- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso
üzenetére
Ezt játszották el az előző kettőnél is, ezért nem veszem meg és nem is fogom, én beleuntam!
De azért a stemen elkérnék az árát a ratyinak! 39,99 euró, na ezt nem teszik zsebre tőlem.
Le se sz...m, hogy majd jön javítás, ezek arra játszanak mindíg, hogy majd a sok rajongó észreveszi hol vannak hibák a játékban, majd "orvosoljuk" címszó alatt, de mondom én ezt miért nem lehet a játék kiadása előtt megtenni, hogy lenne beta verzió és szerintem még ütősebb lehetne az egész játék! RFactor, WMD Project CARS ők így csinálják, ha van hiba azt még kiadás előtt orvosolják, és beletesznek kérésre is jó ötleteket!
Szerintem a Codemasters most jól kihasználja a licencet, velünk szembe. Egyébként is miért nem csinálnak F1-es szimulátort? Annyira nehéz dolog?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest