- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Kösz mindenkinek.
Figyelmetlen voltam, nem túrtam végig az összefoglalót, szóval elnézést az offline telepítős kérdésért.
Az online telepítő tényleg félreérthető - ha elindítod, az első megjelenő ablakban üvöltözik, hogy akkor most mindent telepíteni fogok, pipáld ki, hogy elfogadod és kattints a továbbra. Az lehet, hogy a tovább gomb megnyomása után választhatsz, de mivel az első ablak mást mond, odáig már el se jutottam, zártam is be rögtön... Lehet, hogy nem ártana ezt a szöveget újragondolni.
daimonion: "A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo". Hát, nem tudom... Ha újrahúzom a Windows-t, akkor saját tűzfal ide vagy oda, amíg nincs fenn a Comodo, illetve nincs proaktívra állítva a védelem, még a hálózati kábelt is ki szoktam húzni. Lehet, hogy ez paranoia, de ha paranoiás vagyok, még nem biztos, hogy nem üldöznek...
Szóval konklúzió: azt hiszem, egyelőre marad a 8.4, majd néhány hét múlva rásasolok újra a 10-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Asztalos klub
- Fotók, videók mobillal
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest