Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ripper17

    tag

    válasz ruby88 #15535 üzenetére

    Cége válogatja. Dolgoztam már olyan helyen, ahol:
    - L2-n nagyon sok esetben segítettem az L3 mérnököknek, vagy akár magam dolgozhattam ki egy change-t, vitt a PM/account manager ügyfélhez egyeztetni. Itt nagyon sokat tanultam mind emberileg, mind szakmailag; jó volt az együttműködés L1-2-3 között; megfelelő a feladatok/munkák áramlása mindkét irányban, nem csak RO jog van, de tudod, ha egy-egy kiemelt ügyfelet inkább L3 kezel.
    - az L1 majdhogynem a callcenter/monitoring ticketeket acknowledge-elő szerepet se tudta betölteni. folyamatosan nagyon alap troubleshootingot csináltunk L2-n, egyáltalán nem volt a saját feladatainkra időnk, nem hogy fejlődni vagy az L3-hoz be-besegíteni.
    - meg olyan helyen is, ahol végül is rendben volt minden, de az eszkaláció nagyon egyirányú volt a szervezeti vezetés miatt. mivel ezzel sok L2 mérnök vissza is él (átdobja L3-ra, vagy nem reagál olyan feladatok átadására, ami egyértelműen L2, így sokat L2-ztem L3-n), így ez sem kifejezetten jó.

    Én interjúkon meg szoktam kérdezni, hogy a tipikus hétköznapi ticketek lezárása milyen arányú L1-2-3 között, illetve egy-egy új projekt kidolgozása hogy oszlik meg. Beszédes az is, ha erről gőze nincs a téged interjúztató vezetőnek :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák