-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Már évek óta elégedett Comodo Firewall felhasználó vagyok, de most belefutottam pár olyan problémába, amire választ keresek - talán akad itt valaki, aki tud segíteni...
Az első kérdésem a legégetőbb. Comodo 5.12 volt a gépemen. Frissítettem az ATI drivert, majd az újraindítás után minden létező szabály eltűnt a Comodo-ból. Az ATI driver telepítésén kívül tényleg nem történt más, már hetek óta semmi sem került a gépre, csak a már rajta lévő szoftverek futottak, tehát nagy eséllyel semmi kártékony szoftver nem okozhatta ezt. Találkozott már valaki ilyesmivel?
A második kérdés is ezzel kapcsolatos. Biztos, ami biztos alapon leszedtem a Comodo-t, majd újratelepítettem, immár a 6-os változatot. Ez nem igazán nyerte el a tetszésemet, a GUI-t erős visszalépésnek érzem az 5-höz képest, így vissza akartam tenni az utóbbit. Nem volt egyszerű megtalálni a neten a telepítő anyagot, de nagy nehezen sikerült. Ezt feltéve viszont nem egészen úgy viselkedik, ahogy eddig. Az eddigi beállításokkal (proaktív védelem, tűzfal és D+ biztonságos módban) egy csomó olyan szoftver vígan megy kifelé a netre, amiért eddig figyelmeztetést kaptam, akármit is állítottam be. Ha viszont a tűzfalat egyedi, a D+-t paranoid módba teszem és törlöm a megbízható fájlok és szoftverkiadók listáját, akkor minden olyan, mint eddig - így viszont sokkal többet riogat a Comodo. Ennek mi lehet az oka? Elképzelhető, hogy ezek a kérdéses szoftverek bekerültek a megbízható szoftverkiadók és fájlok közé? Amikor néhány hónapja feltettem a rendszert a gépemre, akkor még biztosan nem voltak benne, a Comodo verziója szerintem ugyanaz, mint akkor...
A harmadik kérdésem pedig az, hogy ha hibernálom a gépet, akkor a visszakapcsolás után állandóan elszáll a Comodo GUI, pedig eddig ezzel sem volt baj. Ha az elszállás után újraindítom, akkor működik rendesen, de ez ugye nem túl kellemes. A Comodo service nem áll meg, azzal nincs baj.
Előre is köszönöm a tippeket.
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest