- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Yettel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Koszi mindenkinek a valaszokat,sok hasznos volt,de ez talalt be a legjobban.
Sajnos bennem van egy ilyen hulye gatlasossag,hogy utalok ugymond ados lenni, meg a tudatos kapcsolat epites az ilyen ures beszelgetesekkel,haverokdasokkal is fajni szokott.
Egyebkent total igazad van, ezt csinalja minden kollega,ezen fejlesztenem kell.Igazabol pont olyan a rendszer,ahogy leirod,es nem is panaszkodni jottem.
Picit biztam benne, hogy valaki talalt mar "hogyan terkepezz fel rosszul dokumentalt,ganyolt rendszereket" tipusu videokat is, de mar amikor megirtam, akkor ereztem, hogy hiu abrand
Egyebkent Jeremy megmondta, hogy ez az egesz oylan,mint egy puzzle, az elejen azt se tudod, hol kezdd el,aztan kesobb, mar barmi uj dolog jon, szinte azonnal tudod,hova illik be.Szerintem az amugy nagy hibaja az oktato konyveknek,videoknak,hogy nagyon egy kapfatafara megy a troubleshoot resz mindenhol.
Lenyegeben arrol szol,hogy a tokeletesen tervezett rendszerben van 1-1 apro hiba,amire szepen fokozatosan ravezet. .
Fura ez, mert a legtobb oktato ilyen 15 eve ccie, biztosan lattak mar sokkal cifrabbakat is,mint en.
Valszeg azert van,mert igy tudnak a vizsgara felkesziteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- ASUS notebook topic
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- VPN topic
- Horgász topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest