Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
@FecooGee: Koszi, a valaszt
Jol hangzik. En se gondoltam, hogy ennyi sportember van itt a topicban, nem epp az elso dolog ami eszebe jut az embernek, az informatikus szorol
De nagyon helyes, legalabb lehet ilyen teren is tapasztalatokat megosztani.Btw, egy kis szakma annak akit erdekel, kijott az uj CCDP konyv, termeszetesen brutalis aron, szokas szerint. Viszont safarin is fent van mar, igy ha valakinek van elofizetese, az olvashatja.
Goal-ok:
2017 Q1-ben le akarom nyomni az ARCH vizsgat, ugyhogy en mar egy ideje jeloltem a naptarban a mai napot. Holnap tanulok is ra egy kicsit

2017 Q3 vege: R&S Written
2017 Q4-ben R&S v5.1 lab. Egyelore nem hard date, inkabb csak egy olyan celdatum, amihez tudom illeszteni a tanulasi schedule-t, mert ha nincs kituzott datum, akkor sosem fogok elmenni vizsgazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jol hangzik. En se gondoltam, hogy ennyi sportember van itt a topicban, nem epp az elso dolog ami eszebe jut az embernek, az informatikus szorol
De nagyon helyes, legalabb lehet ilyen teren is tapasztalatokat megosztani.
FecoGee
crok