- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nem írta vinyóra, mert nem zörgött, figyeltem. És a ramhasználat sem nõhet nagyon, egy 1 kB-os objektum beillesztésével. Ami nem is új objektum, mert ugye ugyanazt rakom be.
Gyorsabb a duplicate, ez igaz, csak az ugyanarra a lapja rakja. Én egy asztali naptár 52 lapjára szerettem volna felrakni ugyanoda, ugyanazt a logót, ezért akartam pasztázni. Aztán mivel nem bírtam kivárni, kiraktam a desktopra 500 mm-el, majd -500-al apply to duplicate minden laponCsak így mindig ki kell jelölni, fentre tenni.
A negyedik 1 gigás bitmappel 580 MB lett a memóriahasználat, tehát 6 MB-al nõtt csak. Hova teszi akkor? Az elérhetõ memória sem változott. Hát így nem sikerült letesztelnem, mennyi ramot bír megzabálniÉrezhetõ az X6-ban a több mag vagy a 64 bit? Gyorsabb mint az X4? Nem próbáltam még, érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest