- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drilla
csendes tag
ittvagyokénmá
csak VIDÁManPARKoltam
-
Drilla
csendes tag
Elment az ESZE? Várja önt az ESZE!
-
Drilla
csendes tag
ma este esetleg valami?
-
Drilla
csendes tag
-
Drilla
csendes tag
hát... én nemtudom, hogy vagytok vele, de nekem marhára nicns kedvem egy olyan játékra 10K-t kicsengetni, amit kb csak kipróbálok... 10 ilyen "próba" árán vehetek egy uj gépet... amit online tolok, meg ami tényleg megérdemli és használom is azt meg is veszem!eddig 1, azaz egy db játék van a listán
Counter-Strike : Source
régen én is törttel toltam... főleg LAN-okon a spanokkal, mert akkor még nem volt netem itthon... lett net... játszogattam törttel, és nagyon megtetszett az onLÁNY géming(hála a non-steam szervereknek).. és meg is vettem ORIDZSI-ba -
-
Drilla
csendes tag
válasz
illusiON #5143 üzenetére
áh.. haggyadisch!
tuti lecsapták vmi sikátorba, és elvették a cuccait + kiszedték a szerveit
este nem lesz semmi
soha többé
amugymeg nemtom te mit csináltál, de elmond6nád, mert nekem még most is olyan
nekem egyszer volt nVidia
egy 9600gt gyors eladás lett a vége a napi 20 kékhalál miatt
4TI 43v4! -
Drilla
csendes tag
vávávávávávávávábúúúmheccsátvávávávávávávávávává
épitő jellegű hsz
-
Drilla
csendes tag
ÖTEZER!
-
Drilla
csendes tag
estére van 5th valszeg
-
Drilla
csendes tag
nah? lesz ma valami emberek?
GÓÓÓGÓÓÓGÓÓÓ!
-
Drilla
csendes tag
válasz
Genius007 #4919 üzenetére
nekem is volt ilyen az előző géppel
140fps d2 rövidbe, és igy ugrálva mozgott a kép... olyan volt, mint mikor valami f0s 400dpi-s világgagyi egérrel tolom
de eladtam az nVidiát ^^
többet se lesz
ATI
de erről ne vitázzunk itt..
van erre is totyik
most sajna ez a bajomremélem uj driverrel javitva lesz.. de lehet, h csak én vagyok a lámPH!a
ha valaki találkozott már ilyennel, és tudja a megoldást szólhat
-
Drilla
csendes tag
haliháj!
Moon
az AK/M4 visszavágót még nem nyomtuk le
remélem azzal is leverlek
bár.. a tegnapi teljesitményem alapján inkább...
szal inkább aludni kellett volna
de jo volt! ma este RE
nekem 820 volt a max fps az uj géppel csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged