Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahoy! Év végén megint le fog járni a CCNP-m, de úgy gondoltam, hogy most egy kicsit továbblépek, és nem csak egy sima troubleshootinggal hosszabbítom meg. A CCNP Datacenterre esett a választásunk (kollégával együtt). Látom, hogy ez összesen 6 vizsgából áll, a CCNA Datacenter 2, míg a CCNP Datacenter 4. Meg is rendeltük a könyveket a CCNA Datacenterhez. Viszont szerintem nem fogom tudni letenni mind a 6 vizsgát év végéig, illetve le tudnám, de akkor kellemetlenül erős tempót kéne diktálnom magamnak (sokat kéne tanulni).
A kérdésem az lenne, hogy ha lerakom a CCNA Datacenter vizsgákat, illetve egy CCNP Datacenter vizsgát a négyből, akkor az már elégséges a CCNP-m meghosszabbításához? Illetve akik megszerezték már ezt a minősítést tudnak valami okosságot mondani? Azt látom, hogy a CCNP Datacenterhez nincs is dedikált könyv, a Nexusos könyvet ajánlják.
Azért esett a választásom erre, mert közel négy évig DC témakörben melóztam, érdekel a dolog. És bár jelenleg pre-sales-ként dolgozom inkább WAN-os területen, de 1-2 év múlva mindenképp vissza akarok térni a DC-s világba. Hiányzik a konzol, no meg a géptermek szaga...

@vzsolti1980: És mi a tanulság, CCIE-nek kell lenni, vagy programozónak? Kicsit bánom, hogy anno, 17 éves koromban felhagytam a programozással. Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, akkor nem hagynám abba, és rögtön programozónak mentem volna a Műszaki Egyetemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok