős k*rva módjára siránkozik, csiterez, vagy épp csal.
Azt sem értem, miért használják már szinte gúnyósan a "pro" szót. Ha valaki jobb, akkor jobb, tudom ezt nagyon nehéz egyeseknek beismerni, mert ártana a fene nagy egójuknak. Elég nagy baj, ha valaki azért tartja magát többnek, vagy épp kevesebbnek, hogy mennyire tud játszani egy hülye játékkal. Sajnos van ilyen...
-
Genius007
őstag
Megmondom öszintén azért váltottam laptopra, mert meguntam a PC-t.
Úgy értem, valahogy mindig volt vele valami "gond" ...
Elromlott ez, aztán az, mehetett gariba, stb ... meg valahogy a notik stabilabbak ...
És az asztali PC-t cseréltem notira, aztán notit eladtam, vettem egy jobb erősebb notit
Hát ezek mennek ...
Bár lehet ez is eladó sorba kerül! -
diegho
nagyúr
dehogy idegeskedek. csak nem szeretem, ha valaki meg akarja magyarázni, hogy a kék az zöld
jah és közben beszéltem egy benfentessel, hogy hátha lemaradtam valami nagy integrált lapkáról, ő megerősített, hogy csupán "célhardver" szinten létezik ilyesmi ami egy integrált megoldásnak tekinthető, de abban is 4db fx5600 quadro található sli rendszerben összekötve, amit ha úgy veszünk az egész szerver egy integráció, hiszen csak ebben a formában lehet hozzájutni, de lényegében továbbra is csak egy 4 kártyás quad sli rendszer marad. (van 2 kártyás verzió is)
-
satomee
senior tag
Ezzel nem vagy egyedül.Danny Oceant már nem egyszer ki akarták banolni,de történetesen személyesen ismerjük páran és tényleg: egyszerűen ilyen jól játszik.De elég régen lehettél fent,mert egy jó ideje nem cs-zik.Azóta legalább másik 5-6 olyan arc jár fel akikre bármikor rávágnád hogy csal.
-
sNORh
addikt
Jaés ezt kinehaggya valaki.. loretta grainshifter & mc fantom - terézanya (csapjad!)
-
akasp
senior tag
-
qdak
addikt
de én nem a messzibe lövök hanem van 1 hej a cheeatau pályán ahol 10-5X várnak ránk a canter botok és én kb 20 m rol lövök a mozdulatlan botra és erre felál 2 lött nem hs 129 én meg 10000% h fejbe lötem és 89 % vett le, deagle az nálam ha betalál hs be akkor öl + az ak47 + nagyobb fegyverek.
-
-
-
nem...
lehet az újabb vga-knál x19xx x16xx sorozatnál kiküszöbölték.
nekem 1800gto-val 1800xt-vel..illetve unokatesóm 9800se-jén(ez egy egész másik konfigban van) előjöttek a hibajelenségek.
Lehet csak az én szemem túl precíz ehhez,de zavaró...
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal,így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Nála kisebb a felbontás és nincsenek ilyen képjavító eljárások bekapcsolva, valamint csak 8.1-es dx-et tud a vga-ja.
A hibajelenség itt egész képernyős...ha nem mutatom neki, hogy mit nézzen,akkor azóta se vette volna észre.
Más játékokban nincs ilyen...
Szerintem készítek egy rövid kamerás felvételt,mert ha kimentek egy demót és azt más emberke, más kártyával nézi vissza,akkor neki nincsenek ezek.
Tehát nem a játékban van a gond,hanem valahol a driver környékén.
Többel próbáltam, uaz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest