- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #13252 üzenetére
Volt kis vinyó probléma, azóta rossz a link, de vaaan mááásik
Kipróbáltam az újat is, de nem tetszik -
agyhalottak
tag
válasz
SQX_Barto #13395 üzenetére
Köszi az infót, a source-ról van szó. Igazábol az a bajunk, h hard fokozaton irreálisan sokat kell őket lőni hogy megcerkadjanak /persze kivéve headshot-nál
/, ezért gondoltunk arra, hogy nem engedünk kevlárt venni nekik. És szeretnénk továbbra is hardon maradni mrt ott elég jo már az MI.
Pályát már próbáltam beletenni de kifagyott, lehet, h valami verzió gond van vagy nem volt olyan nav file amit írtál, megnézem.
Köszi!!
-
qdak
addikt
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #13251 üzenetére
Nagynehezen csak megtaláltam
ESL GUI 2.11.2 -
nike_
addikt
válasz
SQX_Barto #12189 üzenetére
szia.
1.: én nem tudok róla.
2.: MVP kikapcsolása: sv_nomvp 1; Nemesis kikapcsolása: sv_nonemesis 1; Achik kikapcsolása: sv_nostats 1; Freezecam kikapcsolása: sv_disable_freezecam 1. azt hiszem ezek az opciók akkor is működnek, ha kliens vagy.
3.: pedig ezzel az opcióval működnie kéne: "bind "gomb" "+use weapon fegyverneve". szerintem a + jelet hagytad le. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
SQX_Barto #7561 üzenetére
A botok nincsenek se előnyben se hátrányban, e felől nyugodj meg szerintem. Az a lényeg, hogy neked legyen 25/30k 100(1) 100(1)-es a rated és no problem. De javítsatok ki, ha rosszul tudom én csak tapasztalatból mondom.
A mapszerkesztéshez meg source SDK-val kell szenvedni.
-
parandroid
félisten
válasz
SQX_Barto #6297 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond.
Viszont tegnap egy hét után végre volt időm lőni kicist, első indításnál felcsatlakoztam a szerverre, és olyan keményre fagyott az egész rendszer, hogy csak a reset segített. Viszont azóta működik egyszerre az előlapi hangkivezetésem és a hangkártyába dugott hangfalam - eddig a hangfal a hátsó kivezetésből csak akkor volt hajlandó szólni, ha kihúztam az előlapi panelből a fülest. Nem igazán értem az összefüggést a fagyás, és ennek a problémának a megoldása között, de most így jó mindne.
Ja, és nem mellesleg sikerült tegnap összehoznom egy hármas multikillt, bedobtam egy gránátot A hosszún a két ajtó közé.
p
-
-
Fáraó
őstag
válasz
SQX_Barto #6235 üzenetére
Nem jó botozni, Döbrögi is megjárta!
Komolyra fordítva a szót: unalmas. A botok körönként másfelé indulnak és ezt be lehet tanulni. Aztán eldördülnek az első lövések és szinte mind megindul a csetepaté felé. Mondjuk bele lehet nyúlni a waypoint rendszerükbe és lehet rajta módosítnai...
Az elején kicsit érdemes botokkal játszani, de aztán ki publicra meg warra: ott van az élet -anyázás, csalás meg minden. -
Genius007
őstag
válasz
SQX_Barto #6222 üzenetére
Hali!
Te most erről a Vga-ról beszélsz?
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
Csak mert ahogy látom, 3DMark05 1429pont
Nem sok reményt füzök hozzá, hogy 800x600-ba játszathó lesz, főleg nem egy 20-30Slot-os szerón ...
Nekem ATi x1800 256Mb/256bit volt, 3DMark05 6000pont, de még igyis 30slot-os szerón 40fps alá ment.
Én azt javaslom, gyüjtsél még egy kis pénzt, és vegyél jobb notit!
Minium egy Go7600, vagy 8600GS legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest