Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorius94
csendes újonc
Siker!!!
Ma mentem újravizsgázni ICND1-ből és 895 pontot értem el. (1 hete buktam el 813 ponttal..)
Több mint elégedett vagyok, azért csak benne van 2-3 hónapnyi kemény tanulás. Leírom hogyan készültem fel, hátha segít azoknak akik most készülnek fel erre a vizsgára:-Az Official Cert Guide CCENT/CCNA ICND1 100-105 könyvből olvastam és jegyzeteltem.
-CBT Nuggets videók (könyv után ajánlatos mert nem annyira részletes, viszont jól elmagyarázzák ami tisztább képet ad).
-Packet Tracer-en laboroztam a legfőbb topikokat (Switching, Routing, NAT, NTP, stb...)
-Egyéb resource-ok netről, youtube-be oktató videók.
-Boson Exam Environment. Ez a vizsga gyakorló program nagyon sokat segített felkészülni. Hasonló simlet kérdéseik vannak mint a vizsgában, a kérdések még talán nehezebbek is, ami tényleg segít felkészülni.Nem mondom hogy nem volt költséges de nekem megérte. Viszont megéri rendesen felkészülni mert hát nem egyszerű vizsga...Cisco szereti feltenni úgy a kérdéseket hogy mégjobban összezavarjon, még ha meg is érted miről van szó.

Most egy ideig pihenek (lemaradást felhozom a melóban...), és folytatom ICND2-vel

Mindenkinek egy kalappal!
/A tanulás költsége sokkal kisebb, mint a tudatlanság ára./
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma mentem újravizsgázni ICND1-ből és 895 pontot értem el. (1 hete buktam el 813 ponttal..)

FecoGee
crok