Hirdetés
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Európába készül, F1-es festéssel áll a Realme rajtrácsra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma CCIE-SP Written: Fail. 768 pont, 821 kellett volna.
Az első vizsgám 10+ év alatt ami fail.Mivel fontos a hosszabbítás, most majd egy P-s vizsgát megcsinálok, erre meg majd visszatérek később. Nagyot csalódtam így összességében magamban is meg úgy általában ebben a vizsgában. Nagyon kevés real life, sok csak lexikális tudás, sok elvetemült kérdés, amit válaszokkal 3 átolvasás után sem lehet pontosan érteni... Az idő sem túl sok a kérdések komplexitását figyelembe véve. Pedig tudok angolul....
A készülés 3-4 hónapja tartott (igazából lab-ra gyakoroltam), az INE-s CCIE workbook + ATC videók alapján (ez kb 70%-ban fedte le az anyagot, de nem terjedt ki minden apró részletre), illetve Nicolas Russo workbook-ját használtam, ami bár 3000 oldal, mégsem tartalmaz mindent ami ehhez kellett volna.
Biztos volt néhány alap dolog is amit sietség miatt elnéztem és nem jól válaszoltam meg, úgyhogy így összességében reális sajnos az eredmény. Reménykedtem hogy a határon leszek de nem jött be.
Mindenki kösse fel a gatyáját aki erre adja a fejét, mert végtelen időt el lehet tölteni a felkészüléssel és akkor sem biztos hogy a szerencse az ember mellé áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
FecoGee
crok