- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #3169 üzenetére
Abból gondoltam, hogy voltál, hogy tudod, hogy mi van, meg mi nincs a könyvben.
Eigrp-n azért lepődtem meg, mert a switch könyvben egy darab eigrp nincs. Konfignál kellett használni, de az ccna szintű volt. Viszont a kattintgatós kérdések között volt 2 Eigrp, amire nem számitottam és CCNP szintű volt, hiba üzenetet kellett elemezniKöszönöm
A pont határ 79%. Voltak security kérdések is, meg Voice kérdések, amin nagyon meglepődtem, mert ilyen jellegűekkel nem találkoztam vele a könyvben.
Voltak olyan kérdések, hogy milyen tervet kell késziteni egy Vlan környezetben, vagy valami ilyesmi.Akkor a series 6500 720 supervisiorral kapcsolatban voltak kérdések, NSF, SSO.....
2 labor volt, meg egy olyan, ahol csak sh parancsok alapján kellett válaszolni 6 kérdésre, HSRP vel kapcsolatban. A LAB-ok nagyon primitivek, volt egy inter vlan , meg egy ether channeles labor. Nem nagyon emléxem rá, de arra igen, hogy volt benne nehezités. Sh vlan br parancs nem műxik, nem lehet sh run int xxx parancsot kiadni és a control C vel nem lehet megszakitani a sh parancs kimeneteket, végig kell tekerni a space-val. Egyik swutchen a két interfész acces módban volt, ha nem nézem meg előtte, akkor kereshettem volna, hol a hiba
Szvsz, nagyon nehéz volt, mert szar a könyv. Sok olyan dolog volt benne, amit máshonnan tanultam meg, illetve ami teljesen kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged