- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimav
őstag
Új gond: Minden gémben jó a pingem (pl:cod2 ben 30-45, wow:20-25),de CS: S ben 4-500...
,csak akkor normális ha cl_cmdrate 60 vagy az alatt van. Mért van ez
-
csimav
őstag
Hali! Vki segítsen!!!
Ha elindítom a CS:S-t akkor ezt a hibaüzenetet kapom:Ha leokézom utána meg EZT!
Már ujratettem a cs:s-t 3-4 szer de nemjó. Mit csináljak? Csak a WIN-Reinstall oldhatja meg a problémát
-
csimav
őstag
Hy all! Elszeretném adni a cs: sourcemat ami már steam en regelt. Kilehet valahogy venni steam ből a gémet? Mert szeretném hogy az aki megveszi,majd ő aktiválja a saját steam én
-
csimav
őstag
Hali! Vmiért nem indul el a cs: s-em...
Ezt irja:
Engine Error:
Platform Error module failed to initalize .Vki help.
-
csimav
őstag
Bocs csak muter jött a géphez.
-
csimav
őstag
Ittvan még 1 banner ezen még van mit dolgozni..
de majd holnapra meglesz
-
csimav
őstag
Irjatok h mikor lesz war kik ellen..
ip +pass
-
csimav
őstag
Ezeket alkottam:
1.2.
Vélemények??
-
csimav
őstag
Community re meg ezt írja nekem:
Sorry!
An error was encountered while processing your request:
There was an error communicating with the network. Please try again later.
Here's a link to the Steam Community home page.
Nektek is?? -
csimav
őstag
CFG-t nemtok adni ,de segíteni tudok.
GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések
• Hogyan hozzuk elő a konzolt? (2verzió)1. lehetőség
# Indítsuk el a Steam-et
# Jobb gombbal kattintsunk a tálcán az ikonra, és válaszuk ki a Games menüt.# A felugró ablakban keressük meg a Counter-Strike Source-ot, és ismét használjuk az egér jobb gombját, a felugró menüben pedig válasszuk a „Properties” (legalsó) menüt.
# A felugró ablakban válasszuk rögtön a „Set launch options” gombot. A megnyomásával előugrik egy ablak.
# Ebbe az előugrott ablakba kell a következő szöveget beírni: -console 1, ha kész nyomjunk az OK gombra.
Bezárhatjuk az alatta lévő ablakot is, hiszen készen vagyunk. Nincs más dolgunk, mint elindítani a játékot és ügyelni arra, hogy ne zárjuk le a console ablakot. (ha véletlenül mégis beváztjuk játék közbe akkor a megoldás a konzol eléréséhez: játékból kilépni és vissza)• 2. lehetőség:
1. Először is zarándokoljunk el a gépünkön a Steam\SteamApps\SteamNeved\counter-strike source\cstrike\cfg mappába.
2. Itt található a config.cfg nevű fájl ebbe kell megkeresnünk a következő sort: bind "`" "toggleconsole" és módosítani az általunk kívánt gombra. Például: bind "F12" "toggleconsole" ekkor az F12-re kerül a konzol.
3. Mentsük el a módosításokat és zárjuk be a config.cfg-t
4. Rögtön mellette található egy valve.rc nevű fájl. Ne ijedjünk meg, hogy nincs semmihez rendelve ez is sima szöveges állomány, tehát jegyzettömbbel megnyithatjuk.
5. A megnyitás után írjuk bele (ha nincs még benne) hogy: con_enable 1, ezzel aktiváltuk is a konzolt.
6. Ha kész vagyunk, mentsük és zárjuk be a valve.rc fájlt.
7. Indíthatjuk a játékot és F12-vel bármikor, felnyithatjuk a konzoltRATE:
A konzolba kell beírni...:cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
rate 25000 -
csimav
őstag
Alkossatok ti 1 klánt
pl : PH! T34M xD
nah vki help!!!Ha felmek 1 szerverre kb 2-3 perc mulva kihozza ezt: -
csimav
őstag
tököm kivan
mostmeg már vezetékesen is nagy a pingem.. mingyá szétb@szom ezt a gépet meg a modemet is
-
csimav
őstag
Megvan h mitől volt nagy a pingem..
ilyet ugyse hallottatok még.. a vezetéknélküli egér+bill miatt
-
csimav
őstag
Hali! rate jo... és pingeltem és jo volt
de a régi gépemnek ovolt a pingje .. 30-50 között
ittmeg ha fellépek rögtön nő éscsak nő kb 540 igVki help pls!!!
-
csimav
őstag
Hy! Help pls!!! Megint eszméletlen nagy a pingem
felmek gamelni és felmegy 4-500 ra és nemt töltök semmit
-
csimav
őstag
Error: Verifying Steam USERid ticket.
Nah ez mi? -
csimav
őstag
Nah ujratettem a cs-t a konzolt hogykkel engedélyezni? Arra emlékszem h az ikon on jobb klikk-> Tulajdonságok->Cél.. de oda mit kell beírnom?
-
csimav
őstag
Én a diginetre várok
olcso,gyors és még jó is
én cs ben voltam "free frag" aztán egyre jobb vagyok
van 1 torrent oldal annak a szerveréről bannoltak,pedig admin voltam a szerón. Azért bannoltak mert 14-2 es statom volt és rámfogták,hogy csalok,pedig
..
Ti mien szeron gameltek?
Nekem nemsokára lesz 1 szerom 24-32 slot közöttiHa akartok admint kaptok mert jófejek vagytok
-
csimav
őstag
Hy! Ha megnyomom a voice-t(K) akkor felmegy a pingem..
vki help pls!!!!
-
csimav
őstag
vegyetek fel friends nek steam en
csimav vok ott is
-
csimav
őstag
Sziasztok! Amikor felmegyek a szerverre 80 as a pingem.. lemegy 50 ig és utána fel 500 ig:S vki segítseg pls
a hálókártyám meg ezt írja: Elképzelhető,hogy az internet vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetőek el.A probléma azért merült fel, mert nemsikerül hálózati címet kiosztania a számítógépnek. -
csimav
őstag
A cl_crosshairalpha az mit jelent?
-
csimav
őstag
Bad Boys telivan néha 10 éves kölykökkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest