Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Én nem javaslom a Momo megvételét. Ugyan nagyon jó kormány, fogásra szerintem a legjobb, jó a pillangóváltó is rajt, kellemesen használható, de a pedáljaiban olyan gyenge minőségű kínai pótméter van, ami előbb-utóbb gyengélkedni kezd. Ha használtat veszel (aki azt mondja nem használta, az elég fura), akkor ez az időpont még hamarabb következik be.
Én tavaly év elején küzdöttem vele, Momom volt, amit nemrég eladtam alkatrésznek Hobo csapattársamnak. Minden tapasztalatomat leírtam a gocompete fórumában. A fékkel volt baj, némi játékidő eltelte után picit (5-7%-ot) befogott, amikor nem is nyomtam és ugrált is az alapállapota ide-oda.Ja... és a kormánnyal jó eséllyel lassulni fogsz nem keveset, mert nincs olyan rásegítés, mint billentyűzetnél. Persze sok gyakorlással lehet előrébb jutni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest