- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
csucsko #14763 üzenetére
"CCNA security vizsgáról én is hasonlóan negatív és demoralizáló tapasztalatokkal jöttem ki mint ahogy itt többen is írták"
Tudnál erről bővebben írni? Épp a napokban kerestem CCNA security témában itt a fórumban, mert CCNA után gondolkozom rajta, de nem találkoztam sok véleménnyel.
CCNP a cél, de arra most nincs kapacitásom. CCNA megtartása miatt jött képbe a security vizsga illetve 2006 óta linuxozok, a security téma nem áll tőlem távol, sőt, egyik kedvelt témám. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
csucsko #14179 üzenetére
Tapasztalataim szerint nem eltulzott.
Teljesen realis a max 1.1M sot olyanokat is ismerek akik tobbet kapnak ennel.Nyilvan a senior nalam 5 ev tapasztalattal kezdodik.
Es azt latni kell, hogy 5 ev tapasztalat nem egyenel 5x1 ev tapasztalattal azert.A piac ezeket jol be szokta arazni erzesem szerint.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14188 üzenetére
koszi.
haat, erdekes szamok. foleg arra a reszre vonatkozoan, ami elsosorban engem erdekel jelenleg.
kisse "sokallom", bar mar evek ota nem tudom, mi megy a berezes tekinteteben otthon. de elhiszem, ha ezek valosak.mindegy, kepzem magam tovabb, utana probalok minel tobb nemzetkozi gyakszit szerezni, aztan meglassuk, mi lesz a helyzet par ev mulva.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14179 üzenetére
nem talaltam az oldalukon ezt a cikket, lehet, hogy en voltam bamba, megtenned, hogy belinkeled? megkoszonnem.
mondjuk nezem a bevagott tablazatot, tenyleg eleg erdekes - es jol hangzo - szamokat latok, bar engem a rendszer mernok (gondolom az itteni sys engineer tukorforditasa) ami erdekelhet, ebben probalom magamat elinditani - egyelore keves sikerrel.
ha ezek valos szamok, es nem csak egy ket top pesti ceg top managerenek jar, akkor akar meg alternativa is lehet, ha esetleg egyszer ugy dontok, hogy hazatantorgok.de en tovabbra is szkeptikus vagyok ezekkel az adatokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged