Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Ma már próbáltam a telefont 2x is: kicsöng... semmi...
Egyébként az edigitalnál jeleztem a hibát, hétfőn küldik is érte a futárt.
Azért is bosszant nagyon a dolog, mert egyébként korrekt tablet lenne. Ráadásul karácsonyi ajándéknak vettem, az odavissza postázgatás szervíz cserebere stb-vel meg nem szeretném, hogy eljöjjön a Karácsony én meg csak nézek ki a fejemből mert nincs semmi. Éppen ezért nem tudom is bármikor kipróbálni, meg intézni az ügyeit, mert ugye azt titokban kell...
Valószínű cserét kérek ugyanilyenre, aztán remélhetőleg azzal semmi gond nem lesz. -
nyúlkoma
csendes tag
A szokásos Wifi betegség hiánya. Máshol is írtam: mérési eredmények, melyek képpel vannak alátámasztva.jJó 50%-os érzékenység javulás. Itt bukik meg A My Audio....éd kitűnően működő rendszer! Nem beszélve a Concord maximális támogatásáról. A My Audio , mint support meg is szűnt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aurát vált a Vivo V60
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest