Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MaCS_70
üzenetére
Ez hasonló lehetett mint a KROK'S Workplace. Ott az volt a nagy eltérés (magam fejlesztettem, de szerintem sejthető a nevéből), hogy a Simon's Basic alapján működött, ugyanazokat tudta, meg pár dolog a graphics basicből átemelve. Önnállóan nem futott, maga a workplace és az abban írt prigramok ha a workplace be volt töltve de :
Ha kiadtam, hogy : PACK "programom",8
akkor a KROK'S Workplace elé csomagolta magát, és a program önnállóan lefutott. Hátránya volt, hogy nem volt módosítható, ugyanis auto SYS-es volt vagyis ha LIST parancsot adtál akkor azt kaptad csak a lista helyet, hogy "1 sys 49152"
Viszont így önállóan is működtek az abban megírt programok.Ennek a Help+ -nak szerintem nagyon örültem volna anno. (létezéséről sem tudtam)
Van a help+hoz most elérhető link? Emulátoron meglesném.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest