- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Motorola Edge is különleges textúrával várható
-
1900 - 1801
5271 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:50 Téma összefoglaló
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim74
nagyúr
Mit csodálkozol? Az egyik UFO, a másik SÁRKÁNY.

Egyik sem humanoid, mindkettő magasabb létforma, magától értetődik, hogy űridőket autóznak
Egyébként gratula az eredményekhez

-
sith7
félisten
Sziasztok!
Én is megpróbáltam a kínai pályát, íme a setup:
Wings:1-1
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 4-6
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:140 2:175 3:209 4:245 5:280 6:316 7:355
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.15 0.29
Steering angle: 300'
Steering saturation: 5%
Steering linearity: 58%Az utolsó kanyarban ottmaradt egy tized.
Hihetetlen ...

-
Trihorn
tag
-
Steady74
addikt
Sziasztok!
Hát elmebetegek vagytok, az egyszer biztos

Gratulálok, megint megmutattátok Ti vagytok a legjobbak

-
Trihorn
tag
Sziasztok!
-
sith7
félisten
Kína TT setup:
Wings: 1-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Springs: 11-1
Gears: 1:145 2:178 3:209 4:242 5:277 6:315 7:352
Camber: -3.50 -1.50
Toe: 0.10 0.35Köridő: 1:32.018
Xirtam: Suzukára is 1-1, esetleg 3-1 az ideális szárnyállás
Na, az ilyen hsz - ket fogom most egy excel file - ba összeszedni

-
Motion_Blur
félisten
Kína TT setup:
Wings: 1-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Springs: 11-1
Gears: 1:145 2:178 3:209 4:242 5:277 6:315 7:352
Camber: -3.50 -1.50
Toe: 0.10 0.35Köridő: 1:32.018
Xirtam: Suzukára is 1-1, esetleg 3-1 az ideális szárnyállás
-
Steady74
addikt
-
Xirtam
veterán
-
Nunder
őstag
Persze, ennek is van értelme, és nyilván így tisztességes, csak azt mondom, hogy így én is olyan leszek mint a fent említett játékosok. Sajnos nincs annyi időm, hogy egy pályát jól begyakoroljak, eddig talán 3-at láttam a játékban
Így legalább az adott versenyre fel lehetne készülni érdemben, és az utána következőkre is 
De teljesen jó az indok, legalább rákényszerül az ember arra, hogy bőszebben rója a köröket a pályákon

-
MC HOBO
aktív tag
-
Nunder
őstag
Direkt nem látja senki. Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy látta mindenki, így nagyon sokat tudtak a pályára gyakorolni, így olyan versenyzők kerültek az A ligába, akik utána nem tudták a helyüket megállni és ki is potyogott egytől egyig mind, mert a versenyt nem bírták felvenni és a kedvük el is ment az egésztől.
Nem azt mondtam, hogy a szavazás előtt, mert így nyilván többségi döntés születne. Hanem arra gondoltam, hogy a szavazat leadása után lehessen látni az aktuális állást

-
Steady74
addikt
-
Xirtam
veterán
Suzuka TT-re van valakinek jó setup-ja?
1.34 alá már sikerült bemennem de még mindig van benne hiba. 
-
sith7
félisten
Fú most telepedik a az eredeti verzió, ma befizettem én is az évi adót, holnaptól jövök online gurulni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hány körül szokott összejönni a csapat?
A patcht hogyan kell letölteni, vagy hol tudom megnézni, hogy letöltötte-e a Steam?

Este 9 körül
-
ЯΞD
senior tag
Fú most telepedik a az eredeti verzió, ma befizettem én is az évi adót, holnaptól jövök online gurulni
A patcht hogyan kell letölteni, vagy hol tudom megnézni, hogy letöltötte-e a Steam?

A steam naprakészen tartja a játékokat. Amint elérhető frissítés hozzá letölti, telepíti. Neked annyi a dolgod, hogy játsszál...
-
werszomjas
addikt

-
Ventru
tag
a másik online játékra még úgy érzem nem vagyok kész csiga tempót tudok csak! Elnézést kell kérnem Karillától amiért kipörgettem nem volt szándékos. Elnézést érte!

Legjobb lesz ha nyúzom a karriert hátha fejlődöm egy kicsit

-
Ventru
tag
GoCompete oldalon nincsenek új autó beállítások
a régiekkel kell menni?
úgy még nem próbáltam,de ha én babrálom a járgányt talán még rosszabb lesz mint eredeti setuppal 
-
Ventru
tag
-
Steady74
addikt
gyertek játszani, szeró van!!
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
-
Barthezz2
nagyúr
-
Ventru
tag
Milyen peccsről beszélt valaki verseny előtt? jön még valami peccs?
-
sith7
félisten
-
bence29
tag
sziasztok nem tud valaki 1 jo setupot Logitech formula gr re elöre is köszönöm
-
Barthezz2
nagyúr
-
cNpowa
tag
-
giigz
veterán
-
Barthezz2
nagyúr
-
cNpowa
tag
-
mokus1
addikt
-
sith7
félisten
-
cNpowa
tag
-
Barthezz2
nagyúr
Nyerő hely. Olcsó, de csak egy van belőle, szóval ha kell siess. A steam nem szarakodik semmit, de ha mégis nyugodtan írj nekem vagy a Live supportnak

Ingyen szerintem nem tudod kipróbálni.Én anno a Junior-t vettem meg 10€ volt.(Kell nekik a támogatás
) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek.Köszi, sith7 neked is. Lecsaptam rá

-
polonic
félisten
-
cNpowa
tag
-
hermanyi
addikt
Ez a PROJECT CARS mikor fog megjelenni ?
-
sith7
félisten
-
cNpowa
tag
Nyerő hely. Olcsó, de csak egy van belőle, szóval ha kell siess. A steam nem szarakodik semmit, de ha mégis nyugodtan írj nekem vagy a Live supportnak

Ingyen szerintem nem tudod kipróbálni.Én anno a Junior-t vettem meg 10€ volt.(Kell nekik a támogatás
) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek. -
Barthezz2
nagyúr
-
sith7
félisten
-
JONAS77
aktív tag
Nem tudom, lehetséges szert tettek rá. Egyébként a videót végignéztem, van külömbség a kettő között. Rögtön a színek, a környezet, és az aszfalt, nekem a pCARS-os jön be, de ugyanúgy elmondható a vezetésről, mivel én pCARS-on tesztelgetek, sokat kell művészkedni egy jó időért. Az erőhatások is máshogy jönnek vissza a codis és a pcarsos
játékból, erre egy jó példa a videón, amikor a Mercedes tribüne-hez érnek, a codis simán ki tud gyorsítani a pcarsoson kicsit művészkedik az ipse.
-
Steady74
addikt
-
sith7
félisten
Direkt nem látja senki. Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy látta mindenki, így nagyon sokat tudtak a pályára gyakorolni, így olyan versenyzők kerültek az A ligába, akik utána nem tudták a helyüket megállni és ki is potyogott egytől egyig mind, mert a versenyt nem bírták felvenni és a kedvük el is ment az egésztől.
Ami setup - ok fenn vannak az oldalon, a 2011 - es játék pályáihoz, azok jók a 2012 - es pályákra is ?

-
Feribacsi555
senior tag
De azért a selejtező előtt kicsivel megtudjuk remélem, vagy majd belépkedünk a szobákba és ott derül ki?

Ezt még majd eldöntöm

-
werszomjas
addikt
De azért a selejtező előtt kicsivel megtudjuk remélem, vagy majd belépkedünk a szobákba és ott derül ki?

-
Feribacsi555
senior tag
-
MC HOBO
aktív tag
Megy róla a szavazás, de senki nem látja az eredményeket
Minden hír amúgy a hírek menüpont alatt van/lesz kirakva.Jah, igen... ...és én látom az eredményt is...
Király! 
-
polonic
félisten
-
giigz
veterán
-
dergander
addikt
-
Nunder
őstag
Megy róla a szavazás, de senki nem látja az eredményeket
Minden hír amúgy a hírek menüpont alatt van/lesz kirakva.És direkt nem látjuk őket?
Mert szerintem hatékony lenne, ha meg is lehetne tekinteni a szavazatokat 
-
Feribacsi555
senior tag
-
macy
addikt
-
dangerzone
addikt
Nagyon helyes, ha lesz konkurenciája a Codemasters - féle f1-nek. Legalább így ösztönzik őket arra, hogy ne egy bughalmazt adjanak ki.
-
sith7
félisten
-
axwellz
csendes tag
-
Knilee
tag
Hali
Valaki találkozott már olyan gonddal hogy az alap játék(1.0) gond nélkül megy 1920x1080 medium beállításban, ahogy kiadták az első patchet belassult az egész menu és a játék most maximum 1440x900 low vagy 1280x720 medium beállításokkal megy. Ati és cm fórumon sem találtam megoldást, ha valakinek van ötlete ne habozzon megosztani
Köszi -
MC HOBO
aktív tag
-
giigz
veterán
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem 2 hét múlva. Jövőhéten selejtező.
Azt lehet tudni, hogy a selejtező melyik pályán és melyik napon lesz?

-
giigz
veterán
Szerintem 2 hét múlva. Jövőhéten selejtező.
Jajj... Az nagyon hamar van...
Olyat nem lehet, hogy később csatlakoznék 1-2 futammal?Szerk.: Mondjuk ez nem túl jó ötlet, inkább megsürgetem magam.
-
Steady74
addikt
-
PiE137
senior tag
-
Steady74
addikt
Segítsetek lesz. Hogy lehet üzenetet küldeni steam-en keresztül ismeretlennek? Rámegyek a profiljára, de semmit nem találok...
-
Feribacsi555
senior tag
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Ha valaki szeretne jönni ligázni a 2012-es játékkal, akkor azt szívesen látjuk csapatunkba. Nemsokára indulunk.

Mikor lesz a rajt?
Mert akkor addigra elintézem a gépet.
-
bence29
tag
valaki tudna ajánlani 1 kormánybeálitást logitechformula gp hez?
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki szeretne jönni ligázni a 2012-es játékkal, akkor azt szívesen látjuk csapatunkba. Nemsokára indulunk.

-
Motion_Blur
félisten
-
Pettya34
csendes tag
Akkor látom ráéreztél..

-
sith7
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
PiE137
senior tag
CodeMasters Bekaphatja az összes ... amiért egy ekkora xart ki bit adni .
5 nap 5X ment el a mentésem .Steam keresek online futamot írja lobby csatlakozom és a verseny a 8. körnél tart . Ez a 2012 magasan keresztbeveri a Xarságával a 2010 et és a 2011 et is . Nem kívánok rosszat a játék fejlesztőinek csak annak a bevételnek a 10-ed részét amit a megvásárolt példányok árából befolyt ,költsék gyógyszerre .Nálam akkor valami csoda van, mert 2 hét és 27 óra játék után még mindig megvan a legelső profilom....

-
sith7
félisten
5 nap 5X ment el a mentésem .Steam keresek online futamot írja lobby csatlakozom és a verseny a 8. körnél tart . Ez a 2012 magasan keresztbeveri a Xarságával a 2010 et és a 2011 et is . Nem kívánok rosszat a játék fejlesztőinek csak annak a bevételnek a 10-ed részét amit a megvásárolt példányok árából befolyt ,költsék gyógyszerre .tényleg nem kívántál rosszat ...
-
hermanyi
addikt
5 nap 5X ment el a mentésem .Steam keresek online futamot írja lobby csatlakozom és a verseny a 8. körnél tart . Ez a 2012 magasan keresztbeveri a Xarságával a 2010 et és a 2011 et is . Nem kívánok rosszat a játék fejlesztőinek csak annak a bevételnek a 10-ed részét amit a megvásárolt példányok árából befolyt ,költsék gyógyszerre . -
mokus1
addikt
Nálam időjárás változás még nem volt, mondjuk Q-k alatt nem is flashbackelek... (verseny alatt is elvétve, ha nagyon muszáj, mert elbambultam, vagy ilyesmi...
)
De volt egy bachrein-i időmérőm, ahol 0% esőt jósoltak, erre a Q3-ra leszakadt az ég!
A gép mind lággyal jött ki, és vezettem is az időmérőt olyan 30mp-el jobb köridővel, mint a második. De valahogy a végén mégis megvert 1-2 bot, pedig nem tekertem meg az időt!
Érdekes volt az is...
@ jozsi252
A beállításos képedet nem tudom nagyítani!
Hát kénytelen voltam, annyira utálom hogy kb az utolsó pillanatban rántják el az idális ívről a lassan körbekocsikázók az autót hogy 300nál nem tudom megszokni aztán bumm hátulról telibeverem őket, Spaba lefele a falra kentek fel

-
Jim74
nagyúr
Nem, nem és nem!
Egyszerűen nem lehet a DFGT-t beállítani..... 
Az előbb jó volt, a beállított elfordulási szögnél "megállt" a kormány. Aztán újra akartam játszani, de akkor megint simán hagyta túlfordulni a kormányt. Egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálja ezt...
-
PiE137
senior tag
Na ma is egy csodálatos anomáliát fedeztem fel.
Korea időmérő. Q1: Napos vége felé csepereg Q2: Itt már csepereg a vége felé egyre jobban esik felhők is kúsznak a pálya fölé szóval szép valóságos. Q3: Feketeség szakad az eső
Szóval tényleg izgalmas időmérő lehetett volna.
Kimentem eső gumikon, flashbackeltem egyet és visszatett verőfényes napsütés száraz pályára, mondanom sem kell mit éltem át az esőgumikkal.

Nálam időjárás változás még nem volt, mondjuk Q-k alatt nem is flashbackelek... (verseny alatt is elvétve, ha nagyon muszáj, mert elbambultam, vagy ilyesmi...
)
De volt egy bachrein-i időmérőm, ahol 0% esőt jósoltak, erre a Q3-ra leszakadt az ég!
A gép mind lággyal jött ki, és vezettem is az időmérőt olyan 30mp-el jobb köridővel, mint a második. De valahogy a végén mégis megvert 1-2 bot, pedig nem tekertem meg az időt!
Érdekes volt az is...
@ jozsi252
A beállításos képedet nem tudom nagyítani!
-
mokus1
addikt
Na ma is egy csodálatos anomáliát fedeztem fel.
Korea időmérő. Q1: Napos vége felé csepereg Q2: Itt már csepereg a vége felé egyre jobban esik felhők is kúsznak a pálya fölé szóval szép valóságos. Q3: Feketeség szakad az eső
Szóval tényleg izgalmas időmérő lehetett volna.
Kimentem eső gumikon, flashbackeltem egyet és visszatett verőfényes napsütés száraz pályára, mondanom sem kell mit éltem át az esőgumikkal.

-
cNpowa
tag
Az normális hogy ha kicsúszok a kavicságyba és visszajövök, a futam végéig olyan hangja van az autónak mintha végtelen mennyiségű sódert rejtene az autóm?

Biztos a csapat betonozni akarja a boxot

-
Motion_Blur
félisten
Az normális hogy ha kicsúszok a kavicságyba és visszajövök, a futam végéig olyan hangja van az autónak mintha végtelen mennyiségű sódert rejtene az autóm?

-
dergander
addikt
-
Tarill
őstag
karrier módban nem kehet valahogy 25% alá vinni a versenytávot?
a 2011-be a 10-15% olyan kényelmesebb volt....
-
gabber01
addikt
te úristen! ennél nagyobb faszságot, minthogy mikor lesodródsz a pályáról automatikusan belassít, és alig bírsz visszavánszorogni a pályára, nem tudtak volna kitalálni az biztos! értem én hogy a levágások miatt találták ki, de ezzel akkor is büntetik a játékost, ha csak simán lesodródik, ráadásul akkorát adnak ezzel a realitásérzetnek, hogy az nem igaz.
-
jozsi252
veterán
Egy kormány beállítást osztanék meg, hátha valakinek szüksége lenne rá. Hétvégén próbálgattam és ez pont a legideálisabb legalábbis számomra. Aztán kitudja hátha valaki még hasznát veszi. G27-es kormányom van.

-
sith7
félisten
Hát gyerekek ez a játék ez szörnyü!! Most már értem mire gondoltatok mikor azt írtátok,hogy csak 1 ív van! Ez egy fillért nem érne! Akinek megy a játék azok nagyon ügyesek gratula hozzá,de nekem ez nem jön be.
Pár óra alatt meg lehet szokni, ne add fel
Más
Tegnap megcsináltam a Lewis Hamilton - os versenyt, és azt vettem észre, hogy szinte ugyanúgy tudok menni vizes pályán, mint szárazon ... szinte ugyanott fékeztem, mint szárazon, és egyszer sem csúsztam ki , még hardon is sima ügy volt.
-
Motion_Blur
félisten
Hát gyerekek ez a játék ez szörnyü!! Most már értem mire gondoltatok mikor azt írtátok,hogy csak 1 ív van! Ez egy fillért nem érne! Akinek megy a játék azok nagyon ügyesek gratula hozzá,de nekem ez nem jön be.
Nekem se, nagyon nem. De nincs alternatíva sajnos

-
--Lorant--
aktív tag
-
mokus1
addikt
Igen, arra gondolok!
Erre gondolok
Egyébként most Japánban jött a bajnokság épp aktuális
Nem tudom mente ott valaki de nálam az 1. kanyarba szinte mindenki bele szállt a falba, volt aki emiatt 3x volt kereket cserélni 13 kör alatt... és 12-en értünk célba. Elég bosszantó volt. -
hermanyi
addikt
-
mokus1
addikt
Nincs ehhez valami olyan kis mod ami a tv stílusa kijelzőt teszi be a játékba?(fordszámmérő,kers, drs ilyesmi szokott bal oldalt lenni arra gondolok köszi)

-
RevolutioN2
tag
Üdv mindenkinek! Ma délután beruháztam a PC verzióra végre, remélem nem csalódok benne. Megvallom őszintén kipróbáltam "ingyenes" változatban is (pénzt csak azért adok amit kipróbálás után fogyaszthatónak ítélek), a bugok elkeserítőek voltak, de maga a játék nagyon is szimpatikus. Bízom benne, hogy a vásárlással járó CM támogatás megszünteti a heveny monitorhoz-vágom-ezt-a-k****-kontrollert effektust...

Igyekszem majd aktív fórumtaggá válni, addig is ahogyan mondani szokás minden segítséget előre is köszönök.

Még egy eltévejedett lélek

-
jozsi252
veterán
Az lenne a kérdésem hogy van olyanra bármi lehetőség hogy dedikált szervert lehessen bérelni? Értem ezalatt hogy 0-24h-be menjen a szerver.
Vagy csak ugyanúgy van mint a többi F1-nél hogyha valaki készít 1 szerót a ami a steam szerverein keresztül fut, úgy tudnak mások rácsatlakozni?
Ilyenkor amúgy fizikailag a Steam vagy a Codemasters központi szerverein keresztül van a host?
-
sith7
félisten
Üdv mindenkinek! Ma délután beruháztam a PC verzióra végre, remélem nem csalódok benne. Megvallom őszintén kipróbáltam "ingyenes" változatban is (pénzt csak azért adok amit kipróbálás után fogyaszthatónak ítélek), a bugok elkeserítőek voltak, de maga a játék nagyon is szimpatikus. Bízom benne, hogy a vásárlással járó CM támogatás megszünteti a heveny monitorhoz-vágom-ezt-a-k****-kontrollert effektust...

Igyekszem majd aktív fórumtaggá válni, addig is ahogyan mondani szokás minden segítséget előre is köszönök.

Isten hozott !

-
VitoSagi
tag

Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
5271 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Phanteks Enthoo Pro
- Xiaomi 14 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - Logitech G PRO X Vezeték Nélküli Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így legalább az adott versenyre fel lehetne készülni érdemben, és az utána következőkre is 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Mert szerintem hatékony lenne, ha meg is lehetne tekinteni a szavazatokat