Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
LOL
[link] -
Freddy TNT
őstag
válasz
szalai56
üzenetére
Szerintem a végefelé járok benne és olyan ördöngős hibákat nem találtam benne. Javítottak is valamicskét rajta ha jól olvastam itt,de az a verzió nincs meg nekem.
Az a probléma csupán, hogy mindig elszúrom a végére
Legutóbb túl sok fegyverre fejlesztettem és semmiből nem voltak profik. Azelött meg csak rakétára gyúrtam,erre elfogyott a lőszer 
Na de egyszer majd én is a végére érek
Addig is egy hír [link] -
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy megy a dolog?
-
Freddy TNT
őstag
Up !
Tegyétek közkézre
-
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Akkor lassan a végén jártok.

-
Bassman
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Mit rontottal el? Hatha tudok segiteni. -
Freddy TNT
őstag
Up !
De rég jártam erre. Szégyen,de még mindig nem értem a végére.....elb@sztam megint
-
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
A játékról, vagy még nem publikus?
-
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
1-2 képet berakhatnál.
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Boldog új évet mindenkinek !
Bár el vagyok havazva meg ilyenek,.de azért lassan de biztosan haladok én is
Jelenleg a nők negyedét nulláztam ki szinte teljesen.
Asszem mire kiadjátok a végső verziót már a végére is érek a tesztelésnek
-
Bithunter
tag
Ha valaki szeretne kötetlenül beszélgetni, regisztráljon itt: [link]
-
Bassman
csendes tag
Egyik tesztelonk vegigjatsztotta a magyar verziot es csak 1 story jellegu hibat talalt benne. Ezt kijavitottuk. A korabban tapasztalt igen komoly hiba arra vezetheto vissza, hogy vagy a VICE emulator vagy az IDEdos hibas volt. Mivel mindketton volt nemreg upgrade, a hiba megszunt. Vagy legalabbis megszunni latszik.
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Hú de kihalt a totyikom
Na én sem voltam valami aktív mostanság. Sajnos nagyon nincs időm foglalkozni sem a játékkal sem a totyikkal. Én eddig nem szaladtam bele semmilyen hibába,de valszeg ez annak tudható be, hogy kb a 60%-nál tartok a játékban -
Bassman
csendes tag
Van uj tesztverzionk, amivel megprobaljuk felderiteni azt a ''bizonyos'' hibat. Ehhez ki kellett iktatni egy combat feature-t, vagyis nem teljeserteku a jatek, de talan igy sikerul a nyomara bukkanni.
Azt is tudni kell, hogy van uj VICE emulator es IDE dos szinten. Mindkettoben olyan hibajavitasok tortentek, amelyeknek bizony lehetett koze a jatekban elofordulo hibahoz. -
Botlee
csendes tag
Köszi a segítséget. Ó ezek a köcsög őrök de korruptak. Amikor mondta hogy ha fizetek neki 500 kreditet akkor továbbenged, de nem engedett. Ezek szerint fizetés nélkül is tovább lehet jutni. De korrupt egy világ van a Newcomer világában
. Egyébként tudom, hogy nem kell meglepődni, de érdekes hogy mindenk mindent csak pénzért (és nem is kevésért) hajlandó csinálni valamit. Ejnye bejnye nem szép dolog kifosztani az újonnan érkezett jövevényeket
Mégegyszer kösz -
Füleske
addikt
Ez a magyar 1.0 verzió vagy az angol 2.0 ?
A magyarban engem mindig továbbengedett , megkérdezte hogy akarsz-e a kocsmába menni , vagy valami ilyesmi és az őrök nevetve továbbengedtek.
Az angolra már nem emlékszem lehet hogy változtattak rajta. (?)
Nincs valami más válaszlehetőség ? A lehetséges válaszok között tudsz valahogy váltani csak már nem emlékszem melyik billentyű... kezelési útmutató szerint : ''Ha megnyomod a [D] betût, jónéhány buborék között választhatsz a kurzorokkal, és mondanivalódat a [Return]-nel véglegesítheted'' -
Dictator^
veterán
ijj
nekem is még megvan a Commodore 64-em, bár az összes kazimat régeny lenyulták és nem tudni már kiknél vannak, joystickok megvannak de az összes irányitása rossz, egy kazi van még amit nem tölt be. Igy sajna emuval tolok két játékot havonta 1x a Commando-t (zenéje nagyon jó) meg a Zoolookot.
vki ismeri valamelyiket?
-
Botlee
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani ezzel a nagyszerű játékkal, de sajna már az elején elakadtam. Ui. kijutni a vegyesboltba csak az őrön keresztül lehet, ahhoz jelvény kell. Nos én meg is szereztem, erre az őr azt mondja fizessek neki 500 kreditet akkor tovább enged. El is veszi, de akkor visszaküld arra a helyre ahonnan indultam. és nem enged túl az elágazáson. Amikor újbol odamegyek akkor meg azt mondja hogy mozgás, és akkor sem enged tovább. Pedig megpróbáltam mind a két lehetséges irányból is. Így nem tudok továbbmenni. A punktól meg nem tudom elvenni, ui. még puskával sem tudtam kinyírni. Tehát most teljesen elakadtam.
Plz. help me -
szalai56
senior tag
Mondjatok valamit!!!!

-
szjoci
őstag
úgy látszik ez a játék kimaradt az életemből, és elég jónak tűnik a leírtak alapján. so, emulátorra fel

-
Bithunter
tag
Csak érdekesség képpen jegyzem meg, hogy néhány hete volt az eBayen eladó egy gyönyörű állapotú Newcomer Enhanced verzió (angol). Dobozzal, nyomtatott lemez tasakokkal, kézikönyvvel, ahogy kell.
Úgy €20-ig én is megvettem volna, de a végén valahol €40-50 között állt meg ha jól emlékszem. Szóval ez a program még most is, és még külföldön is komoly értéket képvisel! -
szalai56
senior tag
Nagyon leállt ez a dolog.
-
szalai56
senior tag
Komoly hiba?
-
Bassman
csendes tag
Sajnos s teszteles soran eszlelt komoly hiba forrasat egyelore nem talaljuk. -
Füleske
addikt
Hú de kihalt ez a topik....

-
szalai56
senior tag
Nagyon belefeledkeztél a játékba.

-
szalai56
senior tag
Hogy állsz?
-
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Akkor én majd linux alá kérek emut.

-
Freddy TNT
őstag
válasz
szalai56
üzenetére
Hi !
Kaptam egy mod-olt emulátort. (ha jól értelmeztem
) és azzal lehet nyomulni. De a hülye fejemmel leformáztam a c:-t és nem volt a newcommeről mentésem. Csak egy elfelejtett korábbi....sajnos igen csak az elején tartottam akkor. 
szerk: illetve volt elmentés csak az f: -en de azt is töröltem
[Szerkesztve] -
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Emulátor alatt játszol vele? Melyikkel?
-
Freddy TNT
őstag
Nah, ha a régi elmentést le is formatáltam,de megtaláltam kiírva egy cd-n.....igaz egy kissé régi elmentésekkel

-
Freddy TNT
őstag
Tegnap leformatáltam az f meghajtót.......később eszembe jutott, hogy ott volt a newcommer is
szóval kezdhessük elölről....

-
Bassman
csendes tag
Hat ez elofordul
Kuldj emailt es megbeszeljuk (Ezt az oldalt nem latogatom olyan surun)
cid kukac t-online.hu -
Freddy TNT
őstag
Kész....elakadtam.

-
Bassman
csendes tag
Sajnos csak néhány teszter van, és ők sem túlságosan nyomulnak.
A nyár rányomja a bélyegét erre a dologra. -
Bassman
csendes tag
Freddy
''Egyébként ezt a bétát miért nem szabad továbpasszolni ? ''
Azert, hogy ne terjedjen el egy hibas verzio. Szoval, pls, ne terjeszd. -
Freddy TNT
őstag
Hány teszter van?
-
Füleske
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szerintem mert tartalmazhat hibákat és hibásan nem akarják kiadni.
-
Füleske
addikt
Lehet már tudni kb. mikor jön ki az új newcomer ?
-
Bassman
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
A leirt problemak nem hibak, mindkettot a kenyszer szulte.
Az elso eseteben a kodbol mukodo vasarlast helytakarekossag miatt szkriptbe raktuk at, ezert ez lett belole. Legalabb mukodik.
A masik eseteben pedig leellenorzom, hogy van e a csapattagoknal gepkarabely vagy raketaveto, es ezt csak igy tudtam megoldani.
Szoval egyik sem hiba.
Ha talalsz valami problemat vagy barmit, akkor kuldj emailt legyszi. Ugy konnyebb.
-
Freddy TNT
őstag
Húúú. Amennyi szabadidőm van azt ráfordítom,de sajnos lassan haladok.
Eddig csak olyan hibát találtam, hogy ha valamit el akarok adni, akkor felteszi a kérdést, hogy: pénz vagy tárgy. Na már most szerintem ez felesleges,mert pénzt minek adjak el ?
A másik pedig, hogy egy kicsit zavaró, mikor az agro szekcióba mész, akkor az őr méreget, gyanakszik...stb. Erre mindig nyomogatni kell a billentyűt, hogy továbbjussak. -
Bassman
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Kerlek, Irj majd levelet, hogy mire jutottal, es hogy talaltal-e problemakat. -
Freddy TNT
őstag
Faja ez a tesztelés...sok új dolgot raktatok bele

-
Bassman
csendes tag
Udv
Akit erdekel az NC teszteles, kuldjon nekem mailt. Lasd fent.
-
Bithunter
tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Egy kiegészítő panelt tervezek a 2764-es (vagy 2750-es) REU-hoz. A lényege annyi, hogy a gép bekapcsolása után a Wheels grafikus op.rendszerbe bootol automatikusan, miközben a plussz memória is rendelkezésre áll.
Az alap kapcsolás készen van és kaptam már jó tanácsokat is, úgyhogy talán lesz belőle valami... -
Bithunter
tag
Nincs itt olyan valaki, aki jártas az elektronikában és vágja a C64 hardvert is? Egy projectet tervezek, de mielőtt nekiállnék NYÁK-ot maratni, azért szeretném átnézetni egy hozzáértővel. Én sajnos megálltam a fejlődésben a Kirchoff-törvényeknél...
-
ngy_tms
csendes tag
Úgy néz ki ez a játék, mint a Might&Magic 4-5
-
Bassman
csendes tag
Sziasztok
A teszteles komoly problemakat vetett fel, amelyek megoldasa nem eppen egyszeru feladat. Ezek tobbsege ki lett javitva, de tovabbi tesztelesre van szukseg.
Ha barkinek van kedve ehhez a munkahoz (mert azert ez nem annyira elvezetes), irjon nekem a cid at t-online.hu ra
A programot termeszetesen nem szabad terjeszteni egyelore, tehat szeretnenk nagyon megbizni a jelentkezokben.
Elore is kosz
Zoli -
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Semmi, bár én sem voltam mostanában klubban.

-
Freddy TNT
őstag
Up !
Van valami hír a tesztelésről ?
-
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
[link] Ez volt.
-
szalai56
senior tag
Most - rajtam kivül
- mindenki Fyanica Party-n volt. -
Freddy TNT
őstag
ápp !
-
szalai56
senior tag
Semmi nem történik.

-
Freddy TNT
őstag
Pislantsatok bele:
[link]
[Szerkesztve] -
szalai56
senior tag
Csak hogy mindenki lásson bennünket.

-
szalai56
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szia
Sajnos semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy asszem a végefelé)

szóval kezdhessük elölről.... 
)