- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
válasz
soma314 #15715 üzenetére
"OTP, MOL hogy legismertebbeket mondjam, de mi köze ennek a claud-hoz?"
Nekem is eszembe jutott ez a két cég, de valljuk be, nem ezek szolgáltatják a világ GDPjének jelentős hányadát. Én multicégekről beszéltem a kezdetektől fogva."Azt jelenti, hogy ismert technológiákat használsz, amihez van tapasztalat. A felhőtechnológiákhoz még nincs sok."
Hála istennek vannak olyanok, akik látnak fantáziát a cloudban és képzik magukat ebbe az irányba is."Elég rendesen kell tesztelni.Sőt tudok olyat is, hogy van egy "legacy" DC éles üzemben és évek óta üzemel mellette tesztben egy újabb. Csak akkor fognak átállni rá, ha megyőződtek róla, hogy kellően megbízható és érdemes migrálni. Mindegyik on premise."
Ezt én soha nem is vitattam, ezért beszéltem hybrid megoldásról. De nem magát a cloud által nyújtott szolgáltatásokat, hanem a customer-specifikus szolgáltatások cloud környezetben történő működését kell tesztelni."Senki nem mondta, hogy Catalyst-tal csinálnak DC-t, bár akár. Sok sok olyan rendszert láttam, ahol Nexus switch-ekkel oldottak meg Catalyst-eknek való feladatot, mert az volt olcsóbb, azt ismerte a tervezője jobban..."
Most meg ellentmondasz saját magadnak. Pont ezt mondtam én is, hogy egy mai modern DC-ben már csak nexust építenek be, nem hiszem, hogy bármilyen Catalystnek lenne keresnivalója ezen a téren."Ennyit arról mennyire van távol a Catalst világa a DC-től."
Ha neked sikerül egy ACI-t összehozni Catalysttel vagy egy Fabricpath-t vagy netán egy sima vpc-t én nagyon fogok neki örülni. De lehet, hogy nekem hiányosak az ismereteim."Ez blődség egy DC-ben függetlenül attól, hogy on premise, vagy cloud a kihasználtság attól függ milyen és mennyi task-ot, VM-t, container-t...futtatsz rajta. "
Utána meg elkezdesz érvelni pont az ellenkezőjéről. Én arról beszéltem, hogy parlagon heverő erőforrások lehetnek egy DC-ben, mind storage mind szerver oldalon. Fogyasztják az áramot ezerrel, foglalják a helyet stb."Viszont én úgy látom, hogy nálad sem a szakmailag kiveséztük a témát a többi dologra meg annyit tudok mondani, hogy "a kutya ugat a karaván halad"."
Az a gond az érveléseddel, hogy összemosol dolgokat, amiket én szét akarok választani. Az Enterprise nem DC, egy mai DC nem Catalyist, a mai network pedig nemcsak Ciscoból áll.
Oké a karaván halad, de merre? Az rendben van, hogy te úgy gondolod, hogy a karavánod jó irányban halad, én viszont azt vetettem fel, hogy nem biztos, hogy (csak) ez lesz a jövőbeli út. De ez is csak felvetés volt a részemről, te meg úgy kezeled a cloud technológiákat, hogy mintha az valami parasztvakítás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged