- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
csucsko #14763 üzenetére
"CCNA security vizsgáról én is hasonlóan negatív és demoralizáló tapasztalatokkal jöttem ki mint ahogy itt többen is írták"
Tudnál erről bővebben írni? Épp a napokban kerestem CCNA security témában itt a fórumban, mert CCNA után gondolkozom rajta, de nem találkoztam sok véleménnyel.
CCNP a cél, de arra most nincs kapacitásom. CCNA megtartása miatt jött képbe a security vizsga illetve 2006 óta linuxozok, a security téma nem áll tőlem távol, sőt, egyik kedvelt témám. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
csucsko #14179 üzenetére
Tapasztalataim szerint nem eltulzott.
Teljesen realis a max 1.1M sot olyanokat is ismerek akik tobbet kapnak ennel.Nyilvan a senior nalam 5 ev tapasztalattal kezdodik.
Es azt latni kell, hogy 5 ev tapasztalat nem egyenel 5x1 ev tapasztalattal azert.A piac ezeket jol be szokta arazni erzesem szerint.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14188 üzenetére
koszi.
haat, erdekes szamok. foleg arra a reszre vonatkozoan, ami elsosorban engem erdekel jelenleg.
kisse "sokallom", bar mar evek ota nem tudom, mi megy a berezes tekinteteben otthon. de elhiszem, ha ezek valosak.mindegy, kepzem magam tovabb, utana probalok minel tobb nemzetkozi gyakszit szerezni, aztan meglassuk, mi lesz a helyzet par ev mulva.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14179 üzenetére
nem talaltam az oldalukon ezt a cikket, lehet, hogy en voltam bamba, megtenned, hogy belinkeled? megkoszonnem.
mondjuk nezem a bevagott tablazatot, tenyleg eleg erdekes - es jol hangzo - szamokat latok, bar engem a rendszer mernok (gondolom az itteni sys engineer tukorforditasa) ami erdekelhet, ebben probalom magamat elinditani - egyelore keves sikerrel.
ha ezek valos szamok, es nem csak egy ket top pesti ceg top managerenek jar, akkor akar meg alternativa is lehet, ha esetleg egyszer ugy dontok, hogy hazatantorgok.de en tovabbra is szkeptikus vagyok ezekkel az adatokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Formula-1
- Linux Mint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged