- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
faramuci69 #4134 üzenetére
Először próbáld vezetékes kapcsolaton keresztül elérni és konfigurálni a ciscot! Ha a wifit is beállítottad és engedélyezted, akkor utána wifi kapcsolaton keresztül is elérheted a config felületét, akár androidos mobilról is.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
muranyig #3522 üzenetére
Nekem nincs semmilyen védelem beállítva, az xboxtól kezdve laptopok, tabletek, telefonok csatlakoznak a wifire és semmi gondom. Kertvárosi övezet, a szomszéd nem lopja, mert messze van. Ha wep védelmet állítok be, akkor van olyan eszköz ami nem csatlakozik megfelelően.
-
KamuMazsola
őstag
Pl nekem nincs semmi wpa, vagy wep2 védelem beállítva, azaz nyílt wifihálózatom van itthon. Ha megállsz a kertünk mellett/előtt, akkor rá tudsz lépni mint egy hotspotra. Ezután, ha tudnád a felhasználónevem és jelszavam, akkor bármit meg tudnál változtatni. (A böngészőbe a 192.168.0.1-et kell beírni.) Na persze ezeket én nem hagytam alapon, ezért csak én tudok belépni!
-
KamuMazsola
őstag
Meg lehet változtatni mindent wifiről. Én is a talettal járok az ismerősökhöz, ha házi wifit kell konfigolni/beüzemelni.
Amúgy legtöbb felhasználó örül, hogy gyorsan beállítgatta és már netezik is, afelhasználónevet és jelszót meg nem állítja be, ill nem változtatja meg. Így az élelmes szomszéd belép, ad egy új jelszót és a tulajnak már csak a reset marad.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Inferno1988 #2936 üzenetére
-
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Már jó ideje nekem is eme csoda routerem van, igazán nagy baja nincs, DE wifin a net sebességének csak a felét lehet elérni letöltésnél, feltöltésnél ugyan az az érték mint asztali pc-n lankábellel (Full). Ha a wifinél a radio settings lapon b+g+n mixed-et választom ki, akkor meg fix 750kbit/sec-re esik a letöltés, wide mód semmin nem változtat. Próbáltam másik csatornán is 1-11-ig, de az sem segített. Most a wifi B+G only-re van állítva a wireless security kikapcsolva (kertváros, nem lopja senki), így minden eszközzel tudok csatlakozni, jelet stabilan tartja, nem szakadozik, csak letöltésnél 30 helyett 15-17 Mbit/sec érhető el. A kütyü ennél nagyobb sebességre is képes lenne, tud valaki segíteni hogyan kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged