Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Montya

újonc

Sziasztok!

Ez az első bejegyzésem és egyből kérdésekkel kezdeném Cisco CCNA tanfolyam és vizsgák témában, bár lehet inkább OFF témájú.

Tudtok ajánlani budapesti székhelyű tanfolyamot vagy a google a barátom és az ott talált lehetőségek közül válasszak ki egyet ami szimpatikus számomra?

Jelenleg egy budapesti SSC-ben dolgozom, Level 1-es Support alkalmazottként, de szeretném magam fejleszteni, szerencsére az alapok megvannak, műszaki informatikus diplomám van, de sohasem érdekelt, se a programozás, se a fejlesztés, csak a támogatói oldal.

SSC-n belül is vannak hálózatos munkalehetőségek, de hiába a szakirányú végzettség, oda már képesítések is kellenek hogy szóba álljanak veled, ezért érdekel egy tanfolyam. Illetve hogy végre legyen papírom róla, egyúttal felfrissítsem a hálózati tudásom és tudjak váltani munkahelyet.

Sajnos a jelenlegi munkaadóm nem fogja állni a cechet, így magam finanszírozom meg az oktatást és a vizsgát is, még vannak szabadnapjaim az évből, azokat is kifogom venni hogy az órákra elmehessek.
    Beleolvastam az itteni hozzászólásokba és az összefoglalót is megnéztem, ami tényleg nagyon jó lett, de egy olyan kérdésem lenne még, hogy a meghirdetett tanfolyamok 10 naposak, 5 nap ICND1 és 5 nap ICND2. Ezekben benne vannak az itt említett laborgyakorlatok is? (Tudom hogy kérdezzem a tanfolyam szervezőit, de általánosságban kérdezem)

A laborgyakorlat itt azt jelenti, amit itt javasoltatok sok embernek, milyen routereket vagy switcheket vegyenek manuális tesztelésre? Ez a laborgyakorlat minden szinten van, csak a kért tudás között van különbség?

Bocsánat, ha hosszúra sikeredett.

Válaszaitok előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák