Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• @tco@

aktív tag

válasz suomalainen #15509 üzenetére

Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről?

Ki mondta, hogy nem lehet? De attól még az általános vélekedés az, hogy egy jó ideje nagyon nincs a top helyek között. Az hogy kiadja a szabikat, valamint korrekt módon (és volumenben) fizet, az ne legyen már plusz egy multinál.

én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti.
    Aki látott már pár dolgot és hátra tud lépni egyet, hogy higgadtan, realista szemmel felmérje a helyet, az nem fogja kivetíteni a frusztrációit. Bár ezt lehet odaszúrásnak szántad, nem vagyok biztos benne :)
    Én is sokat köszönhetek az IBM-nek, simán tudnám ajánlani másoknak, teszem is. De mikor én ott voltam, elég nehézkes pl volt L2-ről előrelépni, és nem bennem volt a hiba. Ettől függetlenül jó szívvel gondolok azokra az időkre!

"De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
    Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?

Na ezt már elég frusztráltan írtad, de megértem :) Amit még hozzá tudnék tenni, hogy mivel L2-ről volt szó (ahol sok ember van IBM-nél) így kezdésre valóban jó, de az ezer level-es, betonba ágyazott rendszerek és folyamatok miatt (külföldi L1, magyar L2-L3, német L4) elég nehézkes bármit átfaragni, és akinek ez már számít (L3), ott eléggé ki lehet égni. Ezt nem egy embertől hallottam, akik pedig amúgy szintén szívesen modernizáltak, alakítottak volna egyes rendszereket, koncepciókat. L2 szinten maradni sokáig pedig nem egy jó dolog (lsd shiftezés, szociális élet).

Új hozzászólás Aktív témák