Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyrooo9020
csendes tag
Ott a pont
Tehát nézzük:
Azért mert az elejétől fogva nem megy a kamera, nem éri meg egy gyári beállítások vissza?
Csak szólok a CC-sek is ezzel kezdik a szervizbe
A pánikkeltés meg butaság, hiszen olyanról mondasz véleményt, ami veled nem történt meg! (ragasztás). Ha a te készülékeden enged el, akkor mondj róla véleményt, így látatlanba okosnak lenni nem nehéz.Jajj és míg el nem felejtem. Van a CC-nek e-mailje, telefonszáma reggel 8-tól délután 4-ig lehet érdeklődni, a fórum csak egy plusz szolgáltatás.
-
szilacus
tag
Tetszik a gép, de nagyon hezitálok, a Novum és a Galaxy között.
A galaxyt már teszteltem élőben gyönyörű a kijelzője és mindent akadás mentesen töltöget.
Sajna a novum-ról eddig csak apróbb hibákról olvashattam.Élőben tesztelni még nem tudtam.
Mindenki a jó garanciáról írogat.De ha valami eleve jól van összerakva ne a gari legyen a legfőbb erénye.
Ár értékben a novum felé hajlok de minőségben agalaxy-t jobbnak látom.
Te a kettőt összetudnád hasonlítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest