- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
MightyHUN #68 üzenetére
Ma beszéltem a szervizes szoftveres kollégával (Hajdú Zoltán). Kérdeztem milyen lehetőségeim vannak a hiba elhárítására, feltételezve, hogy az szoftveres, nem pedig hardveres. Azt mondta, hogy az operációs rendszer újrahúzása esetleg segíthet. Meg azt, hogy letölthetem a honlapjukról és leírást is találok hozzá. http://concorde.hu/ a honlap. A NOVUM friss operációs rendszerét én itt nem találom. Biztos elnézek valamit (mérgemben). A pontos leírás, amiben lépésről lépésre le lenne írva, szintén nem került még elém. Ha tudtok, segítsetek légyszíves!
Ja-igen, a Concord fórumába továbbra sem tudok belépni, mert még mindig nincsen aktiválva a nickem.
-
pigster
senior tag
válasz
MightyHUN #65 üzenetére
Én interneten rendeltem, úgyhogy csak itthon tudtam kipróbálni. A kamerán kívül nekem semmi bajom nem lett volna vele, ezért is kértem cserét, mert egyébként tetszik a gép. A kamera (szoftver) hiba egyszerre előjött: megnyomtam a Kamera alkalmazás ikonját, aztán hibát kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest