- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
FecoGee #11886 üzenetére
Aki tudja az csinálja, aki nem tudja az tanítja.. aki azt se tudja az tesitanár.
Ez olyannyira igaz, hogy amíg az ITSH-nál szolgáltam addig volt olyan megkeresés hogy akkor tanítani kellene a Debreceni Egyetemen - még csináltam is volna.. csak aki tudja csinálja.. esély nem lett volna hogy ilyen időkre kikerüljek OPS-ból : D De az ITSHnál csináltam belső tréningeket, szerették a srácok (legalábbis a kiértékelésekben azt írták, lehet hazudtak..) meg átadom a tudásom ahogy tudom (aki ismer személyesen az tudja hogy hogy, szeretek sokat rajzolni, néha többet mond ezer szónál). Kb úgy beszélek ahogy írok : D Mindenki döntse el hogy az most pozitív vagy negatív : D
És igen, a rendszerben gondolkodás talán az egyik legfontosabb soft skill itt.
@Klambi: kicsit írd körbe mit szeretnél elérni, mi a cél és mi a hardware, mert ez így elég karcsú.. SIP vagy SCCP-t akarsz használni, mit próbáltál eddig, miért nem ment eddig? Hibaüzenet? Mert van pl. olyan megkötés, hogy SCCP FW 8.3(3) vagy alatti verziót ha 9.2(3) vagy utánira upgrade-elsz akkor előtte van egy köztes verzió amit *nem* hagyhatsz ki (8.5(2) és csak utána mehetsz a 9.2(3)-ra vagy magasabbra. Vagy CMExpress-t akarsz használni valamelyik routeren? Vagy miért akarsz amúgy upgrade-elni? Mire van szükséged ami most nincs benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest