Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktorius94

csendes újonc

Siker!!! :C Ma mentem újravizsgázni ICND1-ből és 895 pontot értem el. (1 hete buktam el 813 ponttal..)
    Több mint elégedett vagyok, azért csak benne van 2-3 hónapnyi kemény tanulás. Leírom hogyan készültem fel, hátha segít azoknak akik most készülnek fel erre a vizsgára:

-Az Official Cert Guide CCENT/CCNA ICND1 100-105 könyvből olvastam és jegyzeteltem.
    -CBT Nuggets videók (könyv után ajánlatos mert nem annyira részletes, viszont jól elmagyarázzák ami tisztább képet ad).
    -Packet Tracer-en laboroztam a legfőbb topikokat (Switching, Routing, NAT, NTP, stb...)
    -Egyéb resource-ok netről, youtube-be oktató videók.
    -Boson Exam Environment. Ez a vizsga gyakorló program nagyon sokat segített felkészülni. Hasonló simlet kérdéseik vannak mint a vizsgában, a kérdések még talán nehezebbek is, ami tényleg segít felkészülni.

Nem mondom hogy nem volt költséges de nekem megérte. Viszont megéri rendesen felkészülni mert hát nem egyszerű vizsga...Cisco szereti feltenni úgy a kérdéseket hogy mégjobban összezavarjon, még ha meg is érted miről van szó. :F

Most egy ideig pihenek (lemaradást felhozom a melóban...), és folytatom ICND2-vel :)

Mindenkinek egy kalappal!

/A tanulás költsége sokkal kisebb, mint a tudatlanság ára./

Új hozzászólás Aktív témák