Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #53 üzenetére
65000 Ft-ért vettem egy tabot, nem működik rendesen. Nehogy már elnézést kelljen kérnem, mert leírom, hogy hibás. A concorde-os tapasztalataim eddig:
Nem működik a kamera.
Fórumon regisztráltam, regisztrációs emailben a következő szerepel:
"Mielőtt bejelentkezhetnél és megkezdhetnéd a fórum használatát, a kérelmet áttekintik és megerősítik. Amikor ez megtörtént, egy újabb levelet fogsz kapni erről a címről."
Ezután nem jött semmilyen email (spamben sem volt). Vártam, rákérdeztem emailben, erre a válasz (részlet):
"Az account él, aktív, de mint látható, hogy „soha” nem is volt bejelentkezési kísérlet." - ezt tudtam, mivel én hülye vártam az emailre - ami nem jött.
A weboldalukon keresztül a "Kapcsolat" menüpontban próbáltam (volna) írni. Üzenet elküldése után jó hosszú php-smarty hibaüzenet. Üzenet elküldve? Ki tudja?
Amikor már az emailből tudtam, hogy név szerint ki foglalkozik a hibás eszközökkel, telefonáltam. Nem tudják adni, mert beszél, várjak. Jó, vártam. Zene. Pár perc várakozás után megint várjak. Zene... Letettem.
Ezek után lesz@rom mit gondolsz.
Ha nem tetszik a negatív kritika, írd ki a topik címébe, hogy csak dicsérni szabad. -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #50 üzenetére
...mert biztosan elmondják milyen gondok vannak, persze.
-
BeLac
tag
válasz
Pyrooo9020 #50 üzenetére
Legyen igazad !
Már nagyon várom a cseregépet. -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #40 üzenetére
Nem keltettem pánikot, megkérdeztem, hogyha nálam is előfordulna, akkor mennyi idő alatt jött elő ez a hiba.
A fórum lehet, hogy szerinted plusz szolgáltatás, szerintem meg nem. A weboldalukon a "Kapcsolat"-ban próbáltam nekik üzenetet küldeni. Nem sikerült mert valami jó hosszú smarty php hibát kaptam, üzenet persze nem lett elküldve (vagy el lett? - ki tudja?). Így írtam nekik egy emailt is.
Szerintem azért így is túl sok időm ráment, ahhoz képest, hogy dobozból elővett zsír új cuccról van szó. Gyári beállítás??? Miért, amikor a dobozból kiveszem, akkor milyen beállítás van? -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #37 üzenetére
Első bekapcsolás után már ezt csinálta a kamera. A go szervíznek nem igazán örülnék, mert csomagban kéne visszaküldeni --> pénz + idő.
Írták csomó helyen, hogy ilyen meg olyan A Concord minőségbiztosítás, meg támogatás. Erre: nem ragad a ragasztó, nem működik a kamera. A hivatalos fórumon, meg nem tudok kérdést feltenni, mert még a titokzatos adminisztrátor nem hagyta jóvá a regisztrációmat már egy napja. Ilyet se láttam még. 65 ezerért úgy látszik ennyi jár.
Rendeltem volna egy Cube-ot Kínából, vám+áfa-val is olcsóbban kijövök. Ennél durvább hibák annál sem lennének. -
Andre90
tag
válasz
Pyrooo9020 #3 üzenetére
Szóval azt mondod érdemes várni egy kicsit?
-
Andre90
tag
válasz
Pyrooo9020 #1 üzenetére
Igen, én is nézegettem, nagyon jó kis gépnek ígérkezik ennyiért. Bár kicsit nálam a lélektani 60 ezres határ felett van. Vajon lejjebb fogják vinni az árát Karácsonyig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest