- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
csucsko #14763 üzenetére
"CCNA security vizsgáról én is hasonlóan negatív és demoralizáló tapasztalatokkal jöttem ki mint ahogy itt többen is írták"
Tudnál erről bővebben írni? Épp a napokban kerestem CCNA security témában itt a fórumban, mert CCNA után gondolkozom rajta, de nem találkoztam sok véleménnyel.
CCNP a cél, de arra most nincs kapacitásom. CCNA megtartása miatt jött képbe a security vizsga illetve 2006 óta linuxozok, a security téma nem áll tőlem távol, sőt, egyik kedvelt témám. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
csucsko #14179 üzenetére
Tapasztalataim szerint nem eltulzott.
Teljesen realis a max 1.1M sot olyanokat is ismerek akik tobbet kapnak ennel.Nyilvan a senior nalam 5 ev tapasztalattal kezdodik.
Es azt latni kell, hogy 5 ev tapasztalat nem egyenel 5x1 ev tapasztalattal azert.A piac ezeket jol be szokta arazni erzesem szerint.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14188 üzenetére
koszi.
haat, erdekes szamok. foleg arra a reszre vonatkozoan, ami elsosorban engem erdekel jelenleg.
kisse "sokallom", bar mar evek ota nem tudom, mi megy a berezes tekinteteben otthon. de elhiszem, ha ezek valosak.mindegy, kepzem magam tovabb, utana probalok minel tobb nemzetkozi gyakszit szerezni, aztan meglassuk, mi lesz a helyzet par ev mulva.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14179 üzenetére
nem talaltam az oldalukon ezt a cikket, lehet, hogy en voltam bamba, megtenned, hogy belinkeled? megkoszonnem.
mondjuk nezem a bevagott tablazatot, tenyleg eleg erdekes - es jol hangzo - szamokat latok, bar engem a rendszer mernok (gondolom az itteni sys engineer tukorforditasa) ami erdekelhet, ebben probalom magamat elinditani - egyelore keves sikerrel.
ha ezek valos szamok, es nem csak egy ket top pesti ceg top managerenek jar, akkor akar meg alternativa is lehet, ha esetleg egyszer ugy dontok, hogy hazatantorgok.de en tovabbra is szkeptikus vagyok ezekkel az adatokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest