- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
Mostanában újra játszogatok, 3 év kihagyás után. A kérdésem az lenne, hogyan lehet a grafikát játszható szintre butítani. Most minden maxon tolom (hdr már kikapcsolva), de a sötét helyekre még max gammával se látok be, awp távcső is "koszos", látom a sok hülye effektet. Pl dust2 B-n vagyok ct-ként és a sötétbe alig látok be. Elég lebutítani a grafikát teljesen és jó lesz, vagy kell valamit mókolni? Mikor még régen játszottam, sokan minden dolgot kikapcsoltak console-ból. Azért kérdezem mindezt, mert pl train-en ha a világ végén a vonat alatt guggolok, akkor is azonnal rámlő az összes ember, ha meg én nézek be oda awp-vel akár, lóf.szt se látok. Tudom ez net, az is lehet, hogy az ilyen custom modellekkel tolja és az ellenfél egy nagy piros felkiáltójel és a neve fölöt 100-as betüvel villog, hogy itt van a k.csög. (láttam erre példát 1.6-os korszakomban)
-
diegho
nagyúr
5ös fix pinget lehet csinálni simán, egy kis konfig buzerálással, csak jobb helyeken kick jár érte. Még tavasszal kérdeztem rá, hogy mit is kell csinálni hozzá, de senki nem válaszolt, aztán játék közben megmutatta egy emberke 25-30as pingnél mondta pillanat rögtön lesz 5ös és szépen elkezdett csökkenni a pingje, leért 5-re és nem mozdult onnan, utána visszaállította azt az értéket normálisra, máris 25-30 pingre felment (és nem rate-et buzerált, mert kidobta volna a szerver miatta). Nem árulta el mit csinált.
-
diegho
nagyúr
válasz
mindfreak #5831 üzenetére
5 hete telefonáltam először, hogy adjanak 2mbit/192kbit netet minél előbb. Azóta is várom... ha jövő hétig nem szólnak vissza, akkor felhívom őket és megkérdezem, hogy b@sszátok meg köttessek egy 2mbit-es netet magamnak külön? Az előbb meglesz? Hihetetlen ez az egész komolyan mondom.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
heihachi #5826 üzenetére
én mindig a netemre fogom
mondjuk nem is csoda 1mbit és nagyon gázul adja az összes szerveren, akadok, fegyverváltásnál is akadozottan vált néha, scores-ban a ping-em 25-35 között van, viszont net_graph-on nem jön 40 alá, choke sokszor 100 felett, néha loss is van. M4 szinte használhatatlan így, 3 fegyverrel lehet reálisan ölni: desert, famas(burst), awp. Terroristaként meg vagyok lőve, csak nagy ritkán ad be valamit AK-val, vagy csak 110%-ig egyértelmű szitukat, de azokat is az utolsó pillanatban.
-
diegho
nagyúr
kérdés:
hogy a fenébe veszem ki a füstöt vagy port vagy mi a rák az ami dust2-n van? Már próbáltam a grafot levenni, de úgy is megmarad és idegesít, hogy ott vanúgy jelenik meg a játékban mintha köd lenne, Bről nézek be sötétbe akkor ilyen fátyol van előtte és homályosan látni csak be, na ez nekem nem kell.
-
diegho
nagyúr
válasz
illusiON #5660 üzenetére
erről annyit, hogy mikor megjelent a source és fél éves volt kb, akkor volt 4-5 éves az 1.x és megjelenés óta azzal játszottam, átmentem source-ba, akkoriban még elég volt az 1mbit net és nem volt 20-120 közötti ping ugrálásom vele a 66tick miatt és szépen be tudtam lőni amire rálőttem, most, hogy akad a netem miatt az egész és gyakran futok, majd a lag hátradob, enyhén másabb lőni. Sokszor lövök 0hit-et távolról pontozva ak-val, vagy közép távolra a szokásos 3 töltényes sorozatokból is az esetek többségében talán 1 hit talál. Ezeket még el is viselném, mert megoldom, hogy közel legyen az ellenfél, de amikor előttem áll és vérzik a lövéseimtől, de ugrál a pingem és mikor meghalok kiderül 0 hit-et kapott, ez elég idegesítő tud lenni. Remélem a t-home már hamarosan tud sávszélt emelni és akkor elmúlik ez a marhaság. Amúgy mekkora feltöltés lesz elég a játéknak? 192kbit/s már elég? Mert akkor nem fizetek feleslegesen a 8mbit-es netért amiből talán 6ot ha tudnak biztosítani és úgyse használom ki.
-
-
diegho
nagyúr
lenne egy kérdésem, itt el lehe tüntetni valahogy a hud-ról a say-eket? 1.6-ban simán hud_saytext 0 megoldotta, de itt ez nem megy. Unom már a sok kis 15-16 éves balf@szt akik állandóan anyáznak, ha lelövöm őket. Csak nyomogatják a voteban-t, meg ugatnak folyamatosan, hogy miért nem vakulok, ha mögém dobják a villanót... Komolyan mondom szánalmas ez a mai public szint már, 6-7 éve még normálisan lehetett játszani, nem volt ennyi anyázás, vagy ha az admin anyázást látott kidobta azonnal az okoskát, most meg már az admin együtt anyázik a többivel, figyelmeztet engem, hogy ne csaljak
amikor meg merem említeni, hogy 8 éve csak 1.x-ezek akkor meg le 15 éves csicskáznak, holott apjuk lehetnék... annyira szánalmas ez, de sajnos jelenleg csak 66tick-es szerveren tudok játszani, de lehet inkább hagyom, megvárom amíg tudnak gyorsabb netet kötni és csak akkor játszok, mert így elmegy az ember kedve az egésztől
hja és badboys szerverről van szó természetesen és az ott játszó értelmiségről.
-
diegho
nagyúr
én meg évente több mint száz gépet tesztelek különböző progikkal, videóvágásban, tömörítésben, hangkódolásban, renderelésben jóval gyorsabb az intel, a többi meg nem érdekel. Igazából én már senkinek nem adok el jó szívvel amd-t, mert drágább, mint az intel. 10k+fa egy E2180, hozzá már lehet 7k+fáért olyan lapot venni amiben elmegy 3ghz körül és abszolút semmi gond nincs egy 7k+fa-s lappal, már eladtam belőlük bőven és 1db-ot se hoztak vissza. Ez a program ajánlása szerint amd-vel gyorsabb is érdekes dolog, annó még jópár éve fősulin egyik 3dsmax-os srác meg akart győzni, hogy a 2500+ barton-on jobban megy mint a 2.4C-s P4-emen, na ugyanazt a renderelést a P4 kevesebb, mint fele idő alatt renderelte le. És hozzáteszem nem inteles vagyok, mindig azt veszem ami nekem a legmegfelelőbb, tavaly nyár előtt évekig AMD-m volt, de amikor az E2140@3.2 és a 6000+ X2 közül az előbbi volt gyorsabb szinte mindenhol, akkor az amd repült kifelé.
-
diegho
nagyúr
válasz
Genius007 #5599 üzenetére
Giga P45-öt ne ajánlj olyannak akinek fogalma sincs a tuningról, mert megutálja a gigabyte-ot, ugyanis ehhez erősen érteni kell mit állítasz be. EP35-DS3 bőven elég wolfdale tuninghoz, sőt egy P31-DS3L-el is el lehet menni akár 4ghz-ig is, az meg 15 alatt van és tökéletesen jó, ha nem akarja agyonhúzni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Genius007 #5580 üzenetére
nem igazán érdekeltek az ilyen game monitor meg egyebek, mert normális szervert kérdeztem nem valami rakás szart, abból van a listában bőven, de hétfőn felhívom t-home-ot hogy ha 10k/hó akkor is kérek nagyobb sávszélt 1 héten belül, kiváncsi vagyok mit mondanak rá.
amúgy 1db-ot adott ki a 66tick-re, pedig van több is...
-
diegho
nagyúr
sziasztok
tudtok nekem mondani magyar 66tick-es szervereket? 1mbit netem van és már hetek óta várok, hogy nagyobbra tudjak váltani, de a köcsög t-home márkacsere miatt nem tudják megcsinálni, mert a szerverek nem engedik
azt mondták talán 30 nap múlva... addig meg csak 66tick-en lesz normális pingem.
-
diegho
nagyúr
tegnap adtam még1 esélyt a játéknak, de játszhatatlan percenként felmegy a pingem 80 környékére 100tickes szerveren. azért poénos hogy semmilyen másik játékban nincs ilyen. Bánom már hogy egy acc-ra raktam az összes steames játékot, legalább el tudnám adni.
-
diegho
nagyúr
fent voltam szerveren 30-as pinges srác mondja pont valakinek hogy lehet 5ös pinget csinálni sokaknak így van, mármint, hogy a tab megnyomásával 5nek mutatja, beírta ő is a parancsot és fix 5 lett neki.
-
diegho
nagyúr
nekem olyan kell amivel stabilan tartom és a szerver netán nem vág ki ha fel le mászkál
-
diegho
nagyúr
valami olyant is mondtak nekem amivel stabil 10 alatti pinget lehet csinálni, mármint parancs.
-
diegho
nagyúr
nuku lag cs2hu szerveren, cheyene továbbra is ugyanazt csinálja. tippek hogy mitől?
-
diegho
nagyúr
hm. cs2hu szerveren meg stabil 32-es ping
-
diegho
nagyúr
cpl guival is ugrál a pingem. marad az 1.6
-
diegho
nagyúr
elmúlt 5 évben cs 1.6-on kívül volt fél év source, az aktuális nfs verziót végigtoltam kivéve a pro street amit meg se néztem, meg neverwinter 1 összes kiegészítővel végig és neverwinter 2 szintén, volt egy pár napos hl2 meg ghost recon és mellette kalonline. offline játékok már nem nagyon kötnek le, épp ezért vettem meg most a neverwinter sorozatot, hogy online toljam majd
-
diegho
nagyúr
nekem meg totál nincs kedvem játszani mostanában. tegnap este is hívtak warozni de semmi kedvem, inkább rpg-zek, az valahogy jobban leköt mostanában
-
diegho
nagyúr
cod4-et nem fogom megvenni ezért, elég volt most a neverwinter széria amit holnap kapok meg. cs 1.6-ban stabil a ping, americas armyban is, kalonline ( koreai mmorpg ) meg se akad.
jah valaki egy normális .cfg-t küldhetne amiben van vásárlás script és tuti működik. régen 1.6-al csinálta nálam ezt amikor gps gui volt fent, de mióta csináltam saját cfg-t azóta semmi gondom, régen még az első source-os wcg idején játszottam vagy 3 hónapot source-al akkor is jó volt a pingem, akkor cpl guit használtam de már nincs meg a cfg-m
-
diegho
nagyúr
válasz
illusiON #3632 üzenetére
első próba az volt, hogy steam uninstall, majd install másik partícióra, semmi változás. utána jött a fél éves xp mentés visszatöltés és úgy install, helyzet változatlan utána jött az alaplap, ram, vga csere és vista, steam install, de a helyzet változatlan ezután jött vga csere majd xp install és steam install és helyzet változatlan
cfg jöhet, átírom és megnézem úgy. (próbáltam már fnatic guit, cpl guit, gps guit mindegyikkel ugyanez)
Fáraó: hálókártya is cserélődött igen és modemezek, igaz van egy rakás routerem is, de a planet gigabites azt játszotta, hogy random ledobálta a netet szóval azt kidobtam az smcnek meg eltűnt a leírása és nincs meg a felh jelszó, se smc se admin se 1234 se a netes manualban leírt nem jó reset után se
van még vagy 5 tp-link meg 5 planet, de azokat nem próbáltam, hiszen más játéknál nem jelentkezik a probléma.
-
diegho
nagyúr
na de most arra próbáljunk rájönni miért ugrál a pingem
rate 25k 100 100 ha semmi vírusírtó nem megy a háttérben se msn se öreganyám akkor is felmegy majd le, majd fel, majd le. tegyük fel fent vagyok 5 perce a szerveren 30-as pingem van, egyszer csak ötösével elkezd emelkedni és felmegy 80ig, majd hármasával elkezd esni és megáll 30nál pár perc múlva megint. és ezt tök random időközönként kezdi el, van hogy 5 perc van hogy fél óra játék után, a játékkal kapcsolatban használja valami a netemet az biztos, mivel ha eközben elkezdem pingetni t-com-ot akkor amikor a játékban megy fel a ping akkor a t-com is később válaszol, viszont semmi másik játéknál nincs ez a jelenség, se cs 1.6, se americas army (feltettem megnézni 5 percnél kevesebbig bírtam) se kalonline alatt nem megy fel a pingem. configom alap source config fnatic gui-ból átmásolva az autobuy rendszer, hogy numpadon vásároljak, semmi rate-el kapcsolatos bejegyzés nincs pluszba betéve és az a poén, hogy első 1 hétben amikor játszottam nem csinálta, azóta cseréltem lapot, vgakat, ramokat, oprendszereket, full gyalult hdd vírus/spyware kizárva se avg se crawler se win defender se spywareterminator nem talál semmit ugyanez a helyzet xp és vista alatt is
na mondjuk még linux alatt nem néztem, ha lesz időm lehet megnézem ott is.
-
diegho
nagyúr
válasz
BLOODSHOT #3622 üzenetére
de a tiéd nem volt driverben finomhangolva, hiszen tudod csak procit igényel a játék, vga totál nem számít egy szint felett, de ha vga drivert finomhangolod tuti gyorsul vagy 200fps-t
(igaz nálam casey.cfg-vel és minden maxon is ugyanannyi a minimum fps-em, de vannak még csodák)
-
diegho
nagyúr
dehogy idegeskedek. csak nem szeretem, ha valaki meg akarja magyarázni, hogy a kék az zöld
jah és közben beszéltem egy benfentessel, hogy hátha lemaradtam valami nagy integrált lapkáról, ő megerősített, hogy csupán "célhardver" szinten létezik ilyesmi ami egy integrált megoldásnak tekinthető, de abban is 4db fx5600 quadro található sli rendszerben összekötve, amit ha úgy veszünk az egész szerver egy integráció, hiszen csak ebben a formában lehet hozzájutni, de lényegében továbbra is csak egy 4 kártyás quad sli rendszer marad. (van 2 kártyás verzió is)
-
diegho
nagyúr
mellesleg mr. nagyokos, kiváncsi lennék milyen kereskedelmi forgalomban kapható integrált lapka nyom le bármilyen G80as vga-t cs:source alatt
és érdekes haverodnál 80-100 3ghz p4-en mert te állítottad be, de nálad a 2.4-esen 30-50, ez hogyan is jön ki kedves "majd én megmondom" pajtás? képet továbbra se sikerül mutatnod arról, hogy inferno-n 30/30-as szerveren 4-5 látható emberrel hogyan fest közép default beállítások mellett, vagy dust-on ct kezdőről közép, ha ilyen hozzáértő vagy nem okozhat gondot szerezni egy x2-es gépet és megnézni rajta, majd lementeni a képet
érdekes módon mindenki másnál visszaesik az fps csak nálad nem esett, meg haverod csoda p4-én ami több, mint 2szer gyorsabb a te valójában 25%-al kisebb procis gépednél. érdekes számok ezek, csak nekem tűnik ki belőlük az oltári nagy kamu?
-
diegho
nagyúr
nekem a pingemmel van csak bajom. 75-re néha leesik az fps extrém helyzetekben minden maxon, de ez nem izgat, ritka az ilyen, viszont hogy miért vándorol a pingem nem értem. és csak ebben a szarban.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
25k akart lenni.
-
diegho
nagyúr
ötleteket várok, hogy mitől ugrálhat a pingem? netem jó mivel semmilyen másik játékban nem ugrál. itt viszont felmegy 70-re majd vissza le 5 perc múlva megint fel majd vissza le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest