- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorius94
csendes újonc
Siker!!!
Ma mentem újravizsgázni ICND1-ből és 895 pontot értem el. (1 hete buktam el 813 ponttal..)
Több mint elégedett vagyok, azért csak benne van 2-3 hónapnyi kemény tanulás. Leírom hogyan készültem fel, hátha segít azoknak akik most készülnek fel erre a vizsgára:-Az Official Cert Guide CCENT/CCNA ICND1 100-105 könyvből olvastam és jegyzeteltem.
-CBT Nuggets videók (könyv után ajánlatos mert nem annyira részletes, viszont jól elmagyarázzák ami tisztább képet ad).
-Packet Tracer-en laboroztam a legfőbb topikokat (Switching, Routing, NAT, NTP, stb...)
-Egyéb resource-ok netről, youtube-be oktató videók.
-Boson Exam Environment. Ez a vizsga gyakorló program nagyon sokat segített felkészülni. Hasonló simlet kérdéseik vannak mint a vizsgában, a kérdések még talán nehezebbek is, ami tényleg segít felkészülni.Nem mondom hogy nem volt költséges de nekem megérte. Viszont megéri rendesen felkészülni mert hát nem egyszerű vizsga...Cisco szereti feltenni úgy a kérdéseket hogy mégjobban összezavarjon, még ha meg is érted miről van szó.
Most egy ideig pihenek (lemaradást felhozom a melóban...), és folytatom ICND2-vel
Mindenkinek egy kalappal!
/A tanulás költsége sokkal kisebb, mint a tudatlanság ára./
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest