- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SIKIRIKI
tag
Baszus má monguz irta na midegy.
-
SIKIRIKI
tag
válasz
parandroid #5988 üzenetére
Kartel Kocsma , 195.70.35.202:27015 Naon jó szeró csak tessék tessék
Cali klán low+
Jó hangulat rengeteg map -
SIKIRIKI
tag
válasz
parandroid #5967 üzenetére
Hali Támogatom a kezdeményezést .naon jó ötlet.
-
SIKIRIKI
tag
válasz
#54630400 #3329 üzenetére
Hali sajnálatal olvasom hogy nem szertted a Kartel kocsámt és hogy szerinted sok ott a csiter . Én admin vaok ott és még idáig nem kaptam demót seniröl és senkitöl de ha te lenél szives nekem a csiter emberkékröl demot késziteni azt naon meg köszöném, a Többit www.Cali-kartel.hu és SpongeBobot keresd elöre is köszi
-
SIKIRIKI
tag
válasz
sid.:Rc211v #3269 üzenetére
Igen az a lényeg hogy arról a e-mali cimről küld a levelet amivel a elsö accuntot regelted és ajátékot élesiteted mert igy tudnak azonositani és csak arról az e-mail cimről mert csak az van a redszerben igy tök mindegy hogy mire változtaták nem oda hanem neked fogják küldeni a levelet.
Ja és ha van CD vagy DVD akkor egy fénykép ugy hogy a regelt cod láthatólegyen,és csatold a levélhez.
Remélem érthetö ha nem megy szólj segitek -
SIKIRIKI
tag
válasz
sid.:Rc211v #3265 üzenetére
Szia igaz nekem nem el lopták hanem elfelejtetem a jelszómat de a te esetedben is igy kell eljárni . A lényeg hogy a elsö regelt accout és e-mail cim meg legyen és arról küldd.És itt a megoldás [link]
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki olyan régen voltam gondoltam be nézek és mit látok hogy ki maradtam egy PH-s buliból.Namajd sürüben jövök hogy ha lesz ismét akkor ott legyek én is
Amugy mikor lesz a következö? mert pufffogtatnák má -
SIKIRIKI
tag
EMBÖRÖK HÁBORU 0-24-ig KARTEL KOCSMA A JÓ ARCOK OTT ZUZNAK
Ez itt a reklám helye!!!!
-
SIKIRIKI
tag
WAZZZZEG MIKOR ELSZ MÁR NETEM OTHON
KÉSZ VAOK NO CSS 3 HETE
Azért üdv minden Cali tagnak -
SIKIRIKI
tag
A kartel kocsmában csak a sört kell fizetni de azt is mindenki magának
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki !
Uj CFG halááááááááál mindenkiretalizunk a kocsmában
-
SIKIRIKI
tag
Hali
Emberek én csak annyit tennék hozzá a gyerekneveléshez, hogy nem az dönt, hogy neveled.
A személyisége igazából a család és a közösségben eltöltött idő alatt átélt dolgok együttes hatására alakul ki . + egy kis genetika mert ügye a hajlamokat nem szerezzük hanem velünk születik ennyi . Én azért még nem nagyon szeretem ha ott van velem a gyerek de nincs mit csinálni mert a kíváncsiságát ki kell elégíteni de ennyi és most még nem több.
Egy biztos oda kell figyelni főleg azoknak a szülőknek hol családban már volt gond ,
bármilyen agyi probléma . És ez nem vicc!!!!!!!!!!!! Sajnos ez olyan terület amit még nem nagyon ért az emberiség.
Hu de komolyra sikerült. -
SIKIRIKI
tag
Hello még 3 nap és megint css már naon várom a találkát de adig semm unatkozok peca és nyaralás ezerel
de azért zizizizizzzzzzzzzzz remeg az ujam
ja üdv a Balcsiról minden Cali tagnak csövi -
SIKIRIKI
tag
Hali embörök valaki modja már meg hogy mi a neve annak a proginak amivel a játék alatt minden féle hangokat lehet benyomni és olyan mint ha a mikrofonból jönne a cumo de sokal tisztában halani.
PLZ -
SIKIRIKI
tag
Hali embörök valaki modja már meg hogy mi a neve annak a proginak amivel a játék alatt minden féle hangokat lehet benyomni és olyan mint ha a mikrofonból jönne a cumo de sokal tisztában halani.
PLZ -
SIKIRIKI
tag
Mi van féltek hogy szét kennem a fikát a orrotok alatt
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Na meglesz az a 4 ember?
egy vegyes háborusdira
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Most nem azért de olyan pro vaok
hogy már szégyelek felmeni publikra
mert egyböl csiter vaok
-
SIKIRIKI
tag
Há wazzeg az szerintem csalás
-
SIKIRIKI
tag
Hali egy ilyen LAN-os okoságban benne lenék én is .Biztos jó muri még soha nem voltam ilyen csiter gyülekezön
De most komolyan -
SIKIRIKI
tag
Hát az a pálya lol volt jó nézet ki de nem jó rajta játszani.
SAJÁT VASS WÁÁUUUUUU IGEN AKAROM -
SIKIRIKI
tag
Hali mindenik HOLNAPTÓL SAJÁT VASSUNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!! nem ilyen bérelt foss mint most tiszta lag,pedig mondták ez lag mentes övezet
.
Na de holnap indul a Brutál masina duál proci 2 Gb ram 400Gb hd 100 tik és még sok hasoló finomság jujujujujujunaon izgatot vagyok ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most akarom igen isten
majd nyomom az ip hogy nézétek a csodát
végem van áááááááááááááááááááááááááááááááááá saját vass ááááááááááááááá
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Hali valaki modja már meg hogy tudok config fájlt gyártani mert nem tudom.
Plz részletesen mert nem nagyon értek az ilyenekhez köszi -
SIKIRIKI
tag
Ö mi az a VISTA ? valami betegség?
-
SIKIRIKI
tag
ja eszt elmesélem igy még nem jártam miota számitogépemvan !!!!
Haza megyek gép bekapcs css indit de valami nem stimel a szokot 150-200 FPS helyet 11-20 FPS nyomom és szagt meg minden na gyorssan kilép nézem a gépet semmi ez 3 óra germozá és nem értem mi van na mondom kezdem hogy minden drivert felteszek elöröl háta de elöte megnézem a telepitet szoftvereket és lám az alaplap driver szörén szálán eltünt ugy hogy még könyvtár sem maradt utána mondom ez a lol nem baj felteszem ujra cd be instal erre modja hogy felülakarom irni a régi drivert lol az holvan mégegyszer megnézem semmi na ez nem lol a tököm ki van az ilyen szarokal ha nincs akkor hogy van ezt nem értem na midegy leszedtem egy frisebet és most jó de hogy ez mi volt ? naon gáz
bocsi a szöszenetért csak ki kivámkozot belölem -
SIKIRIKI
tag
válasz
Genius007 #1333 üzenetére
Kéne valami faja kis ATi kari mert azzal sokkal jobban megy a CSS mint a GF karikkal
Én erre válaszoltam mert két ugyan olyan szintü ati és nvidia kari közöt nincs külömbség
legalábis nálam nem volt semmi külömbség max anyi hogy az ati karival 2 órát szoptam mig jó drivert találtam hozá de aztán jó volt csak macerás
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
válasz
satomee #1246 üzenetére
Na hagy segitsek már elötem lelöték a megoldásd de egy fontos dolgot ki hagytak én mint a De-icing/Anti-icing doktora megerösithetem hogy ilyen csak is itt a földönvan, igy a világürben ez már nem igaz továbbá a fluid álapota sem mindegy .
mert ügyi incorrec fluid application affects flight safety!!!!!!!!!
És kérlek Satomee ezt vésd be a sürke álományba -
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki szeretnék egy kis reklámot nyomni a szervernek ahol játszok nap mint nap naon jó igy csak ajálani tudom mindenkinek
itt az ip 85.90.162.18:27035 igazi fun szerver
Ugy hogy PH!-s embörök lehet jönni játszani én majdnem mindig ott vagyok -
SIKIRIKI
tag
Na valaki nézemár meg csináltam css PH-s LOGOT a 1008 hozzászolásban van
vélemény naon gáz vagy sem esetleg elmegy valamit -
SIKIRIKI
tag
Ja téleg csináltam PH logot nézétekmeg remélem nem gáz [link]
-
SIKIRIKI
tag
hali mindenki valaki modja már meg hogy miket kell pontosan belöni a szerveren?
satomee mondjuk te plz tök süket vaok hozzá -
SIKIRIKI
tag
[PH] [8)] SpongeBob 34 HUN néven játszok már vagy 2 éve .
Na csináltam ilyen szervert én is csak valamiért nem jó az ip amit adtam a moondoom-na mert ö nem találta hol nézem meg a szerver ip cimét ?
ja és beálitási dolgokat is mondjál már lécci mert nem vágom mit kell beálitani. -
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki ma megkaptam a codomat amit elfelejtetem.
A lényeg a elfelejted a codot és a mentö kérdésre sem tudod a választ és már lecserélted a kodot amivel regisztráltál küldj egy e-mailt ide: steamsupport@support.steampowered.com
Szépen ird le (angolul) a mit történt és csatolj egy fényképet amin a regcod jól látszik és esetleg a cd-ék is FONTOS!!!!! mindezt arról a e-mail-ről tedd amin a játékót regisztráltad
És ha minden jól megy kis idö mulva kapsz egy e-mailt az uj codal
enyi sok sikert -
SIKIRIKI
tag
Hali itt a megoldás ha elfelejted a jelszót középre ird a regisztrált neved és már megy is a e-mail a regisztrált e--malire a jelszó
.egy gond van hogy csak a elsö jelszót küldi ha meg változttatad akkor a levélben van egy e-mail cim oda irj a problémádal
itt a link [link]
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Na hali mindenki ugynézki hogy nem lesz gond !!!!!! adolog lényegét majd le irom ha végeztem.
-
SIKIRIKI
tag
Na erröl beszéltek [link]
Help -
SIKIRIKI
tag
válasz
Genius007 #861 üzenetére
Na igen de küld egy kodot és arra is kell tudni a választ de én nem tudom vagy valamit nem jól csinálok mert ott van olyan hogy nem tudod a nevedet vagy a e-mailt de olyat nem találtam hogy be iróm a e-mailt és küld egy jelszó most hogy a gecbe van ez valaki segilyen má
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki kérdés mit lehet tenni ha steam jelszómat elfelejtetem és a mentö kérdésre vagyis a válaszra nem emlégszem
help mert nem tudok játszani
a viharóta plz help
-
SIKIRIKI
tag
jó most má nem kell megoldotam a nagy eszemmel
-
SIKIRIKI
tag
A User ID-met hol tudom megnézni help gyorsba pl
z
-
SIKIRIKI
tag
Baszus én ezt a vihart beszoptam mert kérte a jelszót és nem emlékszem pontosan most várom a emiltet a hátha meg tudom a jelszómat
-
-
SIKIRIKI
tag
Bad Boys-on
minden nap csak ma nem .
még jó hogy éfélig vaok amugy én is ott vaok ÉN PH! [8 )] SpongeBob 34 [HUN] néven
-
SIKIRIKI
tag
na jó má a szerver
nem tudok játszani ááááá gyogyszert gyorsan fügö vaok plz help
-
SIKIRIKI
tag
de hogy most néztem a obi net szervereket és van a hol vanak jétékosok
az hogy?????????? -
SIKIRIKI
tag
ja és már account cserét is probáltam
-
SIKIRIKI
tag
Én azt hitem hogy el lopták a account-omat
de akkor ezek szerint nem hu de most mi van a fasomat
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Hali egy kérdésem volna mire jó a config mert nem tudom magyaráza el valaki mi az és mire jó ,mert mindenki egy jó configot kér de hogy mire jó azt nem tudom plz help
-
SIKIRIKI
tag
válasz
Recon_hun #427 üzenetére
Hali mindenki
Csak mondani szeretnék valamit hogy a jó kura édes anyát annak a majomnak aki ki taláta ezt a dinamikus vásárlási modot hogy szakat volna a feje a mutiba hogy a villamos szabja rá a rövid nadrágot .Mért mért van ilyen hogy egy ilyen elme beteg barmot a játék közlébe engednek és hadják szétkurni.
Azt hiszem röviden ennyi és sory a szép beszédért de ezt elkellet mondanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest