Aktív témák
-
Zull
senior tag
a hajadra kenheted az nem azt jelenti hogy konnyu elerni, hanem hogy azon kivul hogy elmondhatod hogy te hajtotttad a legtobbre (ami magaban nagy szo) azon kivul ''semmire'' nem jo, mert nem jelenti hogy alatta uberbrutal rendszer van, nezd az uj wr-t, az ha jol emlexem kevesebb orajelen volt, es megis gyorsabb... szal... pl rendes felhasznalasban nem is viritananak, mondjuk nem is csoda, ezek tuningra kielezet masinak, es ez is az egyetlenegy celjuk, a wr elerese...
-
-
Lalaboy
őstag
En nem azert irtam ezekrol, hogy reklamot csinaljak nekik,
hanem mert emlekeztem, hogy az egyikben GMH a masikban GKX csip van es a P5W64 Pro-val teszteltek is a ramokat! Ha mukodik a megfelelo GKX-es ram az alaplapban, akkor neked is mukodnie kell az OCZ-nek! Valami 301-es biosszal teszteltek a ramokat!
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Bioszt cserelni probaltal mar? A nemet Cell Shock-nak van ket uj sztarramja! Mindketto 1000-es, az egyik Cl4-es, a masik Cl5-os! A ketto kozott a D9 csip a kulonbseg! D9GMH-D9GKX! Ezekkel a ramokkal mar talalsz infot az XS-ben! Csak azt nemtudom, hogy melyik-melyik. A lenyeg, hogy megy gyonyoruen a lapban!
-
Lalaboy
őstag
Sehol sem talalok ilyen parositast! Se pozitiv, se negativ szempontbol. Neztem a Nintek listajat, hogy milyen rammal parositjak az alaplapod, de egy OCZ sincs benne! Az o parositasaikban megbizok.
(a D9GKX-ek tamogatasa nem eppen fenyes) A ramjaid pedig az enyemek legjobb konkurrensei!
Ido kell kiismerni az alaplapot! Az elso heten a hajamat teptem volna a MAX miatt, ha nem lenne ilyen rovid!
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Nezzel be az XS-be, hatha hasznalja valaki az alaplap&memoria parosat! Sok jo trukkot ellehet lesni toluk! Nem hinnem hogy a rammal lenne a problema, lehet egy eldugott, vagy abszolut semmitmondo kapcsolo a bioszban, amit csak ki, vagy be kell kapcsolni.
Szinte mindegyik lapnal van valami stikli, amit a bioszban atlehet hidalni.
-
Zull
senior tag
En stabilitast kicsit mashogy merek mint az atlag... Eloszor egy dual prime, hogy megtudjam mennyi a max homerseklet, meg futtatom 5-6 orat, vagy ameg meg nem unom, es ha ezt kibirja, akkor jon a multifunkcionalis DOW, 7 Insane geppel, addig ameg meg nem unom, es ha ez sem fagy ki, akkor semmise... Ez nekem mindig bevalt, bizom ebben a modszerben
-
Zull
senior tag
Hat meglassuk mert 1. nem mind1 hogy rakjak ra intelek a kupakot a procira, ezt mar west is irta... 2. meglassuk a tuningpotencialjat (megnezegetem majd alapfeszen mennyit bir) 3. a fesz amit kap az fugg azert par biosbeallitastol... (sok thermal managementes bizgentyu)
Amugy a nagy tesztelgetes remelhetoleg e7 penteken kezdodik majd, es valoszinu nem egyedul, mert baratomnak ha minden jolm1 egy P5BD-a es egy E6600-a lesz szinten, nem fogunk untakozni, az biztos... -
Zull
senior tag
-Igy talan erted: [link]
-A masik hoy mint mar mondtam az elozo hszben, za a gond hogy nekem emghalt a regi P5WD2-Premiumom, es elvittem gariztatni, es eddig bevettek emg ienek, szoval megnezik meg hogy muxik-e (es ugyebar nemmuxik, ezt mar tom) szal nem fogok meg1 iet viszakerni, hanem becsereltetem... Es itt jon a gubanc hogy az idiota garancia az aqua-ba szol, es naluk meg nincs egyetlenegy 975-os lap se, csak 965-os... Es it jon be az hogy lehet megtom kerni oket hogy hozzassanak nekem egy 975-os lapot, de az vszinu nekem plus penz, meg plus ido, es nekem nincs tulasgosan kedvem ezen az ocska celeronon rohadni plus 1-3 hetet, plus 50mhz-ert... -
Zull
senior tag
Hat figy, mivel E6600-am lesz, ami ugye 9x szorzo, akkor ugye 9x425 = 3825, es west meg elobb mondta hogy 965-el meg max 3800, hat az nem vmi sok, nemazert... Es az en helyzetemet az neheziti ebben a dontesben, hogy en csak egy raktarkeszletrl tok valogatni, mivel a gariztatott alaplapomat kell becserelnem, es aqua-eknal nem eppen nagy a valasztek (momentan egy 975-os lap sincs) de sztem kivarassal hoznak nekem, csak epp ezert kerdes hogy megerie a plus penzt meg a kivarasi idot, es addig meg az idiota celeronomon rohadok... (azan nemtok cs-zni, mikor 640x480-ban egy smoke-tol leesik 10fps-re... ARGHHH, pedig ''semiprokent'' tolom)
-
Lalaboy
őstag
Nekem 3600-n az Asus lapokban BIOS 1.5V-bol 1.48V kornyeke lett. Az abit-ban BIOS 1.52V-ot kell adnom, hogy Orthos stabil legyen, ha 1.5V-ot adok neki, az leesik 1.47V kornyekere es az mar nem eleg a ketmagra stabilitashoz. 3800-hoz abit-ban BIOS 1.625V-on stabil ketmagra! Az Asus-ban eleg volt kisebb feszt adnom a procinak BIOS-ban. A mi feszeink nagyon hasonloak, ellenben M3kk procija ES, annak kevesebb fesz is eleg, ami altal vizzel 4000 kornyeken is stabil lehet a proci ketmagra is.
-
Palika71
őstag
Azért ez így egy kicsit csalóka eredmény ám!
A teszt ebben a formában nem terheli a ramot, hanem csak a procit izzasztja, így majdnem mindegy, hogy milyen időzítéseket adsz neki.
És egy 7-es priorítást is adj neki, hogy örüljön.
És ne felejts el közben aktívan firefox -ozni, mert mint ahogy westlake barátunktól értesültem róla (és ki is próbáltam), az nagyon megingatja a procidat, a stabilitásában!
NYOMJAD NEKI! :
És a 75 fok meg nemis olyan sok.
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
cpu z annal az erteknel kiirja?
nezd meg mennyire droppol terhelve. nalam 1.45V-n most van hogy 1.408 terhelve!
snook jah de azert kapcsold ki a cpu enhanched halt c1e-t
cpu eist functiont , és a virtualization technologit is, mert mondjuk nalam ez bezavar...
tuningnal
meg lehet a rmaok idoziteset is majd manualban kell belőnöd!szal arra sema rt gyurni es azt is megnezheted mit bir kulon a ram, úgy kisebb a hibazasi tényező hogymost ''vajon a mem, a lap, vagy a proc nem birja''
[Szerkesztve] -
Anonymus23
veterán
Nekem L628A422-es a száma.
Hétvégén megcsinálom a topic-tesztet, kiváncsi vagyok rá, hogy mit bír alapfeszen.
1,4 V-on simán megy a technika 3360 MHz-en, de szerintem ez még nem a vége volt.
Valaki írta, hogy nem mennek a 667-es memók 800 körül, ez simán ment 840-en, asszem +0,1 V-al. Kingstone 667-esek. -
westlake
félisten
ilyen processzor nincs! nem kell mindent elhinni, amit az xs-en leirnak.. koztudott, hogy a cpu-z nem fog kiirni 1.49voltot kiirni, igy ez nem bizonyitott.. szerintem nem nagyon van olyan processzor, ami 1.55 volt alat menne 4 gigan.. meg coolaler 5.5 gigas x6800-anak is ennyi fesz kell..
-
afterburner_
őstag
neked 29. heti?
enyemre mit mondjak akkor ha ez nem biztató?mondjuk akkor ez egy trágyadomb1.6-al a 3600 is nehezkes... everest torture + orthos+ prime és mar nem birja. orthos + everest szépen elballag de ha rakapcsolok még mellájük egy kis primet akkor azonnal restart.. 1.575-vcorenal meg éppen a super pi fut le.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged