Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Én nem javaslom a Momo megvételét. Ugyan nagyon jó kormány, fogásra szerintem a legjobb, jó a pillangóváltó is rajt, kellemesen használható, de a pedáljaiban olyan gyenge minőségű kínai pótméter van, ami előbb-utóbb gyengélkedni kezd. Ha használtat veszel (aki azt mondja nem használta, az elég fura), akkor ez az időpont még hamarabb következik be.
Én tavaly év elején küzdöttem vele, Momom volt, amit nemrég eladtam alkatrésznek Hobo csapattársamnak. Minden tapasztalatomat leírtam a gocompete fórumában. A fékkel volt baj, némi játékidő eltelte után picit (5-7%-ot) befogott, amikor nem is nyomtam és ugrált is az alapállapota ide-oda.Ja... és a kormánnyal jó eséllyel lassulni fogsz nem keveset, mert nincs olyan rásegítés, mint billentyűzetnél. Persze sok gyakorlással lehet előrébb jutni.

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen légkondit a lakásba?
- DJI topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt új akku 0ciklus!
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i9-14900HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB gyári független 2026.08.10. gyártói jótállás + ajándék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest