-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Persze 1.6 cs-be bemásoltam új játék botokkal és már rüktöm dm módba játszottam [link]
-
lakatosturbo
aktív tag
válasz
heihachi #5782 üzenetére
Tudom nem bántottál már eljutottam odáig hogy configolni kell az is megvolt pontosan hova kell beírni meg minden de amikor elakartam indítani játékot puff hiba üzivel kilépett és meg vagyok lőve neten játszottam ott láttam először utána valaki feltöltötte az 1.6 a dm-et ott csak bekellet mindent másolni a csitrike mappába és az már üzemmelt is botokal de a legjobban ezt source-on lehetne élvezni amikor haverral lanba nyomjuk mert akkor jó pörgős lenne a játék. De ha valakinek meglenne úgy csinálva hogy csak bekellene másolni a könyvtárba de mondjuk ezt kötve hiszem de ha mégis lenne mód vagy valami ötleteket szivesen várom.Németes vagyok de az angolt csak nagyon gyengén vágom de ha lenne egy angol részletes leírás valahol amit én nem találtam mert egyszerűen csak béna vagyok de ha valaki ismer azt egy progival le tudom fordítani magyarra na mind1 kössz mindenkitől az eddigi segítséget ha lenne tényleg valami ötlete vgay akármi szivesen várom kössz mindenkinek mégegyszer!
-
lakatosturbo
aktív tag
Még lenne gy kérdésem hogy cs 1.6 szettem le netről Deathmatch módot na most source-hoz szeretnék találtam egy oldalt [link]
csak sajna nem értek angolul ha valaki már csinált ilyet az ha elmondaná nekem hogyan kell ezt bettenni a css-be azt nagyon megköszönném előre is köszönöm a válaszokat! -
lakatosturbo
aktív tag
lehet hogy a css gyári botjai terhelik le a procit vagy ha letöltök egy valaki által csinált bot-okat és azokat rakom bele megoldóthat a probléma?
-
lakatosturbo
aktív tag
Kössz
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberk valaki nem tudja a megoldást miért van az hogy ha neten játszok a css-el akkor akadás nélkül megy a gép de ha csak botok ellen nyomom akkor televan apróbb szaggatásokkal van erre valami megoldás?
gépem:intel pentium 4 HT 3.00Ghz felhúztam 3.75Ghz-re
vga nvidia galaxy 7600GS AGP
ram 1GB DDR1 -
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valaki tudja honnan lehet letölteni a team Deathmatch Mod-ot? mert már Deathmatch -el szórakoztam de a másikat nem találoksehol.
-
lakatosturbo
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogy g15-höz van CSS kiegészítő hogy az lcd-n lássad a statisztikát
és nekem nem eredeti CSS-em van hanem ilyen Digital zolne féle és nem neten hanem csak botokkal. És az lenne a kérdésem,hogy a kiegészítő ehhez a verzióhoz is jó? -
lakatosturbo
aktív tag
1000 THX az info-ért!
-
lakatosturbo
aktív tag
Lenne egy nagy kérdésem! Hogy A logitech G15 bill lcd kijelzőre csináltak counter strike source kiegészítőt?
Ha igen lécc dobjatok egy linket, hogy hol lehet letölteni ! Előre is ezer köszönet a válaszért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest