Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
csak annyit szólnék bele a dologba, hogy nem biztos, hogy pár mhzel magasabb fsb vel, a rendszer teljesítménye ezzel arányosan nő...csak azt sztném mondani ezzel, hogy sztem mindenki mérje valós alkalmazások alatt a rendszere teljesítményét, mert egyes esetkben pár mhzes fsb módosítással, keményen belenyúlunk a memória alrendszer beállításaiba is (akaratunkon kívül) és míg a bencmarkok azt mutatják, ho nyertünk azzal a +20MHz el, az egyeltalán nem biztos, hogy a valós alkalmazásoknál is így lesz...
viszont nagyobb terhet róvunk a cpu tápellátó áramköreire, a tápegységünkre, több hőt termelünk stb...sztem a jó tuning nem azt jelenti, hogy mindenáron kipréseljük a maximumot a hardverből...hanem, hogy megtaláljuk a teljesítmény a stabilitás és a hardverek hosszútávú biztonságos működtetéséhez az egyenúlyt...
ezt általánosságban szerettem volna csak a kevésbé gyakorlottabb userek számára elmondani! akinek nem inge remélem nem fog lebaszni ezért!
persze aki csak benchelni tuningol annak nem szóltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest