- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Kösz mindenkinek.
Figyelmetlen voltam, nem túrtam végig az összefoglalót, szóval elnézést az offline telepítős kérdésért.
Az online telepítő tényleg félreérthető - ha elindítod, az első megjelenő ablakban üvöltözik, hogy akkor most mindent telepíteni fogok, pipáld ki, hogy elfogadod és kattints a továbbra. Az lehet, hogy a tovább gomb megnyomása után választhatsz, de mivel az első ablak mást mond, odáig már el se jutottam, zártam is be rögtön... Lehet, hogy nem ártana ezt a szöveget újragondolni.
daimonion: "A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo". Hát, nem tudom... Ha újrahúzom a Windows-t, akkor saját tűzfal ide vagy oda, amíg nincs fenn a Comodo, illetve nincs proaktívra állítva a védelem, még a hálózati kábelt is ki szoktam húzni. Lehet, hogy ez paranoia, de ha paranoiás vagyok, még nem biztos, hogy nem üldöznek...
Szóval konklúzió: azt hiszem, egyelőre marad a 8.4, majd néhány hét múlva rásasolok újra a 10-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest