- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
válasz
suomalainen #15509 üzenetére
Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről?
Ki mondta, hogy nem lehet? De attól még az általános vélekedés az, hogy egy jó ideje nagyon nincs a top helyek között. Az hogy kiadja a szabikat, valamint korrekt módon (és volumenben) fizet, az ne legyen már plusz egy multinál.én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti.
Aki látott már pár dolgot és hátra tud lépni egyet, hogy higgadtan, realista szemmel felmérje a helyet, az nem fogja kivetíteni a frusztrációit. Bár ezt lehet odaszúrásnak szántad, nem vagyok biztos benne
Én is sokat köszönhetek az IBM-nek, simán tudnám ajánlani másoknak, teszem is. De mikor én ott voltam, elég nehézkes pl volt L2-ről előrelépni, és nem bennem volt a hiba. Ettől függetlenül jó szívvel gondolok azokra az időkre!"De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?
Na ezt már elég frusztráltan írtad, de megértemAmit még hozzá tudnék tenni, hogy mivel L2-ről volt szó (ahol sok ember van IBM-nél) így kezdésre valóban jó, de az ezer level-es, betonba ágyazott rendszerek és folyamatok miatt (külföldi L1, magyar L2-L3, német L4) elég nehézkes bármit átfaragni, és akinek ez már számít (L3), ott eléggé ki lehet égni. Ezt nem egy embertől hallottam, akik pedig amúgy szintén szívesen modernizáltak, alakítottak volna egyes rendszereket, koncepciókat. L2 szinten maradni sokáig pedig nem egy jó dolog (lsd shiftezés, szociális élet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest