- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donatel
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a GNS3-t (2.1.14.-es verziót) és ezzel kapcsoaltban lenne két kérdésem:
1. Ha egy routerra jobb egér gombbal kattintok akkor egy capture opciónak is meg kellene jelennie (legalábbis egy GNS3 videóban láttam) vagy nem? A GNS3-t először WinPCAP-al majd most Npcap-al is feltelepítettem (a Wireshark is fel van telepítve Windows 10 rendszeren), de egyik esetben se jelenik meg. Valamit nem jól csináltam, vagy be kell állítani még valamit?
2. Szintén egy GNS3 videóban láttam, hogy a File menüben van olyan is hogy Save project (nem csak a Save project as) ill. a felső ikon sorban a "New blank project" és a "Open project" ikonok mellet van egy mentési ikon is, ezek nálam nincsenek. Ezeket a dolgokat már a GNS3 legújabb verziója nem tartalmazza, kiszedték őket vagy csak nálam van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest