Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ahoy! Év végén megint le fog járni a CCNP-m, de úgy gondoltam, hogy most egy kicsit továbblépek, és nem csak egy sima troubleshootinggal hosszabbítom meg. A CCNP Datacenterre esett a választásunk (kollégával együtt). Látom, hogy ez összesen 6 vizsgából áll, a CCNA Datacenter 2, míg a CCNP Datacenter 4. Meg is rendeltük a könyveket a CCNA Datacenterhez. Viszont szerintem nem fogom tudni letenni mind a 6 vizsgát év végéig, illetve le tudnám, de akkor kellemetlenül erős tempót kéne diktálnom magamnak (sokat kéne tanulni).

    A kérdésem az lenne, hogy ha lerakom a CCNA Datacenter vizsgákat, illetve egy CCNP Datacenter vizsgát a négyből, akkor az már elégséges a CCNP-m meghosszabbításához? Illetve akik megszerezték már ezt a minősítést tudnak valami okosságot mondani? Azt látom, hogy a CCNP Datacenterhez nincs is dedikált könyv, a Nexusos könyvet ajánlják.

    Azért esett a választásom erre, mert közel négy évig DC témakörben melóztam, érdekel a dolog. És bár jelenleg pre-sales-ként dolgozom inkább WAN-os területen, de 1-2 év múlva mindenképp vissza akarok térni a DC-s világba. Hiányzik a konzol, no meg a géptermek szaga... :DDD

    @vzsolti1980: És mi a tanulság, CCIE-nek kell lenni, vagy programozónak? Kicsit bánom, hogy anno, 17 éves koromban felhagytam a programozással. Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, akkor nem hagynám abba, és rögtön programozónak mentem volna a Műszaki Egyetemre.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák