-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
Montya #14547 üzenetére
csatlakoznék az előttem szólókhoz
én is pénzkidobásnak tartom a tanfolyamot
no nem azért mert nem hasznos, hanem azért mert önmagában 10 nap semmire sem elégha most kezded a felkészülést, akkor valóban a google a legjobb barátod, de nem csak a keresője, hanem a youtube is
keress rá CCNA témára a videókban és meglepően sok és hasznos dolgot fogsz találni
sőt a comptia network+ videokat is érdemes megnézni, hogy az alapokat jól megalapozzákaz említett cbtnuggets-nél van lehetőség ingyenes próbára, ami alatt simán végig lehet nézni egy CCNA-s VOD sorozatot
szintén hasonló konstrukció a safaribooks ahol hasonló a helyzet a könyvekkel
kismillió CCNA könyv van
ügyelj arra, hogy az aktuális verzió legyen amiből tanulsz ( a régiekkel sincs semmi baj, de esetleg megtanulsz olyat ami már nem téma, illetve kimaradhat olyan ami meg az)laborozáshoz szerzd be a packet tracer-t vagy akár a GNS3-at (utóbbi ingyenes, de kell némi tudás a használatához, előbbiről nem tudom van-e ingyenes verziója, de ködös emlékeim szerint azt egyszerűbb használni kezdőként).
az egész felvetésemnek az a lényege, hogy elkezdesz elmerülni a témában anélkül, hogy pénzt költenél és kitapasztalod, hogy valóban ez érdekel-e, fekszik-e neked
-
BlackJapan
tag
válasz
Montya #14547 üzenetére
Szia!
Én is így nyomom, self study-ban. Jártam a magyarországi Cisco-nál egy ilyen tanfolyamot megnézni és bár nagyon hasznos, csak nagyon drága is és sokáig tart (azt hiszem 4 féléves).
Vedd meg a prémium e-könyvet a ciscopress honlapján, továbbá a packet tracer regisztrációt követően ingyenesen letölthető.
Ami nekem sokat segít (főleg labok és kitekert feladatok):
https://blog.certskills.com/ccent/
Az OCG szerzője csinálja ezt a blogot és van belőle ICND1 és ICND2 verzió is.
Továbbá CBTNuggets videók...
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Montya #14547 üzenetére
Szia!
En ebbe nem tennek tobb szazezer Ft- t. OCG, Packet tracer, aztan self study. A kesobbiekben is self study lesz valoszinuleg mert sok szazezer ft egy par napos tanfolyam. En ezt az utat valasztanam. Igy is fel ev alatt meg lehet csinalni. Es igy csak a konyv es vizsga arat kell fizetned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest